ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : Αποκλειστική συνέντευξη του γκουρού της Κτηνιατρικής Μαλτέζ-Κόλλευ Κατοικίδιους, από την Prizer Farma United.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 19 Δεκ 2021 - 20:52

Δημ: Ο κος Κατοικίδιους δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας σκύλος που μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά και προσπαθεί να την εκπολιτίσει ώστε να μη χαθεί το σπάνιο είδος του ανθρώπινος άνθρωπος. 

Dr: Ευχαριστώ πολύ για την εισαγωγή σας, αλλά θα ήθελα να κάνω μια επείγουσα αναφορά. Ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες, ο ρυθμός κτηνοποίησης έχει αλλάξει δραματικά. Αυτό για το ζωικό μας βασίλειο είναι πρωτοφανές. 

Δημ: Τι ακριβώς εννοείτε; 

Dr: Ο προστατευόμενος ανθρώπινος άνθρωπος της WWF κινδυνεύει με εξαφάνιση, γιατί έπαψε να προστατεύει τα αυγά του. Γεννάει και φεύγει, κατά τους οικονομικούς χειμώνες μεταναστεύει κι επίσης έχει χάσει την επικοινωνία με τα αυγά του, οπότε τα αυγά του τα εκπαιδεύουν οι κόμπρες…οι οποίες στο τέλος τα τρώνε! 

Δημ:…Μαλτέζ, μπορώ να σας μιλάω στον ΕΝΙΚΟ; 

Dr: Βεβαίως, βεβαίως, δεν χρωστάω σε μπουλντογκ!!! 

Δημ: Διάβασα σε ένα γαβγοβιβλίο σου ότι οι πίθηκοι έκαναν επάνασταση, διότι κάτι  ποντικοεπιστήμονες της Μίκυ Μάους με ψυχολογικά, τους κάνουν πειράματα, αλλά κανείς ευαισθητούλης φιλόζωος δεν αντιδρά. 

Dr : Ετσι ακριβώς! Να φανταστείς ότι  τα Ηνωμένα Ζωικά Ένστιστα αντέδρασαν και έκαναν μήνυση στο Κυνοβούλιο. Η κα Λάσυ προσπαθεί να προστατεύσει τη ΣκυλοΝομία, είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο. Οι Λερναίες Ύδρες είναι μια αγέλη που αντιδρά! 

Δημ: Επικοινώνησα χτες με το κο Καφρίλα τον γνωστό σκαντζόχοιρο των ΜΜΕ και μου αποκάλυψε ότι τέτοιο γαβγορεπορτάζ δεν το περίμεναν. Έχετε να προσθέτε κάτι; 

Dr: Όχι, θα τα πούμε στα ΜονοΚΛΟΟΥΝικά ΑντιΣωματεία Εργαζομένων Σκύλων, την κατάλληλη στιγμή! 

Ακολουθεί γκρίζα διαφήμιση. 

Υ.Γ.Η συνέντευξη δόθηκε ύστερα από την 8η δόση….. 

Μαρία Βούλγαρη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr