ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Έκκληση για την αποπεράτωση του Ιερού ναού των «Αγίων Ακινδύνων» Δήμου Αγίων Αναργύρων

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 30 Απρ 2019 - 20:17
Loading...

Αγαπητοί

Με αξίωσε ο Θεός να ζω ​ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Αττική . Στην γειτονιάμου έχει μία Εκκλησία των «Αγίων Ακινδύνων «,η οποία και είναι στο «υπόγειο ‘ του κανονικού ναού για πολλά χρόνια.

Διπλά σε ένα πολύ όμορφο μικρούλι αναπαλαιωμένο ξωκλήσι.Έχουμε έναν εκπληκτικό και ακούραστο Παπά ,τον Πάτερ Αντώνιο και χαρισματικούς»ψαλτάδες» νέα παιδιά .

Μόνος του παλεύει πολλά χρόνια ,να βγάλει τον ‘Θεό ‘ από το υπόγειο και να τον ανεβάσει στον κυρίως ναό.

Ευρώ ευρώ ,κουπόνι με κουπόνι με λαχειοφόρους που κάνει με τις γριούλες και τα γεροντάκια να του συμπαραστέκονται , αλλά και νέα παιδιά ,πολύ αγώνα και αρκετά χρόνια .

Έχει φτάσει στα υδραυλικά και τα σοβατίσματα με καθημερινή αγωνία οι άνθρωποι του»υπογείου’ αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και συμπαραστέκονται στον Παπά Αντώνη. Είναι σαν μία ‘Εν Χριστώ ‘ οικογένεια ,οποίος μπει σε αυτό το «υπόγειο’ σπίτι του Θεού, καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται την «ευωδία» ,την θεία χάρη και αυξάνεται η πίστη του και γίνεται ευπρόσδεκτο μέλος .

Τις Κυριακές γεμίζει κόσμο ,τις γιορτές το αδιαχώρητο ξεχειλίζει ο κόσμος . Σκέφτεσαι αν αυτοί οι άνθρωποι ανεβούν με την χάρη του Θεού , στον κυρίως ναό και στήσουν το ‘σπίτι του Θεού’ πόσες ψυχές θα σώσουν ,θα θεραπεύσουν ,θα οδηγήσουν στον φύλακα και σωτήρα των ψυχών Χριστό . Γιατί τι είναι ; μία απόφαση είναι να ζήσω με τον Χριστό και μετά όλα τα υπόλοιπα τα»καθοδηγεί » εκείνος ,από εμάς την απόφαση θέλει .

Βοηθήστε με κάθε τρόπο να ανεβάσουμε τον Χριστό στο σπίτι του . Από εμάς εξαρτάται να πάρουμε την απόφαση ότι τον θέλουμε ψηλά στις καρδιές μας και όχι ‘στο ‘υπόγειο»κάπου της ψυχής μας .

Δεκτές προσφορές ​οικονομικές , ​οικοδομικών εργασιών , οικοδομικών υλικών «πάσης φύσεως » υδραυλικών ,ηλεκτρικών κ.α

Για πληροφορίες απευθυνθείτε απευθείας στον ΝαόΝ. Πλαστήρα & Αγ. Ακινδύνων 2 Άγιοι Ανάργυροι τηλ 210 2610011

Για την αποπεράτωση του Ιερού ναού των «Αγίων Ακινδύνων» Δήμου Αγίων Αναργύρων

«Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας»

gbourogi@yahoo.gr

κιν. 694 365 11 14

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter