ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ζήσε το δικό σου “θαύμα”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 22 Μαΐ 2019 - 19:57
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ένας ανεκτίμητος θησαυρός , ανεξάντλητη πηγή “φωτός ” που δεν τελειώνει ποτέ ,θαμμένος κάτω από τόνους μαύρης σκόνης ,με ελάχιστες πλέον ακτίνες φωτός να ξεπετάγονται .

Το ‘ιερατείο ,οι φύλακες και υπερασπιστές του “νεκροί ”οι περισσότεροι ,τυφλωμένοι ,ανάξιοι βυθισμένοι στην κενοδοξία ,στην φιλαργυρία ,στην φιληδονία της εξουσίας που τους παραδόθηκε .χωρίς καμία φώτιση ,χωρίς καμία χάρη ,βρώμικοι και αυτοί πλέον από την “μαυρίλα” που τους άγγιξε ,τους μόλυνε και τους εξουσιάζει πλέον .

Ελάχιστοι οι ικανοί φύλακες πλέον στην φύλαξη και διανομή της “πηγής ” του φωτός , που τους παραδόθηκε πριν από αιώνες .Κάθε λεπτό Προσπαθούν με νύχια και με δόντια λυσσαλέα να κρατήσουν έστω και μία “χαραμάδα’ ανοιχτή από τον “Θησαυρό ” που αναβλύζει “Φως” .

Είναι το άγιο ιερατείο ,που δεν το αγγίζει το σκοτάδι ,γιατί είναι “φως εκ φωτός ” και διαλύεται μόλις τους πλησιάσει ,είναι αγνές ψυχές , παραδομένες στον Θεό ,ξέρουν ότι μόνο αυτό χρειάζεται .λιγοστεύουν όμως επικίνδυνα ,στα τείχη έχει ανέβει πλέον ο αόρατος εχθρός και παίρνει συνεχώς ψυχές με το μέρος του ,στην καταστροφή .

Διψασμένες τρέχουν οι ζώντες ψυχές πριν “θανατωθούν ” ζητώντας σωτηρία και αυτές να φωτιστούν τρέμοντας το σκοτάδι . .
Έστω και ελάχιστα ,να καθαριστούν ,να νοιώσουν τον Θεό Πατέρα ,να πάρουν λίγο από την “χάρη ” του .Να κερδίσουν την είσοδο στην “Βασιλεία ” του ,στο ‘φως ” .

Ο “καρβουνιασμένος ” μαύρος εχθρός του “πλούτου ” και της ίδιας της πηγής που κληρονομήθηκε και παραδόθηκε “ΔΩΡΕΑΝ ” στους ανθρώπους .Δεν μπορεί να δεχθεί ,γεμάτος “φθόνο ” και μια μόνιμη κατάσταση “έπαρσης ” και “υπερηφάνειας” μέσα του την “δωρεά ‘ σε κάτι που θεωρεί “κατώτερο” του ..
Δεν μπορεί ο “χωμάτινος ” άνθρωπος να θεωρείται ανώτερος από αυτόν που είναι “πνεύμα “

Αυτό το “χωμάτινο ” πράγμα που λέγεται άνθρωπος πρέπει να καταστραφεί ..και έτσι θα νικήσω τον Θεό

Η “Ορθοδοξία ” είναι ο ανεκτίμητος θησαυρός που ακόμα εκπέμπει κάποιες ακτίνες φωτός και πρέπει να καταστραφεί ,γιατί γιατρεύει ψυχές και τις σώζει από την καταστροφή .

Τα “ορθόδοξα ” έθνη πρέπει να καταστραφούν ,γιατί έστω και ελάχιστα διατηρούν μια μικρή πίστη πράγμα επικίνδυνο για το “σχέδιο “.
Μέρη σαν το Άγιο όρος μπορεί να κάνουν “ζημιά” και κάνουν συνεχώς “ζημιά ” αφού συντηρούν όσο μπορούν την ‘Ορθοδοξία” ενώ στον “κόσμο” αυτή την στιγμή διαλύεται …

Είμαστε όλοι μας ,”εικόνα ” Χριστού ,είμαστε “φως εκ φωτός ” πληγωμένοι ,τσαλακωμένοι ,μαυρισμένοι .Δεν χρειάζεται να δεις στον καθρέφτη για να σε δεις ,κοίτα τον συνάνθρωπο σου το ίδιο είναι .

Μην δεις το “κατοικητήριο” της ψυχής του ,το σώμα του ,προσπάθησε να δεις την ψυχή του ,αλλά δεν μπορείς τα μάτια της ψυχής σου είναι κλειστά όπως και δικά του είμαστε πραγματικά “ψυχοπαθής ” .

Για να μπορέσεις να την δεις θα πρέπει να δεις την δική σου ,να δεχτείς την “βρώμα ” της και να τρέξεις στο Χριστό για στεγνό καθάρισμα … δεν χρειάζεται τίποτα άλλο
επανέλαβε όσες περισσότερες φορές μπορείς , με την καρδιά σου να είναι γεμάτη ανάγκη για μετάνοια ,τόσο απλά

“Κύριε Ιησού Χριστέ , ελέησον με “…

Τα υπόλοιπα είναι δική του δουλειά και θα ζήσεις το δικό σου θαύμα ,έτσι απλά …

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…