ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ : Η “ΑΡΠΑΓΗ” ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ. - 26 Μάι 2019 - 11:38

Ήλθε λοιπόν η ώρα της ψήφου.Η ώρα να πούμε τη γνώμη μας με την ψήφο μας.Πριν ψηφίσουμε όμως ας αναλογιστούμε:Ποιοί ζητούν την ψήφο μας και γιατί την ζητούν.

Αδηφάγα τρωκτικά της ελληνικής πολιτικής ζωής που έμαθαν να ζουν απ’ την πολιτική.

Έρχονται ξανά να μας αρπάξουν την ψήφο παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες.

Η επιχειρηματολογία τους βασίζεται κατά κύριο λόγο σε δύο άξονες.

Αφ’ ενός σ’ ένα βαρύτατο κατηγορητήριο για τους πολιτικούς αντιπάλους,αφ’ ετέρου σε μια επαναπροσπάθεια “πώλησης'” ελπίδας(ήθελα να ήξερα πόσο ηλίθιους μας θεωρούν).

Χρόνια τώρα μας αρπάζουν τα χρήματα,την αισιοδοξία και προσπαθούν με τις πράξεις τους(γιατί αυτές μετράνε κι όχι τα λόγια τους) να σκοτώσουν και την τελευταία ελπίδα του έλληνα για μια καλύτερη ζωή.Ίσως γιατί ξέρουν κι αυτοί αυτό που λέμε κι εμείς,ότι δηλαδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Αυτή την ελπίδα που σε κάθε προεκλογική περίοδο προσπαθούν να μας πουλήσουν.

Επειδή δε ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν,αποφάσισαν να τεμαχίσουν την πατρίδα ,να παραχαράξουν την ιστορία της και να μοιράσουν τα κομμάτια της.

Το πρώτο “κομμάτι” το έδωσαν στα Σκόπια.Τα επόμενα κόβονται κι πρόκειται να δοθούν σύντομα.Όσοι εχθροί προσέλθετε…

Το ερώτημα είναι τι πρέπει τώρα να κάνουμε εμείς μπροστά στην κάλπη.

Κατ’ αρχήν να ψηφίσουμε χωρίς φόβο.

Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα κόμματα.Υπάρχει μόνο η συνείδηση μας.Να ψηφίσουμε έχοντας μνήμη ,κρίση και γνώση.

Ας μην επιτρέψουμε,για μια ακόμη φορά να αρπάξουν την ψήφο μας, την ελπίδα μας,τα ιδανικά μας και τελικά εμάς τους ίδιους.

Ψηφίζουμε με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μας για Χριστό και πατρίδα.

Η Ελλάδα περνάει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της μεταπολεμικής ιστορίας της.Η πιθανότητα να ζήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εθνικά κρίσιμες και ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις αυξάνεται επικίνδυνα.

Ας επιλέξουμε πρόσωπα σε δήμους,περιφέρειες κι ευρωεκλογές που την δύσκολη ώρα θα βγουν μπροστά για να προασπίσουν το λαό.

Ας μην επιτρέψουμε για άλλη μια φορά να μας αρπάξουν την μοναδική κι αληθινή ελπίδα στη ζωή μας.Την πίστη μας στο Χριστό.Γι’ αυτό επιλέγουμε άτομα που πριν ζητήσουν το σταυρό προτίμησης,κάνουν οι ίδιοι το Σταυρό τους.Όχι για να τους δούμε εμείς ότι προσεύχονται,αλλά γιατί πραγματικά αγαπούν την ορθόδοξη πίστη μας.

Μην ξεχνάτε πως ότι σπείρουμε αυτό και θα θερίσουμε…

Με τη διαφορά όμως ότι αν αυτή τη φορά η σπορά αποτύχει οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Όχι στους αρνητές και τους παραχαράκτες της ιστορίας μας.

Όχι στη γενοκτονία της λησμονιάς.

Όχι στο εγώ.

Ναι στο εμείς.

Γιατί όλοι εμείς είμαστε η πατρίδα.

Καλή ψήφο για μια Ελλάδα που θα πορευθεί σ’ ένα καλύτερο μέλλον έχοντας γνώση του ένδοξου παρελθόντος της και της παρακαταθήκης-χρέους που τα αίματα και οι θυσίες των προγόνων μας έχουν αφήσει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr