ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ανυπότακτος του Θεού λαός…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 26 Ιούλ 2019 - 19:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έξω από την Εκκλησία ,ό κόσμος πηγαινοέρχεται απορροφημένος από τις κοσμικές μέριμνες .

Απίστευτα μεγάλος αριθμός ,περαστικών με τα πόδια ,με το μηχανάκι ,με το αυτοκίνητο που κάνουν τον σταυρό τους ..

Τρομακτικά μεγάλος και μία κρυφή απειλή αυτή η “πίστη ” από την “νέα τάξη πραγμάτων ” που πρέπει να εξαλειφθεί και αποτελεί πρόβλημα ,επιβεβαιώνοντας τον Κύριο που είπε ,όταν πήγαν να τον “βρουν ” οι Έλληνες .

Προγνωρίζοντας τον διαχρονικό ρόλο, αυτού του λαού για την Ορθόδοξη πίστη .

Ιωάννης 12,23
” Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων. Ελύληθε η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου.”

Εξίσου απίστευτα μικρός, ο αριθμός των πιστών που εισέρχονται για προσκύνηση στον οίκο του Πατέρα τους, να τον χαιρετίσουν ,λες και θα έχουν για πάντα την ευκαιρία ,να τον χαιρετήσουν .Αύριο μπορεί να μην μπορέσουμε να τον χαιρετήσουμε ,να τον ασπαστούμε με ευλάβεια και ευγνωμοσύνη και να φύγουμε με την “πίκρα ” στην καρδιά ότι δεν του δείξαμε την αγάπη μας για αυτόν .Για αυτό εξομολογούνται και κοινωνούν οι ετοιμοθάνατοι .

Μήπως το ίδιο “αχάριστοι ” δείχνουμε στους ,βιολογικούς μας γονείς , που μας έφεραν στην ζωή .
Μας απορροφούν τα ψεύτικα , εγκόσμια ,όταν τους χάσουμε τότε μόνο καταλάβαίνουμε την ματαιότητα έστω και για λίγο ,έως να μας υπνωτίσει και να μας απορροφήσει πάλι αυτός ο κόσμος .

Η πίστη στον καθένα από εμάς “σιγοκαίει “,είναι η παρακαταθήκη της πνευματικής σωτηρίας της ψυχής μας και του λαού μας διαχρονικά ,είναι το ελάχιστο που ζητά ο Θεός απο εμάς και τα άλλα θα τα κάνει εκείνος .

Αυτή η πίστη σύντομα με τους θαυμαστούς και ευλογημένους και συνάμα ασύλληπτους τρόπους του Θεού , από “σπίθα ” θα γίνει “φλόγα ” και “πυρ ” που θα κατακαύσει τους εχθρούς της πίστης μας και θα γίνει φως που θα φωτίσει τα “σκοτάδια ” της ψυχής του καθενός μας ,αλλά και όλου του κόσμου .

Μην φοβηθείτε σε ότι έρχεται ,είναι για το καλό μας ,για την αφύπνιση μας ,θα πρέπει να τρομοκρατεί όσους δεν έχουν πίστη ,αλλά δυστυχώς αυτοί θα “γελάνε” και θα “κοροϊδεύουν” όσους πιστεύουν μέχρι τέλους .

Μέσα από την άβυσσο που πέφτουν ,θα ακούτε τα γέλια τους να μετατρέπονται σε κλάμα και οδυρμό,,προσπαθώντας να σας παρασύρουν μαζί τους .

Πιάστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το “χέρι” του Θεού και όσον θέλουν και επιθυμούν να είναι δίπλα σας και να έχετε πίστη και υπομονή .

Θα έρθει η ευλογημένη ώρα που θα καταλάβουμε ,ότι η πίστη μας σαν Έθνος ,μας έσωζε ,μας σώζει και θα μας σώσει .

Τα δεσμά που πάνε να μας φορέσουν ,είναι “πνευματικά ” και ο Έλληνας γεννήθηκε και δημιουργήθηκε από τον Θεό ελεύθερος και το πρόβλημα των “βαρβάρων ” είναι ,πως δεν γεννηθήκαμε για να γίνουμε ,ούτε να υποταχθούμε σε καμία “πλάνη ” και νέα τάξη πραγμάτων..

Ο Έλληνας αναζητά την αλήθεια για αυτό δεν υποτάσσεται .. σε τίποτα ψεύτικο …κάστρο άπαρτο η Ορθοδοξία και στις επάλξεις ένας ατρόμητος λαός ..

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…