ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ : Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ. - 3 Απρ 2022 - 21:06

Εδώ και πολύ καιρό πολλοί μιλούσαν για τις προφητείες των γερόντων της ορθοδοξίας. Πλέον τα προφητευόμενα γίνονται απτή πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας. Όλοι οι απλοί άνθρωποι, κάθε χριστιανός Ορθόδοξος Έλληνας έχει ένα μόνο τρόπο για να δραστηριοποιηθεί. Την προσευχή.

Αν πιστεύουμε πραγματικά κι όχι μόνο στα λόγια, στην ύπαρξη του Τριαδικού Θεού ας τον επικαλεστούμε. Έστω την ύστατη ώρα ας μετανοήσουμε. Η ανθρωπότητα έχει παραδοθεί αμαχητί ,εδώ και χρόνια στην ύλη με όλες τις εκφάνσεις. Τώρα βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής.

Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι δεν ήταν δυνατό στις ημέρες μας να γίνει πόλεμος με ενδεχόμενη παγκόσμια ανάφλεξη. Ίσως κάποιοι να είχαν παραδοθεί στη νιρβάνα της προσωπικής τους καλοπέρασης. Αποδεικνύεται δυστυχώς από τα γεγονότα ότι ακόμη και τα πιο δυσάρεστα σενάρια μπορούν να συμβούν.

Ο καθένας από εμάς έχει ατομική ευθύνη για τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις του. Αν δεν προσευχηθούμε γονατιστοί έστω και τώρα που τα τύμπανα του πολέμου ηχούν εκκωφαντικά, πότε θα το κάνουμε; Πρέπει δηλαδή να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο του πολέμου η πατρίδα μας για να προσευχηθούμε;

Η πίστη κάνει θαύματα. Η καρδιακή προσευχή είναι η ασφαλέστερη οδός προς τον Κύριο. Κλήρος και λαός ,κι όχι μόνο τις Κυριακές, ας τρέξουμε στους ιερούς ναούς. Ας καλέσει η Ιερά Σύνοδος τον πιστό λαό σε μετάνοια, προσευχή κι εξομολόγηση.

Επιτέλους ταγοί αυτού του τόπου βρείτε λίγο χρόνο για τον Κύριο, κι αφήστε τις αναλύσεις. Ό,τι και να κάνετε, από το σχέδιο του Θεού δεν θα ξεφύγει κανείς!.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΝΟΥ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr