ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : «Την παράνοια, την θεραπεύεις με παράνοια. Η ομοιοπαθητική ως μορφή αντίστασης στη Χούντα»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 13 Δεκ 2021 - 20:05

Όταν ζεις σε μία χώρα (δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες χώρες, γιατί έτσι κι αλλιώς καμία χώρα δεν συγκρίνεται με άλλη), που  αναγνωρίζει το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, τότε σου δίνει όλο το δικαίωμα να ισχυριστείς ότι τα μέτρα δεν σε αφορούν, διότι αυτοπροσδιορίζεσαι ως εξωγήινος και πρέπει τώρα αυτοί να αποδείξουν ότι είσαι άνθρωπος για να ισχύει ο νόμος. Όπως εμένα με αναγκάζεις να βλέπω τον άλλο ότι είναι άντρας και μου επιβάλλεις να τον λέω γυναίκα, να τον βλέπω κοντό και να πρέπει να τον αποκαλώ ψηλό γιατί είναι ρατσιστικό, έτσι κι εσύ οφείλεις να σεβαστείς το δικαίωμά μου να αυτοπροσδιορίζομαι εξωγήινος. Από όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νομοθεσία για υπάρξεις εκτός Γης, οπότε οι νόμοι αφορούν αποκλειστικά ανθρώπους. Ως εκ τούτου οφείλει η επιστήμη και το δικαστήριο να αποδείξει το τι θεωρεί άνθρωπο, γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που είναι προφανές είναι ότι στην καλύτερη σε θεωρούν ζώο. Τέλος ήδη η απαγόρευση των dislikes  είναι μία ήττα τους, για αυτό μην αφήσετε σε χλωρό κλαρί τα βίντεο των προπαγανδιστών με άπειρες αναφορές για τρομοκρατία, ρητορική μίσους κτλ. Εύχομαι να βρεθεί ένας φραγκάτος που τους πουλημένους να τους δώσει περισσότερα από αυτά που τους δίνουν οι άλλοι, για να σπάσουμε πλάκα όλοι μαζί….γιατί σαν τη φάρα των δημοσιογράφων, ιατρών και δικηγόρων δεν έχει! 

Υ.Γ. Μπαίνουμε όλοι με αρνητικό τέστ ή πιστοποιητικό κάπου, αλλά εξακολουθούμε και φοράμε μάσκα, ενώ ουδείς είναι αρρωστούλης….I am asking why? Ή τα τέστ και τα πιστοποιητικά είναι μούφα ή είναι βασανισμός….άλλη απάντηση δεν έχει  Μήτσο. 

Μαρία Βούλγαρη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr