ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Γιατί τους «ενοχλεί » ο Μητροπολίτης Μόρφου ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 31 Ιούλ 2019 - 21:53
Loading...

Η εκπλήρωση των προφητειών ,η έναρξη των «σημείων » ,δεν σημαίνει μόνο δικαίωση ,για όσους δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ..

Σημαίνει «διωγμός » των πραγματικών Χριστιανών ,στην αρχή διακριτικά και γλυκά και αργότερα φανερά ,ξεδιάντροπα και χωρίς «προσχήματα» .

Θα αρχίσουν με τις «Κεφαλές » που έχουν το θάρρος να βγουν μπροστά ,για να μας διαφωτίσουν από τον δόλο ,την υποκρισία του «δαιμονικού » συστήματος ,για την «συσκότιση » και την «δαιμονοποίηση » μας ,να πάρουμε
το μονοπάτι της αβύσσου …

Προσπαθούν ότι πιο «σιχαμερό » υπάρχει για τον άνθρωπο ,να το βαφτίσουν φυσιολογικό και να μας πουν» ρατσιστές » ,που δεν δεχόμαστε συνανθρώπους μας ,να οδηγούνται στην «πνευματική » τους καταστροφή ,εν αγνοία τους ,σκοτισμένοι , «σκοτωμένοι » ανυπεράσπιστοι .

Θα μας πουν , ρατσιστές ,οπισθοδρομικούς ,επικίνδυνους κ.α «διαστρέφοντας » τον καθρέφτη που βλέπουν τον εαυτό τους ,αφού η διαστροφή είναι το καλύτερο τους ,όπως ήδη μας λένε και βλέπετε τον πόλεμο στον Μητροπολίτη Μόρφου ,που τα λέει «έξω από τα δόντια » ,προσπαθώντας να σώσει ψυχές από τα δόντια τους .

Να οδηγήσει σε «μετάνοια » και εξομολόγηση ψυχές για την «σωτηρία » τους .

Αυτό τους «καίει » όπως τον διάβολο ο «Αγιασμός » και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν αυτές τις ψυχές «αλυσοδεμένες» ,να τις οδηγήσουν στην άβυσσο ,στο σκοτάδι ,στην «κόλαση » που ήδη ζουν μακριά από τον Χριστό .

Αυτές οι ψυχές ,έχουν υποστεί τέτοια εσωτερική «διαστροφή » της πραγματικότητας ,που αδυνατούν να αντιληφθούν ποιος και που τους οδηγεί .

Ο πόνος είναι υπαρκτός ,έχει γίνει για αυτούς τρόπος ζωής και μάλιστα τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι είναι δικαίωμα τους να υποφέρουν και πρέπει να υποφέρουν .Λες και ο Θεός μας έφτιαξε για να υποφέρουμε …

Εκτός λοιπόν την ανάλυση των προφητειών ,την έλευση των σημείων που διαβάζουμε ,μήπως σιγά σιγά να αντιλαμβανόμαστε και κάτι απλό .

Ότι οι Ιεράρχες ,αυτοί που δεν «λουφάζουν » στους «θώκους » τους, αλλά τα λένε καθαρά και ξάστερα ,υπάρχουν ,προετοιμάζουν τους «πιστούς » και αυτούς που παλεύουν και πολεμάνε τον «αόρατο πόλεμο » και όχι τους «πλανημένους » γιατί αυτοί το επέλεξαν .

Μήπως πρέπει να σταθούμε δίπλα τους ,να τους στηρίξουμε και να στηριχθούμε από αυτούς ,να οργανωθούμε σιγά σιγά ,γιατί δυστυχώς δεν βλέπω σαν τον Μόρφου ,στην Ελλάδα , στα μέρη . Αυτό είναι τουλάχιστον ανησυχητικό ,κάποιον να τον υποστηρίζει ,να παίρνει ανοιχτά το μέρος του .

Είναι ένας Ιερωμένος ,μεγαλωμένος και γαλουχημένος από την Αγία μητέρα του και Πατέρες της Εκκλησίας που ήταν Άγιοι εν ζωή και Αγιοποιήθηκαν μετά την κοίμηση τους ,τελώντας Θαύματα (Άγιος Παίσιος ,Άγιος Πορφύριος Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης )

Αν αυτός ο Ιερωμένος δεν είναι άνθρωπος του Θεού ,τότε ποιος είναι ;

Θα άντεχε η Ελλάδα έναν Μόρφου ή θα πέφτανε να τον φάνε τα ντόπια παιδιά του «αντίδικου » στα ΜΜΕ ,διαμορφώνοντας κλίμα εναντίον του ,όπως ήδη κάνουν σε παγκόσμιο επίπεδο τα ΜΜΕ .
Ο διωγμός είναι και «πόλεμος » μην ξεχνάτε τα λόγια του Κυρίου …

πλανήσαι, εί δυνατόν, καί τούς εκλεκτούς.
μήπως εμείς ακόμα ,δεν αξίζουμε έναν Μόρφου ;

θα μας επιτρέψετε λοιπόν ,να παρακολουθούμε ανελλιπώς τον Μητροπολίτη Μόρφου ,είναι το δικό μας «ειδησεογραφικό πρακτορείο » μας κρατά «ξύπνιους » .

Όταν βλέπουμε ή ακούμε ειδήσεις το βράδυ ,είναι αστείο να λέμε μετά «πάω για ύπνο «
Είναι τρομακτικό όταν το αντιλαμβάνεσαι ,ήδη μας έχουν «κοιμίσει» και μπορεί να μην ξυπνήσουμε ποτέ ξανά ,πραγματικά ,έως το ΤΕΛΟΣ .

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter