ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 1 Αυγ 2019 - 21:57
Loading...

Οι σεισμικές δονήσεις πλέον «επεκτάθηκαν » και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας .Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν είμαι διατεθειμένος να το ψάξω «επιστημονικά » .Έτσι και αλλιώς το «γιατί » , έχει την απάντηση του στο μέλλον ,
όχι στο παρόν …

Για αυτό πρέπει να προετοιμαζόμαστε ή όχι ,δικαίωμα του ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται υλικά .επιστημονικά ή πνευματικά .

Το «τηλεφώνημα » από τον Θεό έγινε ,το «μήνυμα » στάλθηκε στην κάθε ανθρώπινη «Ελληνική » καρδιά και ψυχή .

Όταν λέω «Ελληνική » στους έχοντες την Ορθόδοξη Ελληνική παιδεία και το Άγιο βάπτισμα, είτε κατοικούν στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό .Είναι θέμα τους καθενός και του βαθμού της «πίστης » του καθενός μας ,αν θα απαντήσει στην «κλήση » θα δει το «μήνυμα » και θα το λάβει υπ ‘όψη .Ο Θεός προγνωρίζει για τον καθένα μας ,αλλά από την ΑΓΑΠΗ του το στέλνει σε όλους μας .

Κάποιοι έχουν λάβει την «κλήση » προ καιρού ,χωρίς να το καταλάβουν ανταποκρίθηκαν «ασυναίσθητα » ,ώστε να στηρίξουν το συνολικό ,συλλογικό μεγάλο «μήνυμα » κάλεσμα .Να φροντίσουν να φτάσει παντού ,αλλά θα το «ακούσουν » επιλεκτικά όσοι πραγματικά ταπεινά θέλουν ,όταν πρέπει ,σύμφωνα με το Θαυμαστό σχέδιο του Θεού .

Απλά συνεργούν αν αγνοία τους, είτε πράττοντας το «καλό » είτε πράττοντας το «πονηρό » διαμορφώνοντας «ψυχές » για να μπορούν να ξεκινήσουν το αιώνιο «ταξίδι» προς το άπειρο του Θεού .

Κάποιοι περνάνε την οδυνηρή διαδικασία της «κάθαρσης » μέσω της οδύνης (ασθένεια ,ατύχημα ,καθήλωση ,οδυνηρή σχέση κ.α που τους καταβάλλουν ,τους ταπεινώνουν για το «καλό » τους) ,αυτή την στιγμή και απλά πρέπει να αφεθούν στο σχέδιο του Θεού και στο θέλημα του .

 

Μέσω ενός πνευματικού καθοδηγητή πρέπει να διαχειριστούν την «ευλογία «αυτή .
Όπως ο «χρυσός » για να καθαριστεί περνά από το «κυάνιο » και την κάμινο για να πάρει «μορφή » ..

«Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία ότι αυτοί τον Θεόν όψονται «

Για όσους «αντιλαμβάνεστε » τι εννοώ, έχετε πραγματικά «ξυπνήσει «, έχετε λάβει την «κλήση » και προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται .

Το κρύβεται γιατί οι «κοιμισμένοι » θα σας κοροϊδεύουν ,νοιώθετε σαν δραπέτες από τον «κόσμο » λες και κάποιος σας χάρισε την «ελευθερία » την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων ,την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ αντίληψη της αληθινής πίστης και ας μην έχετε πατήσει το πόδι σας σε Εκκλησία ακόμα ,σύντομα θα το κάνετε….

Σαν να ζούσατε σε ένα «σώμα» ,για το «σώμα » που ήθελε την αιχμαλωσία σας και την εξυπηρέτηση του ,ενώ αυτό είναι «προσωρινό » .
Είναι πολύ περίεργο ,σαν να κοιτάς γύρω σου τρομαγμένος ,την ώρα που ξυπνάς και δεν ξέρεις που βρίσκεσαι ,είσαι «χαμένος » .Διαισθάνεσαι την ύπαρξη του Θεού που αγνοούσες και αντιλαμβάνεσαι ότι «περιέχεσαι » σε αυτήν πλέον ,είναι παντού ,είσαι μέσα του .Δεν είναι τίποτα «θεία φώτιση » λέγεται …
Πρέπει να μάθεις να τον σέβεσαι και να τον αγαπάς ,όπως και εκείνος εσένα ,για να σε δεχτεί και θα σε δεχτεί ,γιατί τον αναγνώρισες ,τον είδες ,τον αισθάνθηκες επιτέλους
Ήταν σαν σε περίμενε να ξυπνήσεις μόνος σου ,με αγωνία και προσμονή ,μα πάνω από όλα με ΑΓΑΠΗ … .
Τον αναγνωρίζεις πλέον στους συνανθρώπους σου ,σε αυτούς που πρώτα αγάπησες ,σε αυτόν που ΠΡΏΤΟ αγάπησες και σε οδήγησε στην ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ, στην ΑΓΑΠΗ των συνανθρώπων σου ,στην ΑΓΑΠΗ των πάντων της «κτίσης» ..

Τον ΘΕΟ τον αγαπάς μέσω των συνανθρώπων σου ,που είναι η «εικόνα» του .

Ο «καύσωνας » που πηγαινοέρχεται καλοκαιριάτικα ανεβοκατεβάζοντας το Θερμόμετρο από το λογικό στο παράλογο ,για κάποιος είναι πλέον εσωτερικός .

Είναι αυτοί που δέχθηκαν την κλήση ,διάβασαν το μήνυμα και πράττουν ότι τους είπε …

«Γρηγορείτε και προσεύχεσθε…»

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter