ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Βασκανία και κβαντομηχανική…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 10 Ιούν 2019 - 10:20
Loading...

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε ;
Γιατί δεν το βλέπουμε, και ότι δεν το βλέπουμε δεν μπορούμε να το καταλάβουμε

Δεν εξηγούνται τα πάντα «επιστημονικά » με την ανθρώπινη γνώση ,όμως τα πάντα εξηγούνται «πνευματικά » με την γνώση του Θεού .Εξηγούνται με την «πνευματικότητα» και την απλούστατη κατανόηση των «πνευματικών νόμων » .Όμως δεν μπορείς να πλησιάσεις αυτήν την «Αλήθεια», αν δεν ταπεινώσεις την «ανθρωπαρέσκεια » σου απέναντι στην δύναμη του Θεού .

Προσπαθεί να κατανοήσει η επιστήμη την «βασκανία » κάτι βρήκε , μάλιστα…….

Βασκανία: Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν πως υπάρχει (upd)

Χαρήκαμε πολύ ,οι Άγιοι Πατέρες και η Ορθοδοξία το γνωρίζει πολλά χρόνια τώρα …αν περιμέναμε να το ανακαλύψει η επιστήμη ,θα είχαμε «σκάσει » όπως και πολλά άλλα ,που οι Άγιοι Πατέρες λένε ,αλλά όποιος θέλει ακούει…

Ποιούς Πιάνει το «Μάτι»;;;

Ας πάμε λίγο μακρύτερα όμως ,για να βοηθηθούμε «πνευματικά» μεταξύ μας
.Όταν κάποιος σε παρακολουθεί με τα μάτια, σε παρακολουθεί και με τον «οφθαλμό » της ψυχής του ,χωρίς να το καταλαβαίνει σου εκπέμπει την ψυχική του κατάσταση .
Καμία ψυχή δεν μπορεί να είναι άδεια ,ο άνθρωπος είναι «πνεύμα» και μεταδίδει «πνεύμα», ανάλογα τι διαμένει και τι έχει κατακτήσει το «κατοικητήριο » της ψυχής του .
ο Χριστός ή οι «δαίμονες» που είναι και αυτοί «πνεύματα» και μπαίνουν και κατοικούν , διαλύοντας τον άνθρωπο εσωτερικά , ψυχοπνευματικά,σε περίπτωση που «απαρνηθείς» με τις πράξεις σου τον Χριστό .

Όταν η ψυχή κατοικείται από το «καλό» και μεταδίδει το «καλό » την Αγάπη χωρίς καν να μιλήσει .
Δεν μπορεί να την πειράξει η «δαιμονική » ενέργεια, της απέναντι ψυχής , που ο «οφθαλμός» της μεταφέρει «πνευματικά » στον άλλον .
Αντίθετα υπάρχει και η περίπτωση αν υπάρχει μια μικρή «σπίθα » να αλλοιωθεί και αυτή από την » αγαπητική» ενέργεια που γυρνά πίσω .

Αν μας «ματιάζουν » συχνά , δεν είναι από την ομορφιά μας ,μην «κομπάζουμε «, βέβαια λογικό είναι ,γιατί είμαστε υπερήφανοι ,εγωιστές και πιθανόν να πιστεύουμε ότι μας ζηλεύουν ….
ο Θεός μας δείχνει ότι η ψυχή μας και ο «οφθαλμός » της ,δεν είναι καθαρός ,δεν έχει ταπείνωση ,δεν έχει Αγάπη ,δεν έχει «προστασία » αλλά δαιμονική επιρροή ..
δεν πειράζει ο Θεός αυτά τα «χαρίζει» στους «ταπεινούς » εμπρός λοιπόν !!!!

Αυτό το «παιχνίδι » παίζεται συνέχεια ανάμεσα στις ανθρώπινες ψυχές και είναι για το καλό μας και για την επαναδρομολόγηση της συνεχής πορείας της ψυχής μας ,προς την γαλήνη ,την ηρεμία ,την ΑΓΑΠΗ δηλαδή τον ΘΕΟ.

Η επιστήμονες λοιπόν ψάχνουν να βρουν την «θεωρία των πάντων «,την» θεωρία των υπερχορδών» και τις άλλες θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις .
Πως κινούνται τα πάντα και γιατί κινούνται όπως αυτοί νομίζουν «τρελά» .Σαν να παίζει ζάρια ο Θεός..
αλλά χωρίς την βασικότερη παράμετρο που γνώριζε ο κύριος καθηγητής..

τους είπε «ο Θεός δεν παίζει ζάρια » ,δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ,τους θαυμαστούς τρόπους και σκοπό του Θεού για το αγαπημένο του «κτίσμα «.
Να μάθει να Αγαπά ,αυτό θέλει ο Θεός και αυτή η δύναμη κινεί την «κτίση » και προς αυτή την δύναμη κινούνται τα πάντα .Όσα δεν κινούνται προς τα εκεί καταστρέφονται στην «μαύρη τρύπα» …

H επιστολή του Άλμπερτ Αϊνστάιν στην κόρη του διδάσκει την δύναμη της ολοκληρωτικής αγάπης

«Όποιος επιδίδεται σοβαρά στη μελέτη της επιστήμης πείθεται ότι στους νόμους του σύμπαντος κάποιο πνεύμα εκδηλώνεται… ενώπιον του οποίου πρέπει να αισθανόμαστε ταπεινοί».
Άλμπερτ Αϊνστάιν

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter