Άκρως σημαντικές χαρακτηρίζει τις ερχόμενες Ευρωεκλογές η Μαρίν Λεπέν.
Στην Πράγα, βρέθηκαν λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, ηγέτες πολλών Ευρωπαϊκών εθνικιστικών κομμάτων, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Κίνημα για την Ευρώπη των Εθνών και την Ελευθερία» (MENF), μια πανευρωπαϊκή συμμαχία εννέα εθνικιστικών κομμάτων, που στόχο της έχει την διακοπή της μαζικής μετανάστευσης και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Oμιλήτρια ήταν μεταξύ των άλλων και η Μαρίν Λεπέν, όπου έκανε μια σειρά από δηλώσεις.
Παρακάτω θα δούμε μερικές εξ αυτών:
Μιλώντας στην εκδήλωση του MENF, ανέφερε πως «Η μάχη για την Ευρώπη έχει αρχίσει. Σε αυτές τις εκλογές, οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποιήσης πολεμούν ενάντια στους υποστηρικτές των κρατών-εθνών».
«Οι παγκοσμιοποιητές εναντίον των τοπικιστών», επανέλαβε.
«Οι ευρωπαίοι φεντεραλιστές θέλουν την πλήρη κατάργηση των συνόρων, την ελεύθερη μετακίνηση των μεταναστών σε ολόκληρο τον πλανήτη και την αποδυνάμωση των κρατών-εθνών προς όφελος των λίγων, των δημοσίων υπαλλήλων και των ελίτ. Από την άλλη πλευρά, βρισκόμαστε εμείς, πατριώτες από όλη την Ευρώπη», τόνισε.
Συνεχίζοντας είπε: «Έχουμε επιλέξει τα έθνη μας, έθνη των οποίων η ποικιλομορφία είναι ο πλούτος της Ευρώπης. Πρέπει να παραμείνουν αυτά που είναι και να συνεργάζονται ελεύθερα μεταξύ τους», ενώ πρόσθεσε πως «δεν θέλουμε να σφραγίσουμε τα σύνορα, αλλά θέλουμε να κλείνουμε τις πόρτες στο «σπίτι» μας».
Αναφορικά με τις καταστροφές που έχει επιφέρει η ανεξέλεγκτη μετανάστευση στη Γαλλία του Μακρόν, είπε: «Η χώρα μου είναι ένα λυπηρό παράδειγμα του που οδηγεί η μετανάστευση.
Εάν δεν είστε προσεκτικοί, θα είναι το μέλλον σας. Ολόκληρες γειτονιές έχουν γίνει άβατα για τους Γάλλους λόγω μεταναστών».
Σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης δήλωσε πως, « η δημοκρατική άνοδος των πατριωτών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης θα επιτρέψει την αναδιατύπωση του ευρωπαϊκού πλαισίου».
«Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει την ικανότητα να βγάλει τάνκς στους δρόμους ή να πυροβολεί στο πλήθος, ωστόσο ο στόχος είναι ο ίδιος: Να μειώσει την πολιτική, νομική και εθνική μας ταυτότητα – τις ικανότητες αντίστασης που έχουμε».
Είπε επίσης: «Η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει και η ισλαμική ιδεολογία πρέπει να εξαλειφθεί. Ο εξισλαμισμός και η παγκοσμιοποίηση είναι νέοι ολοκληρωτισμοί που απειλούν τις ευρωπαϊκές χώρες».
Κλείνοντας τόνισε:
«Εμείς, οι Γάλλοι και οι Τσέχοι, θα είμαστε εκεί, στο ραντεβού με την ιστορία στις 26 Μαΐου! Ζήτω ο Τσέχικος λαός! Ζήτω ο Γαλλικός λαός! Ζήτω η Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών!».
https://youtu.be/I_XnvscHnws
(φώτο: Pexels)




