ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μία από τις πικρότερες δικαιώσεις του Λιακόπουλου – Η παγκόσμια αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Είστε έτοιμοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 22 Φεβ 2019 - 22:50
Loading...

Ήρθε η ώρα που η θεωρία ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην πράξη – Αντέχετε την αλήθεια;
Επιστήμονες προειδοποιούν ότι σε 15 χρόνια, οι περισσότερες δουλειές των ανθρώπων θα γίνονται αυτόματα, με ρομπότ. ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ Ρομποτ! Τα ΒΙΝΤΕΟ μας σηκώνουν την τρίχα. Το προτελευταίο είναι όλα τα λεφτά.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Τα ανθρωπόμορφα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη, εξελίσσονται όλα και περισσότερο.

Ήδη στην Ιαπωνία τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ξενοδοχείο με υπαλλήλους ρομπότ.

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα…

Στην Ελβετία τράπεζες δεν έχουν πλέον ταμεία.

Ανθρωποειδή ρομπότ εξυπηρετούν τους πελάτες, από τη θέση συμβούλου επενδύσεων ή διαμεσολαβητών για τον δανεισμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Αυτή η εικόνα δεν ανήκει στο μέλλον! Αποτελεί ήδη μέρος της πραγματικότητάς μας. Ολοένα και περισσότερες εργασίες ανατίθενται σε ρομπότ στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Εκείνα άκαμπτα και χωρίς συναίσθημα θα αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους που χρωστάνε κάποιο δάνειο ή στο Δημόσιο κτλ…

Επί παραδείγματι, η UBS λειτουργεί 1.000 ρομπότ, τα οποία θα συμβάλλουν στην δημιουργία των «σούπερ υπαλλήλων».

Η ελβετική τράπεζα σκοπεύει να προσθέσει 500 ρομπότ στο δυναμικό της τράπεζας και να μειώσει τις χειρωνακτικές εργασίες κατά 10% μέσα στο 2019, σύμφωνα με τον Κρις Γκέλβιν, ηγετικό στέλεχος της τράπεζας.

Και στην δημοσιογραφία, τα πρακτορεία ειδήσεων Bloomberg και Associated Press και οι εφημερίδες Washington Post και Los Angeles Times χρησιμοποιούν πια συστήματα ρομποτικής δημοσιογραφίας για να γράφουν ορισμένα άρθρα τους με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Ρεπόρτερ και εσωτερικοί συντάκτες πέφτουν συχνά θύματα απολύσεων τόσο σε παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και σε ψηφιακά.

Περίπου το ένα τρίτο του περιεχομένου του Bloomberg News προκύπτει πια από κάποια μορφή αυτοματοποιημένης τεχνολογίας, σύμφωνα με τους «New York Times».

Συγκεκριμένα, το πρακτορείο χρησιμοποιεί το σύστημα Cyborg, που βοηθά τους δημοσιογράφους να παράγουν χιλιάδες άρθρα.

Και το περιοδικό «Forbes» ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δοκιμάζει ένα πρόγραμμα ονόματι Bertie που θα παρέχει στους ρεπόρτερ προσχέδια άρθρων και τυποποιημένες ειδήσεις.

Η κυριαρχία των ανθρώπων χάνεται, όπως εύστοχα είχε πριν χρόνια αποκαλύψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στο βιβλίο «Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων – Τόμος 46 Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας».

Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων – Τόμος 46 Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας».

Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους από ρομπότ και ανθρωποειδή ρομπότ, τα οποία κατακτούν ακόμα και «Δημόσιο, τράπεζες και ΜΜΕ».

Οι μάζες των ανθρώπων θα κυβερνώνται με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης των ρομπότ, με άκαμπτους νόμους, ενώ η μιντιακή προπαγάνδα θα μεταφέρεται στο μυαλό τους με μαθηματική ακρίβεια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χάνουν τις δουλείες τους και θα εξαρτώνται από επιδόματα ή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Άπραγοι και άεργοι, δίχως όρεξη για δημιουργία, ό,τι χειρότερο δηλαδή: «Φυτοποίηση» και εύκολη λεία για το σκοταδισμό της εποχής μας.

Μία από τις πικρότερες δικαιώσεις του Λιακόπουλου.

Με έκπληξη ακούσαμε κάποιον καθηγητή στην Ελλάδα να αναφέρει πως, λόγω των ρομπότ, «τα ανερχόμενα υπό την βιομηχανίαν κράτη θα έχουν χιλιάδες απολύσεις. Κανένας δεν μας το είπε να προετοιμαστούμε».

κ. Καθηγητά διαβάστε και λίγο Λιακόπουλο. Τα έλεγε και για τον Άρη…

ΦΩΤΟ: pexels.com

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter