ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Η.Π.Α η σύγχρονη χώρα των «Γαδαρηνών «…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 4 Αυγ 2019 - 21:53
Loading...

Κάποτε παρακολουθούσα τις μαζικές δολοφονίες και επιθέσεις στις Η.Π.Α ,σκοτισμένος ,τυφλωμένος και μακριά από τον Θεό .

Φυσικά και εγώ όπως και οι περισσότεροι από εμάς., αυτά τα γεγονότα τα εξηγούσα «κοσμικά » και με ανθρώπινα κριτήρια ,με περί ύπαρξης ψυχολογικών προβλημάτων δικαιολογίες και άλλων ανθρωπίνων δικαιολογιών,που δεν περιείχαν την έννοια ΘΕΟΣ ,αλλά περιείχαν τόνους πνευματικής πολυκαιρισμένης λάσπης που έγραφαν πάνω

Εδώ κατοικεί το ανθρώπινο ΕΓΩ «μην ενοχλείτε » ….

Αγνοώντας πλήρως τους «πνευματικούς » νόμους ,δεν τους χώραγε η εγωιστική και γεμάτη φιλαυτία ψυχή μου ,δεν χώραγε δίπλα στην «φουσκωμένη » με το ΕΓΩ καρδιά μου , ο ΘΕΟΣ .

Άλλα αντίθετα κάθε βολική και μάλιστα με κατηγορίες ενάντια σε αυτές τις βασανισμένες «ψυχές » ,που κάποιες δεν άκουσαν ποτέ ,δεν διδάχθηκαν ποτέ σωστά για τον Χριστό και «βασανισμένες » παραδόθηκαν στους «δαίμονες » που τους καταδιώκουν ,μέχρι να τους πάρουν την «ψυχή » την ζωή ,τα πάντα .

Τις βασάνισαν αδιάκριτα ,βάζοντας και άλλους ανθρώπους «δαιμονισμένους» να τις βασανίσουν .
Ο διάβολος τα θύματα του τα βασανίζει με εξωτερικούς λογισμούς που τους ψιθυρίζει στο αυτί ,άλλα και βάζοντας δίπλα τους δικούς του «υπηρέτες » να βασανίσουν αυτές τις ψυχές ..

Η Αμερική πλέον είναι γεμάτη από «υπηρέτες » του ,από απλούς στρατιώτες έως «στρατηγούς » του…

Μακελειό στο Τέξας: Τουλάχιστον 20 οι νεκροί – 26 οι τραυματίες – Μόνος του έδρασε ο δράστης (φώτο-βίντεο)

ΗΠΑ η σύγχρονη χώρα των, «Γαδαρηνών » ,η Χώρα που οι «δαίμονες » κυριαρχούν ,λατρεύεται ο σατανάς κατά κυριολεξία .Η σύγχρονη Βαβέλ ,ο πύργος για να φτάσουν στον Θεό ,με τα ανθρώπινα επιτεύγματα τους ,είναι αυτονόητα θα πέσει και θα παρασύρει εκατομμύρια ψυχές μαζί του.
Από αυτό το πύργο σαν «παλαβοί » κάποιοι πέφτουν .Τρελούς ,διαταραγμένους τους βλέπουν τα μάτια ενός άθεου ,αλλά τα μάτια ενός ανθρώπου που έχει «Θεό» .

Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει «τύχη » αλλά «Θεία δίκη ή πρόνοια » για να μπορέσει αυτός ο κόσμος να λειτουργήσει σωστά ,διέπεται από τους νόμους του ΘΕΟΥ ,τους νόμους του Πνεύματος

Από τα ύψη που ανέβηκαν με έπαρση ,αλαζονεία , αγνοώντας και βλασφημώντας τον «Παντοδύναμο » Θεό και τους Πνευματικούς νόμους του ,με δική τους επιλογή και αποστασία, θα πέσουν ,πέφτουν κάθε μέρα …και κάνουν «κρότο «, που τραντάζει εμάς τους υπόλοιπους ,μας τρομοκρατεί ελπίζω να μας αφυπνίσει .

Αυτός που μας «κατασκεύασε » μας έδωσε ελευθερία και αυτεξούσιο ,αλλά για να μπορέσει να κοινωνήσει μαζί μας έβαλε τους κανόνες της δικής του κοινωνίας και μας έδωσε την δυνατότητα και ελευθερία επιλογής .
Άλλα και όχι μόνο αυτό ,με ατελείωτα μαθήματα ,συμβουλές ,παραδείγματα ακούραστος με όλους τους τρόπους προσπαθεί να μας κάνει κοινωνούς και συμμέτοχους στην κοινωνία του .
Χωρίς όμως να μας εξαναγκάσει να μας τρομάξει και να διασπάσει ο ίδιος την ελευθερία που μας έδωσε ,το αυτεξούσιο .

Εάν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε ,να τον καταλάβουμε ,αυτός προσπαθεί μέχρι τέλους ,μέχρι να σβήσει μέσα μας και η τελευταία ελπίδα σωτηρίας .Ανάλογο με την διάθεση μας είναι και το «έλεος » του .

Παρακολουθεί την προσπάθεια μας και επεμβαίνει όσο και όταν χρειάζεται ,αρκεί να το ζητήσουμε

Η Αγάπη ,η δικαιοσύνη ,η μακροθυμία ,το άπειρο και άχρονο που τον διέπει ,αλλά και πόσο δίπλα μας είναι ανά πάσα στιγμή αναμένοντας με λαχτάρα το ΗΜΑΡΤΟΝ από τα χείλη και την καρδιά μας

Οστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν….

Ελπίζοντας τα μέτρα της ανομίας μας ,να μην επιτρέψει η Παναγιά με την επιστασία της ,να φτάσουν των ΗΠΑ γιατί οι αμείλικτοι πνευματικοί νόμοι λειτουργούν με δικαιοσύνη επί δικαίων και αδίκων …

Καλή Παναγιά .αλλά και εμείς πρέπει να κάνουμε με την καρδιά μας «κάτι»..

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter