ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : Ο ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 1 Σεπ 2021 - 20:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με την άδοξη λήξη της πρόσφατης διαδήλωσης έσβησε και η ελπίδα Ανατροπής της Κοινοβουλευτικής Εκτροπής. Οι 300 βολεμένοι τύραννοι μες στον Πύργο της Μίζας αμετανόητοι, κι απέξω ενεργοί αστοί και χωρικοί, να φωνάζουν οι ανόητοι. Διαδήλωσαν χιλιάδες πολίτες, μα δεν ταράχτηκαν οι αλήτες.

Εντός, αποτυχημένος ηγετίσκος για σχόλασμα, εκβιάζει με υποχρεωτικό μπόλιασμα. Εκτός, υποχθόνιοι εμπνευστές της πληθυσμιακής μείωσης της γης, λόγω κλιματικής αλλαγής. Στη μέση, ένας λαός σαλταρισμένος, χειραγωγημένος, φοβισμένος,

τρομοκρατημένος, απελπισμένος, υποκύπτει και προσκυνά στους ιατρικούς, ηλεκτρονικούς και έμμεσους εκβιασμούς. 

Ποιοι μένουν αλώβητοι από τα πυρά της δικτατορίας, για την ροή νέας πορείας; Οι αποχαυνωμένοι νοικοκυραίοι από τις υποχρεώσεις της επιβίωσης; Οι απειλούμενοι εργαζόμενοι με απόλυση, αν αρνηθούν να γίνουν θύμα ίωσης; Οι ταλαίπωροι άνεργοι, που περιφέρονται με ύφος εξαθλίωσης; ΄Η μήπως οι ανήμποροι συνταξιούχοι της ανήκουστης ταπείνωσης;Προσπάθειες γίνονται από τους λίγους έστω εναπομείναντες μαχητές, που διακατέχονται από την αγάπη για την πατρίδα και το μεράκι για ελευθερωτές. Ανίσχυροι και ανοχύρωτοι μπρος στην υπερ-τεχνολογία των αντιπάλων, πολεμούν μόνο δια ροπάλων. Μα συνεχίζουν όμως να προετοιμάζονται για δράση και να ενώσουν όλους τους Έλληνες για αντί-δραση. 

Αυτές οι πατριωτικές ανιδιοτελείς προσπάθειες χωρίς κρυφές προσδοκίες για προσωπική προβολή και μελλοντική είσοδό τους στον Πύργο της Μίζας, πρέπει να στηρίζονται για να γίνονται μοχλός πίεσης στο κατεστημένο, με την δύναμη που αποκτά η Ένωση. Είθε να επιτευχθεί η ισχύς εν τη Ενώσει.

Όσο για τους τρισάθλιους προδότες με το απίστευτο μίσος για την Κοινωνία, το Σύνταγμα, την Ελλάδα και ενοίκους του Πύργου της Μίζας, που νομίζουν πως με το άσυλο που τους παρέχει… θα γλυτώσουν… είναι βαθειά νυχτωμένοι. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και σίγουρα όχι στον Πύργο… μα σε κάτεργο. Το καταφύγιό τους θα καταρρεύσει από το βάρος της Εθνικής προδοσίας τους, αφού οι ίδιοι ροκάνιζαν τα θεμέλιά του σαν τρωκτικά, με ανθελληνική υπονόμευση του ΕΘΝΟΥΣ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…