ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 8 Οκτ 2021 - 20:46
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Η Ελληνικότητά μας ήταν ο πολεμικός στόχος των επίδοξων επικυρίαρχων και το κατάφεραν με προσφορές τραπεζικών δανείων και νέες καταναλωτικές ανάγκες. Μας παραπλανούσαν με «γλυκούς» πειρασμούς, το εργαλείο τους δηλαδή για την επιδιωκόμενη αποβλάκωσή μας. Μεγάλος αριθμός πολιτών δυστυχώς παρασύρθηκε και ενέδωσε στην ηθική διαφθορά

Μας έκαναν θύματά τους μα δεν κατάφεραν να μας κάνουν όλους πειραματόζωα, ούτε με τον τρόμο της πανδημίας ούτε με τα φαρμακευτικά σκευάσματά τους. Εμάς που δεν μας πείθουν πως θέλουν το «καλό» μας οι εν δυνάμει δολοφόνοι μας, αντιδράσαμε και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε και με το παραπάνω το Χρέος μας στην πατρίδα. Αυτό σημαίνει πως, το ανθρωποκεντρικό Αξιακό Σύστημα της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Διανόησης, της Λογικής, της Αρετής, της  Φιλίας, της Οικογένειας και της Δημιουργίας πρέπει να επανέλθει στην θέση που κατείχε στην Ελληνική Κοινωνία.

Την Ελληνικότητά μας που ήταν Κοσμοθεωρία με ξεχωριστό τρόπο ζωής και παράδειγμα για όλους τους λαούς,  μας την στέρησε ύπουλα η σατανική παγκοσμιοποίηση. Για αυτή την θέση πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να ανακτήσουμε, για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και για να ζήσουμε πάλι σαν δοξασμένος λαός, που αξίζει της Αναγνώρισης και της Τιμής της Ιστορίας!

Ως τότε παραμένουμε περήφανοι Αγωνιστές Έλληνες, μαζί με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άλλους ανθρώπους επάνω στον πλανήτη, που μοιράζονται τις ίδιες Ελληνικές Αξίες. Αυτοί που δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν να ενημερώνονται και να ενημερώνουν, για όσα γεγονότα συμβαίνουν στην πατρίδα μας και αποκρύπτονται σκόπιμα από τον απονήρευτο λαό. Με μηνύματα κρυφά και φανερά επιδιώκουν να τους αφυπνίσουν.Αυτά δηλαδή που σχεδιάζουν οι επικυρίαρχοι για μας και χωρίς εμάς… κι όπως αποδεικνύεται εκ των αποτελεσμάτων τους… μέχρι τώρα τα σχέδιά τους έχουν εκτελεστεί κατά γράμμα από τα συμμετέχοντα δουλικά… τους υποτακτικούς τους πολιτικούς… όμως ο γνήσιος Έλληνας επαγρυπνά και προετοιμάζει την ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…