ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μέχρι και επίταξη εκτάσεων σχεδιάζουν στον Έβρο για να προχωρήσει το εθνικά επικίνδυνο κυβερνητικό σχέδιο!

ΕΘΝΙΚΑ. - 22 Ιαν 2021 - 12:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η απόφαση της κυβέρνησης για την επέκταση της δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας έχει ήδη ξεσηκώσει πολλές διαμαρτυρίες και είναι δεδομένο ότι θα ξεσηκώσει κι άλλες, αν επιβεβαιωθούν πληροφορίες που θέλουν το Υπουργείο Μετανάστευσης να προχωρά στην επίταξη εκτάσεων δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου στο Φυλακτό!

Αυτό υποστηρίζει το Evros-news.gr μόλις λίγες ώρες μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε για την «αναβάθμιση» της δομής ο Νότης Μηταράκης με βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς του Έβρου.

Μάλιστα, από το Υπουργείο γίνονται τηλεφωνήματα σε ιδιοκτήτες εκτάσεων που είχαν αρνηθεί να τις νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα γίνει επίταξη των χωραφιών τους!

Επίσης, όπως αναφέρει το Evros-news.gr αναμένονται στην περιοχή στελέχη του Υπουργείου μαζί με εκτιμητές που έχουν προσληφθεί γι’ αυτόν τον σκοπό, για να οριστεί το χρηματικό αντίτιμο!

Πρόκειται για ωμός εκβιασμός των ιδιοκτητών για να προχωρήσει ένα σχέδιο εθνικά επικίνδυνο, το οποίο αν τελικά υλοποιηθεί θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα.

Πηγή: newsbreak.gr

theflagreport.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…