ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ζήτω η «ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ «….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 12 Ιούν 2019 - 21:44
Loading...

Δύο νεαρά παιδιά ,το πολύ 17 ετών, στο πάρκο καπνίζουν το τσιγαράκι τους και πίνουν το γνωστό υπερτονικό ποτό » hell» με σήμα τον διάβολο…

Τολμάτε να πάτε κοντά τους να τους πείτε για τον «Χριστό » ;

Όχι δεν τολμάμε να πάμε ,γιατί δεν γνωρίζουμε τον Χριστό .Ότι και να γνωρίζουμε για τον Χριστό τον ξέρουμε «εγκυκλοπαιδικά » και όχι την ουσία του και πάνω από όλα την ταπείνωση του .

Τα κατηγορούμε αυτά τα παιδιά ,τα κατακρίνουμε ,αντί να κοιταχτούμε στον «καθρέφτη » να δούμε τα μούτρα μας και την ανικανότητα μας να κατανοήσουμε τον Χριστό και την διδασκαλία του .
και όμως….

Έχω πλησιάσει αρκετές φορές νέα παιδιά και τους έπιασα την κουβέντα ,είπα πολλά για τον Χριστό ,τον Θεό ,την Αγάπη .Διψασμένα ακούνε , κουνώντας τα κεφάλια τους ,κανένα ποτέ δεν γέλασε ειρωνικά ,όλα με σκυμμένο κεφάλι σκεπτικά αφήνουν κάτω το τσιγάρο και σκέπτονται .

Όλα λένε ότι δεν τα έχουν ξανακούσει με αυτό τον τρόπο ,αφού το μόνο που κάνουμε είναι να τα κατηγορούμε και να τα μαλώνουμε .

Σε όλες τις περιπτώσεις που μου έχουν τύχει με νέους ,νέες ,παρέες και νέα παιδιά ,στο τέλος με ευχαριστούν «εγκάρδια » χωρίς ειρωνεία ή γελάκια αλλά έχοντας πέσει σε βαθιά σκέψη,αλλά και εγώ τα ευχαριστώ που με άκουσαν . .

Τα παιδία διψάνε να μάθουν ,δεν γνωρίζουν ,ζούνε στην πλάνη όπως όλοι μας .Εμείς οι μεγάλοι έχουμε την ευθύνη τους και πρέπει να παλέψουμε για αυτά .Πρέπει να ψάξουμε την κρυμμένη «Αλήθεια » από την Νέα τάξη πραγμάτων ,για εμάς και τα παιδιά μας .Η Ελλάδα έχει εκατοντάδες Αγίους ,δεν είναι τυχαίο .Την περίοδο της τουρκοκρατίας μαρτύρησαν για την πίστη τους στον Χριστό ΧΙΛΙΑΔΕΣ .
Το αίμα τους μας προστατεύει αυτή την στιγμή ,όπως και οι προσευχές των ελαχίστων πιστών …

Όλοι μπορούμε να το κάνουμε ,να πλησιάσουμε τα «παιδιά» μας.Με μία προϋπόθεση όμως πρώτα ,πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο , για να πλησιάσουμε το «παιδί » μέσα μας .Αυτό αγαπητοί όμως πίστεψτε με δεν γίνεται μέσω κάθε τρόπου που σας προτείνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων (αφύπνιση ,θετική ενέργεια και αερολογίες…) ,αλλά ο τρόπος που ακολουθούσε ή ακολουθεί ο αγαπημένος σου «παππούς » ή «γιαγιάκα» ,που είχαν αυτό το κάτι ήταν «καλοί χριστιανοί»

Για να πλησιάσεις το «παιδί» μέσα σου και μετά τα «παιδιά» σου .ακολούθησε την συνταγή των «παππούδων » και των «γιαγιάδων » μας ,γίνε «καλός Χριστιανός » ,άλλαξε την «νέα τάξη πραγμάτων » του» ΕΓΩ » δοκίμασε την συνταγή των προγόνων μας του «ΕΜΕΙΣ » δοκίμασε την ΠΑΛΑΙΆ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ……….

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter