ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μία σύγχρονη γενοκτονία | Οι θάνατοι των χριστιανών στις ημέρες μας | Agathi Christiana

ΕΘΝΙΚΑ. - 17 Απρ 2019 - 14:00
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Μία σύγχρονη γενοκτονία | Οι θάνατοι των χριστιανών στις ημέρες μας | Agathi Christiana

Ένα ακόμα βίντεο από την Αγαθή Χριστιάνα Σαλβάνου που αυτή τη φορά το θέμα που επέλεξε είναι για προβληματισμό. Κάνει ευθεία ειρωνική επίθεση, ξανά και ξανά, στον προοδευτισμό και τον ψευτοανθρωπισμό. «Εδώ στην Ελλάδα ζούμε στην κοσμάρα μας και νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές και να αγαπάμε όλο τον κόσμο. Τι γίνεται όμως όταν συμβαίνει το αντίθετο;» Αυτά τα λόγια είναι από την αρχή του βίντεο κι είναι η σκληρή αλήθεια! Πολύ εύστοχα μας λέει ότι στη σύγχρονη Ελλάδα

δεν είναι και πολύ «προοδευτικό» να δηλώνεις χριστιανός.

Αναφέρεται σε έναν «προοδευτικό» καθηγητή που είχε στο σχολείο, ο οποίος προσπαθούσε να την πείσει ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε στον χριστιανισμό. Προσπαθούσε, μας λέει, να αντισταθεί – προσέξτε το ρήμα «αντιστέκομαι» – ενώ οι συμμαθητές της την περιγελούσαν για αυτό. Η νεαρή αυτή κοπέλα μας δίνει ένα πρότυπο σε μια εποχή δύσκολη, που το αυτονόητο, το φυσικό, το υγιές, το παραδοσιακό, το πνευματικό, περιφρονούνται και χλευάζονται από τους ανόητους, οι οποίοι σαφώς κι αποτελούν πλειοψηφία. Απέναντι σε κάθε αισχρή πλειοψηφία, απέναντι σε αμέτρητους προγραμματισμένους εγκεφάλους, απέναντι σε εκφυλισμένες ψυχές πάντα θα ορθώνονται μειοψηφίες που θα αποτελούν την αριστοκρατία του Έθνους.

Η φωνή τους μπορεί σήμερα, τώρα που μιλάμε, να μην έχει μεγάλη εμβέλεια όμως η φωνή πρέπει να υπάρχει, πρέπει να προσπαθεί να ακουστεί. Απέναντι σε χίλιους ηλίθιους κανένας νοήμων άνθρωπος δεν επιτρέπεται να σωπαίνει. Γιατί η αλήθεια είναι πιο δυνατή και στο τέλος θα επικρατήσει. Κι αν σήμερα, εμείς οι χριστιανοί, βρισκόμαστε σε δεινή θέση, αυτό δε σημαίνει ότι και αύριο θα είναι έτσι. Στο τέλος του βίντεο μας αφήνει μια έκπληξη η οποία είναι ξεκαρδιστική. Η πολιτική πλέον δεν έχει καμία αίγλη. Κι όπως φαίνεται η αλλαγή δε θα έρθει μέσα από την πολιτική. Θα έρθει μέσα από τον δικό μας αγώνα, τον προσωπικό, τον ατομικό, τον οικογενειακό, της μικρής ομάδας που θα επιμένει να ζει σύμφωνα με την παράδοση και την ταυτότητα.

Αλέξανδρος Καρράς

«Ζούμε στην εποχή της υποτιθέμενης προόδου. Όμως, δεν γνωρίζουμε καν πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω της πίστης τους στο Θεό. Και μιλάω για τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, που βιώνουν μια άγνωστη σε πολλούς γενοκτονία.»

Αγαθή Χριστιάνα Σαλβάνου

Agathi Christiana

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr