ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μας τιμωρούν τα Ellinika Hoaxes, επειδή ο Πολάκης έφερε το θέμα της θεραπείας του Covid στο κοινοβούλιο!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Ιούν 2021 - 19:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Τα Ellinika Hoaxes, χαρακτήρισαν ως «παραπληροφόρηση», δημοσίευμα που αναμεταδώσαμε από το Pronews, σχετικά με την συνέντευξη του Νευροχειρουργού, κυρίου Τζωρτζίδη. Το δημοσίευμα είχε τίτλο: «Κι όμως, υπάρχει φάρμακο για τον Covid-19, αλλά… για λίγους».

Τα Ellinika Hoaxes με τίτλο: «Όχι, δεν μας κρύβουν σωτήρια θεραπεία για τον κορωνοϊό», παραθέτει τη δική του επιχειρηματολογία, για να αποδομήσει το δημοσίευμα. Δείτε την:

«Τι ισχύει

Το βίντεο προέρχεται από συνέντευξη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη (Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γ. Νοσοκομείου Πατρών) στο διαδικτυακό κανάλι του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου, XANAL WEB TV, το Μάιο του 2020, δηλαδή πάνω από έναν χρόνο πριν.

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δεν αναφέρθηκε η ονομασία του φαρμάκου που χορηγήθηκε στον κ. Τζωρτζίδη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γνώμη» και την Τέτα Γιαννάρου για τη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ως ασθενής με κορωνοϊό, είχε αναφέρει τα εξής:

Όταν διαπιστώθηκε η πνευμονία, ο Δ/ντής της παθολογικής Κλινικής– Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας Λάμπης Γώγος (τον λέω μαέστρο), ο Δ/ντης του τμήματος Λοιμωξιολογίας καθηγητής Μάρκος Mαραγκός, οι λοιμωξιολόγοι, επ. καθηγ. Δημήτρης Βελισσάρης και η Κοραλία Ακινόσογλου, όλοι τους ήταν κυριολεκτικά στο προσκέφαλό μου. Αυτό που ήξερα, το άγχος, η αγάπη τους, η συναδελφικότητα όλα πάνω μου. Τότε φοβήθηκα. Όμως όπως αποδείχθηκε οι γιατροί ήταν ένα βήμα πριν. Σ΄ αυτόν τον άτιμο ιό πρέπει να προβλέπεις, να εξατομικεύεις την θεραπεία. Δεν υπάρχει μπούσουλας. Ο Λάμπης μου είπε: «Θα σου δώσω Τοσιλιζουμάμπη». Δεν ξέρω πώς, μετά από 2 ώρες από την πρώτη χορήγηση, έπεσε ο πυρετός. Ένοιωσα καλύτερα και είπα, είμαι καλά, θα φύγω. Όμως υποτροπίασα, οι εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Με πήγαν στη μονάδα SARS. (…) Στη συνέχεια μου έβαλαν αναπνευστήρα για να οξυγονώνομαι επαρκέστερα. Καλυτέρευα συνεχώς. Σε τέσσερις μέρες ένοιωθα καλά. Με κράτησαν παραπάνω για να είναι σίγουροι. Όταν όλες οι εξετάσεις μου ήταν απολύτως εντάξει μου έδωσαν εξιτήριο (…).

Επομένως, κατόπιν συμβουλής του Καθηγητή κ. Χαράλαμπου Γώγου, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου όπου και ο ίδιος ο κ. Τζωρτζίδης εργάζεται, και στο οποίο νοσηλευόταν, χορηγήθηκε το φαρμακευτικό προϊόν τοσιλιζουμάμπη, ενώ ο κ. Τζωρτζίδης βρισκόταν σε στάδιο σοβαρής νόσησης από COVID-19.

Kαι συνεχίζει το δημοσίευμα

Στο ίδιο μέσο ενημέρωσης, ο κ. Γώγος σχολίασε την αναπαραγωγή του παλαιότερου βίντεο ως εξής:

Ο κ. Τζωρτζίδης έπαιρνε ένα σύνολο αντιϊκών φαρμάκων που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Επειδή επιδεινώθηκε η κλινική του εικόνα του προτάθηκε και συμφώνησε να πάρει ανοσοτροποποιητικό φάρμακο, το Tocilizumab (τοσιλιζουμάβη).

Δίνεται ενδοφλέβια σε ασθενείς με έντονη φλεγμονή και βαριά αναπνευστική νόσο. Δινόταν από την αρχή της πανδημίας αλλά με πρώιμη έγκριση χορήγησης. Πλέον δίνεται ευρέως και σύμφωνα με οδηγίες που υπάρχουν από διεθνείς εταιρείες αλλά και από την ελληνική εταιρεία λοιμώξεων.

Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών, ήταν σε πρώιμο στάδιο. Από εκεί και πέρα επιβεβαιώθηκε η σημαντική δράση του φαρμάκου σε μερικές ομάδες ασθενών οι οποίες παρουσίαζαν έντονο φλεγμονώδες σύνδρομο με αναπνευστική επιβάρυνση. Δόθηκε και δίνεται σε ευρεία κλίμακα  σε ασθενείς που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δίνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών και στην Πάτρα, και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Όταν το έλαβε ο κ. Τζωρτζίδης είχε δοκιμαστεί στο εξωτερικό και στη χώρα μας είχε πάρει πρόωρη έγκριση χορήγησης. Τώρα πια  δίνεται σε αρκετούς, και εκατοντάδες, σε όλες τις μονάδες εντατικής θεραπείας σε ασθενείς που επιβαρύνονται, δεν είναι ένα φάρμακο ρουτίνας.

Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σα να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι».

Πάμε λοιπόν.

Και τι έγινε, επειδή η συνέντευξη δόθηκε το 2020; Από τότε μέχρι σήμερα, η χώρα θρηνεί 12.000 νεκρούς. Δεν πρέπει να διερευνηθεί κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης; Γιατί πέθαναν και πως πέθαναν, ειδικά όταν υπάρχουν περιπτώσεις, όπως το Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου καταγράφησαν υπερβολικοί θάνατοι στις ΜΕΘ; Ο Τύπος, δεν πρέπει να ρωτά και να διερευνά τι συμβαίνει με τη φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται στους ασθενείς και με ποια κριτήρια; Δεν πρέπει να αναδεικνύει το θέμα στις αρμόδιες πολιτικές και δικαστικές αρχές;

Η δημοσιογραφική και πολιτική ένδεια των Ellinika Hoaxes, εκτός του ότι είναι απαράδεκτη, σηκώνει ποινικής διερευνήσεως.

Ο Τύπος, είτε είναι Δεξιός, είτε Αριστερός, είναι συνήγορος της κοινωνίας. Μπορεί να είναι καλός συνήγορος, μπορεί να είναι μέτριος συνήγορος και μπορεί να είναι και κακός συνήγορος, αλλά είναι ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ, αναγνωρισμένος από το Σύνταγμα για την εύρυθμη λειτουργία του Πολιτεύματος και την προστασία της κοινωνίας!

Να εξετάσουμε δύο τρανταχτά παραδείγματα, όπου τα Ellinika Hoaxes, έβλαψαν την λειτουργία της Δημοκρατίας, εξαιτίας της δημοσιογραφικής και πολιτικής τους ένδειας.

Το Newsbreak, δημοσιεύει την είδηση – εκτίμηση, ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα κατέβει βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. To Hoaxes, το βγάζουν αμέσως fake news. Μάλιστα. Το Newsbreak, όμως, με αυτό το δημοσίευμα – εκτίμηση, έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο Φουρθιώτη και ξεκίνησε η συζήτηση για τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου και τελικά, η δημοσιογραφική έρευνα για το πρόσωπό του, τον έστειλε προφυλακισμένο με βαρύτατες κατηγορίες στον Κορυδαλλό.

Ποιος έβλαψε λοιπόν τη Δημοκρατία και τη δημοσιογραφία με την «fakε» είδηση; Το Newsbreak ή τα Hoaxes;

Άλλο παράδειγμα. Η Εφημερίδα των Συντακτών, δημοσιεύει την είδηση ότι το You Tube αφαίρεσε τα σχόλια κάτω από τα βίντεο του Πρωθυπουργού. Μάλιστα. Το δημοσίευμα, όμως αυτό, προκάλεσε  την προσοχή της Κυβέρνησης και του ιδίου του Πρωθυπουργού, στο να κοιτάξει με μεγαλύτερη προσοχή τα σχόλια του κόσμου ευρύτερα στο πρόσωπό του και στις κυβερνητικές επιλογές. Άρα, η Εφημερίδα των Συντακτών, λειτούργησε ως συνήγορος της κοινωνίας και μάλιστα, με δημιουργικό τρόπο, αφού προκάλεσε και την απολογία του Πρωθυπουργού για το «ανέμελο» ταξίδι του στην Ικαρία.

Ποιος λειτούργησε λοιπόν, υπέρ της κοινωνίας ; Τα Hoaxes ή η Εφημερίδα των Συντακτών;

Πάμε τώρα στην υπόθεση της συνεντεύξεως του νευροχειρουργού. Εάν δεν υπήρχε το δημοσίευμα, δε θα έρχονταν το θέμα στη Βουλή από τον πρώην Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Πολάκη και δε θα μάθαινε ευρέως η ελληνική κοινωνία, ότι ο κύριος Γώγος, όπως μάθαμε κατόπιν επικοινωνίας του με τον κύριο Πολάκη, χορήγησε το συγκεκριμένο φάρμακο, κάτι που εμείς, ως The Flag Report, δεν αποκρύψαμε από την κοινή γνώμη. Στο δημοσίευμα με τίτλο: «Πολάκης για Γώγο: Παραδέχθηκε ότι είναι πολιτική η απόφαση για τα μονοκλωνικά», γίνεται σαφής αναφορά μέσα στο φάρμακο που χορηγήθηκε στον Νευροχειρουργό.

Άρα, ούτε παραπληροφόρηση υπήρξε, ούτε δόλος, ούτε καμία συνωμοσιολογική προσέγγιση του όλου θέματος. Ίσα – ίσα, που το θέμα ήρθε στη Βουλή και μάθαμε τι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση. Αυτή είναι η λειτουργία του Τύπου, πράγμα που δε δείχνουν να αντιλαμβάνονται τα Hoaxes. Με βάση αυτό το δημοσίευμα και την πρωτοβουλία του κυρίου Πολάκη, μάθαμε ότι η κυβέρνηση, για πολιτικούς λόγους, δε χορήγησε τα μονοκλωνικά στους πάσχοντες, με αποτέλεσμα να χαθούν χιλιάδες ζωές! Είδηση μεγάλης ποινικής και πολιτικής αξίας!

Ούτε ο κύριος Πολάκης, ούτε εμείς, ούτε και κανένας άλλος γνώριζε, ότι σε κάποιο τοπικό έντυπο ή σε μία ελάχιστης κυκλοφορίας εφημερίδα, υπήρξε κάποια συνέντευξη του κυρίου Τζωρτζίδη για το θέμα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ούτε και κανένα Μέσο Ενημέρωσης, να παρακολουθούμε όλα τα δημοσιεύματα στην ελληνική επικράτεια. Δουλειά μας είναι, να θέτουμε ζητήματα και ερωτήσεις στις αρμόδιες πολιτικές και δικαστικές αρχές, προς όφελος ΠΑΝΤΑ της κοινωνίας!

Τώρα, τίθεται ένα πολύ μεγάλο θέμα, στο οποίο κάνουμε πολιτική, δικαστική και ανθρώπινη έκκληση.

Η χώρα μας, έχει δεχθεί βιολογική επίθεση από την Κίνα. Όλα τα στοιχεία δείχνουν, μέχρι στιγμής, ότι είτε ο κορωνοϊός διέρρευσε κατά λάθος από το εργαστήριο της Γουχάν, είτε έγινε σκόπιμα. Όπως και να έχει, θρηνούμε 12.000 νεκρούς. Το Facebook, σκόπιμα προσπάθησε να συγκαλύψει αυτή την πληροφορία, καταστρέφοντας οικονομικά και επαγγελματικά, όλες τις φωνές που από πέρυσι έλεγαν αυτό που σήμερα είναι ευρέως γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή, είναι η αξιοπιστία των «ελεγκτών» ειδήσεων και των ανεξάρτητων οργανισμών τους, που, όπως τα Ellinika Hoaxes, σπιλώνουν και καταστρέφουν δημοσιογραφικές υπολήψεις και δημοσιογραφικές επιχειρήσεις.

Κάνουμε έκκληση στην πολιτεία. Οι αποκαλύψεις από την Αμερική για τα εμβόλια και τον covid, είναι καθημερινές. Η αξιοπιστία του CDC και των διεθνών οργανισμών υγείας, είναι στο ναδίρ και δεν αποτελούν σημείο επιστημονικής αναφοράς και εγκυρότητας. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και πολλές ενδείξεις, ότι το Vaers, σκοπίμως ίσως να αποκρύπτει και να υποβαθμίζει τις παρενέργειες των εμβολίων.

Για όνομα του Θεού, δεν είμαστε εντιεμβολιαστές, ούτε συνωμοσιολόγοι και ειδικά στο The Flag Report, είμαστε όλοι με αξιοζήλευτες διεθνείς καριέρες. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές, να περιμένουν να δουν όλα τα στοιχεία που αφορούν σε αυτή την ιστορία. Ίσως, να είμαστε μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής μιας ολόκληρης γενιάς. Σύμφωνα με εγκυρότατες επιστημονικές απόψεις, τα εμβόλια, ίσως να προκαλούν τις μεταλλάξεις του ιού, οπότε θα απαιτηθούν στο μέλλον νέα εμβόλια, πιο ισχυρά και με άλλες παρενέργειες, ίσως πιο επικίνδυνες από τις σημερινές. Ίσως μπούμε σε ένα κύκλο θανάτου, με εμβόλια – νέες μεταλλάξεις νέα εμβόλια – νέες παρενέργειες – νέοι θάνατοι.

Καλούμε λοιπόν, τις δικαστικές αρχές της χώρας και τα πολιτικά κόμματα:

Α) Να δράσουν κατά αυτών που θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κυβερνητικών γιατρών, που  προκαλούν, εκβιάζουν, εκφοβίζουν και βρίζουν τον ελληνικό λαό για τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο.

Β) Να διερευνηθεί για το αδίκημα της αντιποίησης αρχής το Facebook και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα και όπως αποδείξαμε με παραδείγματα ανωτέρω της υπονόμευσης της λειτουργίας του Τύπου και του Πολιτεύματος.

Γ) Να γίνει κατάσχεση όλων των ηλεκτρονικών Μέσων και να διερευνηθεί η αλληλογραφία των Ellinika Hoaxes και όλων των συνεργαζόμενων εταιρειών με το Facebook, με σκοπό τη διερεύνηση της σκόπιμης έκθεσης πολιτών σε κίνδυνο και τη συνεργασία με τρίτες χώρες, με σκοπό την συγκάλυψη βιολογικής επίθεσης κατά της Ελλάδος.

Κύριοι Εισαγγελείς και κύριοι δικαστές, φανταστείτε στην αίθουσα του δικαστηρίου σας να υπήρχε μία ιδιωτική εταιρεία, η οποία θα έκρινε μετά το πέρας της αγορεύσεως του συνηγόρου, εάν ο συνήγορος παραπληροφορεί ή ψεύδεται στους δικαστές. Φανταστείτε, ότι η ίδια αυτή εταιρεία, θα είχε τη δυνατότητα να κρίνει την αγόρευση του Εισαγγελέως. Φανταστείτε και πάλι, ότι αυτή η ιδιωτική εταιρεία, θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων της, τη θεσμημένη πολιτεία, τους δικηγορικούς συλλόγους και τις ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, εκδίδοντας αξιολογικές κρίσεις, ως την απόλυτη αλήθεια.

Αυτό που σας περιγράφουμε, συμβαίνει με τo Facebook, τα Ellinika Hoaxes και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες με το διαδίκτυο στο χώρο της ενημέρωσης. Είναι ο απόλυτος εφιάλτης και ο απόλυτος κίνδυνος κατά της Δημοκρατίας!

The Flag Report

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…