ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαζικός εμβολιασμός αλλιώς συναθροίσεις ΤΕΛΟΣ – Όποιος δεν έχει χάραγμα «τελείωσε» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 5 Απρ 2020 - 17:10
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Ο Bill Gates απασφάλισε…

«Τι σημαίνει άρση της καραντίνας; Ποιες δραστηριότητες, όπως τα σχολεία, μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο κίνδυνος της διάδοσης (του κορωνοϊού) να είναι πολύ χαμηλός; Και ποιές δραστηριότητες, όπως οι μαζικές συναθροίσεις, μπορούν να είναι –κατά κάποιον τρόπο- προαιρετικές; Μέχρι να εμβολιαστείτε μαζικά, όλα αυτά μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ».

Αυτά δήλωσε στο CBS, ο παγκοσμιοποιητής γνωστός από το… «έργο» του στην Microsoft, Bill Gates, αναφερόμενος στον κορωνοϊό.

Οι συναθροίσεις και οι σχολικές δραστηριότητες, όπως τις ξέραμε, μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ, εκτός και αν εμβολιαστούμε μαζικά.

Όπως έγραψε λοιπόν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του:

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο» (η συνέχεια ΕΔΩ).

Ψηφιακή ταυτότητα λοιπόν μετά από εμβόλιο, προκειμένου να επιστρέψουμε σε «ψήγματα» της προ κορωνοϊού κατάστασης.

Άραγε όσοι δεν εμβολιάζονται, θα περιθωριοποιούνται από τους υπόλοιπους, οι οποίοι θα τους βλέπουν με μισό μάτι, επειδή εξαιτίας τους, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μαζικά στους δρόμους; Ή μήπως για να μπορούν οι υπόλοιποι να βγαίνουν έξω, με την ψηφιακή τους ταυτότητα (θα μοιάζει με «χάραγμα»), όσοι δεν θα εμβολιάζονται, θα κλείνονται μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Το παρατραβήξαμε;

Ο Bill Gates πάντως απασφάλισε!

Δείτε τον:


el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr