ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : Η Νέα Επιστημονική Πραγματικότητα της Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής σε καρδιά και μυαλό.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 28 Νοέ 2021 - 11:40
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

1.Όταν ξέσπασε η φερόμενη πανδημία γίναμε όλοι μάρτυρες ενός show με ατελείωτα χορευτικά των νοσηλευτών σε νοσοκομεία που την ίδια στιγμή υπερτόνιζαν το πανζουρλισμό που εξελισσόταν στις ΜΕΘ και τους ατελείωτους διασωληνωμένους. Η φωνή της λογικής αδυνατεί να εξηγήσει το πώς γίνεται την ώρα που δεν προλαβαίνουν να διασωληνώνουν ασθενείς ταυτόχρονα κάποιοι να σχεδιάζουν χορογραφίες και να διασκεδάζουν. Αν εσείς ήσασταν σε ένα νοσοκομείο γεμάτο κρούσματα όπου γίνεται διαχωρισμός πλέον των ασθενών γιατί δεν φτάνει το οξυγόνο ή δεν επαρκούν οι ΜΕΘ και βλέπατε το προσωπικό να χορεύει αντί να τρέχει να βοηθήσει τι θα σκεφτόσασταν? Φάγαμε πολύ παραμύθι…. Ακολουθεί video υπενθύμισης.

2.Πάμε στο δεύτερο τηλεοπτικό παρανοϊκό αφήγημα. Νεαρά άτομα έκαναν παράνομα και κρυφά κορονοπάρτι, που ήταν τόσο ΚΡΥΦΑ που «έψαχναν» να βρουν έναν δημοσιογράφο να αυτοκαρφωθούν…Αν εσάς σας φαίνεται λογικό την επόμενη φορά θα παρακαλούσα να μην ψηφίσετε τουλάχιστον. Ακολουθεί video υπενθύμισης.

3.Ονομάζουν την πανδημία Αόρατο Πόλεμο, ενώ ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες κάνουν λόγο για κατασκευασμένο ιό. Συνεχίζουν τον όρο πανδημία ενώ στην πραγματικότητα είναι Βιολογικός Πόλεμος και φυσικά δεν είναι αόρατος, γιατί κάποιοι τον κατασκεύασαν, αλλά κανείς δημοσιογράφος, πολιτικός, κράτος, διοικητής νοσοκομείου κτλ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ σε έναν πολιτισμό που είναι να ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.

4.Το τέταρτο κουλό του απολίτιστου πολιτισμού μας είναι ότι με ένα τόσο «φονικό» ιό που κινδυνεύει όλη η ανθρωπότητα, οι ανθρωπιστές που ενδιαφέρονται για την υγεία μας, δεν μοιράζουν χρήμα και δεν διαγράφουν χρέη, οι λογαριασμοί τρέχουν κανονικά. Ο λόγος είναι η κυρία Αγορά…λες και οι νόμοι της αγοράς είναι οι φυσικοί νόμοι της βαρύτητας και δεν αλλάζουν. Οι νόμοι της αγοράς είναι νόμοι κατασκευασμένοι από ανθρώπινα μυαλά και αν ένας πολιτισμός δεν ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ανθρώπων, αλλά μόνο για να τηρήσει την ανταγωνιστικότητα και τους νόμου της οικονομίας είναι για κλάματα. Ζούμε σε κοινωνίες ανθρώπων, αλλά όχι σε ανθρώπινες κοινωνίες. Όσο για όσους μας λένε από το πρωι μέχρι το βράδυ ότι θα πεθάνουμε τους απαντώ με το εξής… Σιγά τη ζωή που θα χάσουμε έτσι όπως την καταντήσατε.

5.Τα εμβόλια παίρνουν έκτατη άδεια υπό συνθήκες, για αυτούς που κινδυνεύουν όπως καρκινοπαθείς, ηλικιωμένοι κτλ. Θεωρούν ότι οι υπόλοιποι δεν κινδυνεύουν από τον ιό. Στη συνέχεια όμως αντιλαμβάνονται ότι τα εμβόλια σε αυτές τις ομάδες δεν έχουν καλή ανοσολογική απάντηση, κοινώς δεν κάνουν αντισώματα, οπότε θα τους χορηγούμε μάλλον αντικλονικά…οι υπόλοιποι όμως που δεν κινδύνευαν, κατά πάσα πιθανότητα θα υποχρεωθούν να εμβολιαστούν με τα εμβόλια που βγήκαν για αυτούς που κινδύνευαν και δεν πιάνουν…Ο τότε Υπουργός Υγείας δηλώνει κατηγορηματικά.η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ αποκλείεται διότι είναι Αντισυνταγματική τω μεταξύ οι δικαστές από το ξύσιμο πρέπει να χουν πάθει αλλεργικό σοκ…δεν εξηγείται αλλιώς.

Καλό Σαββατοκύριακό με ένα άσμα από του ΤΧC

Μαρία Βούλγαρη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr