ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 27 Οκτ 2021 - 20:58

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να ζούμε Ελεύθεροι και ειρηνικοί, γιατί κληρονομήσαμε Πνεύμα και Γνώση από τους φωτισμένους προγόνους μας. Σεβόμενοι και καλλιεργώντας τα καταφέρνουμε να επιβιώνουμε με την Σοφία τους, που μας ωθεί στην δημιουργία Πολιτισμού σε όλους τους τομείς της Τέχνης.  

    ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμαστε η μόνη απειλή για τα σχέδια των επικυρίαρχων και εμπόδιο για την λεηλασία όλου του Πλανήτη. Ο μόνος λαός που υπολογίζουν για την Ιστορία του και την καταγωγή του. Είμαστε ο μεγαλύτερος εχθρός τους και θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσον σε Δύναμη, χάρις στο παράδειγμα των ηρωικών αγωνιστών προγόνων μας.

    ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες μπορεί να μην συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο στην αρχή, μα όταν το δίκιο αγγίξει την Ελληνική ψυχή, ορμάμε ακάθεκτοι προς τη Νίκη. Μπορεί οι Έλληνες να είναι σε Άμυνα, μα στις εχθρικές προκλήσεις, γίνονται θηρίο ανήμερο. Αγωνίζονται μέχρις εσχάτων, για την Ανεξαρτησία τους.  

   ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες στον κίνδυνο αφυπνίζουμε το ισχυρό πατριωτικό συναίσθημα εμπλουτισμένο με τα Ιδανικά μας. Αυτά που θέλουν να απαξιώσουν οι βάρβαροι… αυτοί που μας νομίζουν εξαντλημένους από την οικονομική Κρίση. Όμως από τους συκοφαντημένους Έλληνες θα πάρουν τρανό μάθημα Αξιοπρέπειας και θα χωθούν στην υποχθόνια Φωλιά τους.     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πληρώνουμε τις συνέπειες της Εθνικής προδοσίας μιας συμμορίας απάτριδων τυχοδιωκτών, που μας εξαπάτησαν με σοβαροφανείς υποσχέσεις Αυτοί οι  υποτακτικοί που το παίζουν “κυβερνήτες” με την προστασία των αφεντικών τους. Αυτοί οι δουλοπρεπείς ανθέλληνες που θεωρούν πως μπορούν να μας κλέψουν όλο τον πλούτο μας. Μα θα μάθουν,  πως η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν διατίθενται για πώληση.

   ΕΜΕΙΣ οι πατριώτες Έλληνες θα πετάξουμε τα σκουπίδια από την Εξουσία, γιατί δεν έχουν θέση πλέον ανάμεσά μας. Έτσι αφεντικά και δούλοι θα καταλάβουν το λάθος τους, να τα βάλουν με τον Ανεξάρτητο Έλληνα. Πήραν ήδη μια γεύση της δυναμικής του, με το δημοψήφισμα, που τους τάραξε με το περήφανο ΟΧΙ κι αυτοί το μετέτρεψαν σε υποτακτικό ΝΑΙ! Δεν διανοούνται καν ποιοι είναι οι απόγονοι Αρχαίων Ελλήνων!

  ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες θα βρούμε κουράγιο να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας ως ψηφοφόροι πολίτες και θα βάλουμε στην άκρη τις σκόπιμα φυτεμένες αντίθετες ιδεολογίες με τους συμπολίτες μας. Θα αφήσουμε πίσω τους υπερφίαλους εγωισμούς και τις αρχηγικές φιλοδοξίες, διαγράφοντας τα κόμματα από την σκέψη μας. Θα ενωθούμε επιτέλους με σύμπνοια για τον κοινό εχθρό και κάτω από την ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας μας.

   ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και τα δύσκολα εύκολα, για να πάρουμε την Εξουσία στα χέρια μας,  με το ΑΡΘΡΟ 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Με  ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ θα διαγράψουμε τα απεχθή ηλεκτρονικά Χρέη, που μας επέβαλαν ύπουλα οι τοκογλύφοι, για να μας υποδουλώσουν και να αρπάξουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ιερής Χώρας μας. 

  ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γινόμαστε ανυποχώρητοι υπερασπιστές της πατρίδας μας στις εχθρικές επιθέσεις, που αποσκοπούν στην αφαίρεση της Ανεξαρτησίας μας. Αξεπέραστο παράδειγμα το ιστορικό ΟΧΙ του Έπους του ‘40, την Επέτειο του οποίου τιμάμε σήμερα κάτω από τη νέα Κατοχή μας. Με θαυμασμό και συγκίνηση μνημονεύουμε τις αντιστασιακές δράσεις του λαού κατά των Γερμανών, τα 4 δυσβάσταχτα χρόνια της Κατοχής.

  ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες τιμούμε τους αείμνηστους εκτελεσμένους μαχητές, που με τις μυστικές αντιστασιακές οργανώσεις τους, επέφεραν θανάσιμα πλήγματα στον εχθρό και συνέβαλαν στην απελευθέρωσή μας. Σαν ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την αντιστασιακή δράση τους, πρέπει οι γνήσιοι Έλληνες να δώσουμε υπόσχεση μεταξύ μας, πως θα αγωνιστούμε ενωμένοι για την απελευθέρωση από τους νέους και ίδιους Κατακτητές!

    ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα, υποσχόμενοι στη νέα γενιά, πως αυτή θα είναι η τελευταία Επέτειος υπό Κατοχή. Πως εμείς που θαυμάζουμε το θάρρος των Ηρώων πολεμιστών του 1940, θα ξαναπούμε ένα τρανταχτό Ιστορικό ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων, που νικήθηκαν στο Ελληνικό Έπος του ’40. Αυτό που έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της Ιστορίας μας.

    ΕΜΕΙΣ οι σημερινοί Έλληνες θα γράψουμε την δική μας Ιστορική σελίδα με χρυσά γράμματα, για να παραμείνει ανοιχτή, όσο στην γη αναπνέει έστω κι ένας Έλληνας. Εμείς θα δώσουμε το μήνυμα της Ελευθερίας σε όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

«ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»!

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr