ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΙΑΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ για να «σταματήσουν» το Open…

ΜΜΕ. - 7 Μαρ 2022 - 10:25

Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του Open με το επιχείρημα πως παραβιάζει τους όρους χορήγησης της άδειας του επειδή μεταδίδει συνεχόμενες ενημερωτικές εκπομπές για τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος.

Η μετάδοση μόνο ενημερωτικών εκπομπών από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον Πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος, θεωρείται από ορισμένους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πως υπάρχει ζήτημα με τους όρους χορήγησης της άδειας του.

Υπάρχει φυσικά και ο αντίλογος σε αυτό το επιχείρημα με το επιχείρημα της υποχρέωσης των σταθμών για τη μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος ειδικά σε ένα Πόλεμο που έχει συνέπειες και για την Ελλάδα. Η προσφυγή αυτή έρχεται να προστεθεί στις αυξανόμενες πιέσεις που ασκούνται στον Ιβάν Σαββίδη για τον ρόλο του στο επιχειρηματικό και αθλητικό πεδίο της χώρας.

Οι πληροφορίες μάλιστα του The Faq αναφέρουν ότι τις ενέργειες αυτές συντονίζουν δύο Έλληνες επιχειρηματίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να προσδιορίζονται από τον χαρακτηρισμό των ¨ολιγαρχών” για τον οποίο τόσος λόγος γίνεται τελευταία. Χθες (Σάββατο) το κανάλι ανέβηκε στο 12,5% στο σύνολο (έχασε μόνο από το ΣΚΑΙ λόγω του Survivor ). Το κεντρικό δελτίο κυριάρχησε ακόμα μια μέρα, τόσο στο σύνολο (με 13,9%) όσο και στο “δυναμικό κοινό” (18-54 ετών) με 15,1% !!!
Αιτία πολέμου (casus belli) προφανώς για το καρτέλ (της tv)
Πηγή: typologies.gr

press-gr.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr