ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : Εσύ πωλήτρια και μαγαζάτορα δεν ντρέπεσαι που δέχτηκες να σε μετατρέψουν σε ανθρωποφύλακα και επιθεωρητή υγείας;;;Αν δεν σκανάρεσαι δεν μπαίνεις; Σώπα!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 29 Νοέ 2021 - 11:59

Από προσωπική εμπειρία λοιπόν χρειάστηκε να πάω στο Δήμο, οπότε «έπρεπε» να αποδείξω ότι δεν είμαι ετοιμοθάνατη κι ότι δεν είμαι «τρομοκρατικό όπλο» που διασπείρει τον ιό. Πάω στο φαρμακείο πληρώνω τον φόρο για την άδεια κυκλοφορίας της αναπνοής μου και έχω μαζί μου έγγραφο βεβαίωσης αρνητικού ραπίσματος. Ναι αλλά ο θυρωρός, που μέχρι χτες αν μου ζητούσε χαρτιά για την υγεία μου παραβίαζε τα προσωπικά μου δεδομένα σήμερα δεν ΔΕΧΤΗΚΕ έγγραφο με ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ,διότι λέει ΔΕΝ ΣΚΑΝΑΡΕΤΑΙ. Πολύ λογικό γιατί εφόσον με θεωρούν γάλα εβαπορέ στο σουπερ μαρκετ και όχι άνθρωπο, δεν τους ενδιαφέρει ότι είναι αρνητικό, τους ενδιαφέρει να σκανάρεσαι. Το ίδιο συμβαίνει και στα καταστήματα.

Επειδή τάχα έχει και πλαστά για αυτό βρε κουτά το κάνουν. Σοβαρά; Με τη λογική αυτή κύριε κι εσύ μπορεί να έχεις πλαστά χαρτιά και να πήρες και τη θέση στο δημόσιο και το πιστοποιητικό του κορώνα με παράνομο τρόπο. Επιπροσθέτως αγαπητέ υπάλληλε πώς θα σου φαινόταν επειδή κι εσύ για να με ελέγξεις έρχεσαι σε επαφή μαζί μου, αν σου ζητούσα κι εγώ ταυτότητα και βεβαιώσεις ότι δεν έχεις Η1Ν1, γρίπη και άλλες μεταδοτικές και μολυσματικές ασθένειες που μπορει να σκοτώσουν τον πάππου μου στο σπίτι;

Τα προ μεσαίωνα χρόνια ήξερα ότι την ταυτότητά μου και τα στοιχεία μου δεν μπορεί να τα ελέγχει ο καθένας. Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι ένας κακόβουλος αύριο δεν θα ανοίξει μια εταιρεία με τα στοιχεία μου; Τέλος πώς να ντραπείς εδώ που τα λέμε…στην ουσία σου κλείνουν την επιχείρηση, αλλά εσύ σκανάρεις με χαρά ως υπάκουος πολίτης. Δέχεσαι να σε θεωρούν μη ειδικό για το σώμα σου, αλλά όταν πρόκειται να τους ψηφίσεις και να τους κρίνεις δεν τους ενδιαφέρει τι είσαι. Βέβαια η ψήφος που επηρεάζει τη ζωή όλων δεν είναι υποχρεωτική.

Καλή τύχη σε όσους ακούνε τους αμόρφωτους με πτυχία, οι οποίοι είναι μεγάλη κατηγορία. Ειδικά στην εστίαση όλοι ξέρουμε ότι πάνω από ένα ένσημο δεν τους βάζουν, τα μεροκάματα έχουν μειωθεί δραματκά και πληρώνουν και ράπιντ, στα εστιατόρια αν όντως έκαναν υγειονομικούς ελέγχους τα μισά από τη βρώμα θα ήταν για κλείσιμο και άλλα πολλά…αλλά για να είσαι in, μοδάτος πρέπει να προσποιείσαι τον χαζό και τον τυφλό, γιατί εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα…έχεις να ταΐσεις και τα παιδιά σου….με ψέμματα. 

Και επειδή ζούμε τον ΓΑΠ The Return of IEK Παρακμή θα βάλω ένα ξεκαρδιστικό video της Μαλβίνας με τον ΓΑΠ, «Πατέρα, άκουσες τα νέα;» έτσι για εκτόνωση από τη μουρλοκρατία! 

Μαρία Βούλγαρη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr