ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΙΖΑ ΧΕΙΒΕΝ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Ιαν 2021 - 11:33
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Από τη Λίζα Χέιβεν 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ RUMBLE ΜΟΥ:  https://rumble.com/c/c-503835

Ενώ ο κόσμος παρακολουθεί τα ψεύτικα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης, η παγκόσμια ελίτ εφαρμόζει κρυφά τα σχέδιά τους για μαζική σφαγή ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Γεωργίας, θέλουν εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς και δεν θα σταματήσουν καθόλου για να το κάνουν. Συνεπώς επιδιώκουν επιθετικά το σχέδιό τους για απόσυρση…

Σήμερα εφαρμόζονται πολλές μέθοδοι αποπληθυσμού, ωστόσο, οι μεγαλύτερες επιθέσεις στην υγεία μας προέρχονται από τις εντολές του κοροναϊού, τις χημικές ουσίες, το φθόριο, τους ΓΤΟ, τα φαρμακευτικά φάρμακα και τους εμβολιασμούς.

Η εκστρατεία για την εξάλειψη των «άχρηστων τρώγοντων» εκ μέρους της «προνομιούχας κυβερνητικής ελίτ» του πλανήτη είναι βέβαιο ότι θα έχει πιο καταστροφικούς φόρους καθώς αυξάνονται τα επίπεδα του παγκόσμιου πληθυσμού. Μπορεί να αναμένεται.

Δεν είναι μυστικό ότι η ελίτ θέλει εκατομμύρια νεκρούς, και δεν το κρύβουν πλέον, όχι, είναι ανοιχτό και είναι περήφανοι για τη στάση τους, και όποιος το αρνείται, καλά, μπορούν απλά να ξεκουραστούν στη βλακεία τους

Στο παρακάτω βίντεο, παίρνω συνέντευξη από τον εμπειρογνώμονα της υγείας Ronnie McMullen , ο οποίος αποκαλύπτει όλες τις παραπάνω πληροφορίες, καθώς και περισσότερες….

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…