ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : “Κατ ‘ εικόνα ….”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 20 Μαΐ 2019 - 20:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ήρθε η ώρα να το κάνει ” μπάνιο” το πιτσιρίκι η μαμά ,ο μπαμπάς ή και οι δύο ,η γιαγιά κλπ ,αυτός που το “φροντίζει” .
ξεγλιστράει από τα χέρια της και αρχίζει και τρέχει μέσα στο σπίτι γελώντας .

Ο πατέρας παρακολουθεί γελώντας και κυνηγάει και αυτός το παιδί γελώντας ,με την μάνα ώσπου καταφέρνουν να το τσακώσουν .

Το πιτσιρίκι πλατσουρίζει στην μπανιέρα με τα παιχνίδια του ,χαρούμενο με την μάνα μπορεί και τον πατέρα να φροντίζουν με αγάπη το “ξεβρώμισμα ” της καθημερινότητας .

Το παιδί στην πετσέτα μέσα ,ξαλαφρωμένο ,άλλος άνθρωπος .
Με το “μπιμπερό ” στο στόμα να γλαρώνει .
Γνωστή εικόνα σχεδόν σε όλους .Ώσπου παραδίδεται στον γαλήνιο ύπνο του ,θα έχετε δει μωρά που κοιμούνται είναι σαν να βλέπει κάποιον που βλέπει τον “παράδεισο” γαλήνη !!!

Λες και είναι σε απευθείας σύνδεση με τον παράδεισο ,λες και συνομιλούν με τον Θεό ,λες και μιλά η Αγάπη η πραότητα ,η ταπεινότητα ,η μακροθυμία του ,η καλοσύνη ,το κάλλος του θεού μέσα από δύο κλειστά μάτια ,μέσα από την σιωπή του .

Πόσοι γονείς παραμένουν ώρες χαζεύοντας το κοιμισμένο παιδί τους και πόσοι για αυτούς νομίζουν ότι λειτουργεί σαν “ψυχοφάρμακο “
Όχι αγαπητοί μου δεν είναι “φυχοφάρμακο ” αλλά η “εικόνα ‘” του Θεού ,το εικόνισμα που λείπει από το σπίτι ,το καντηλάκι που έχεις σβηστό , που σου δίνει δύναμη .Μέχρι να “τσαλακώσεις” αυτή την εικόνα και να την κάνεις όμοια σου και όχι να “εξομοιωθείς “εσύ μαζί της.

Αγαπητοί μου ,μέσα από αυτό το πλάσμα ,όταν είναι ξύπνιο γελάει και παίζει ,όταν κοιμάται ,βλέπεται την ξεκάθαρη “Αγάπη” του Θεού στον άνθρωπο ,πριν “μολυνθεί ” από “πάθη “.Βλέπεται τι χαρίζει σε όλους μας με την γέννηση μας ,βλέπεται το ΚΑΤ ‘ ΕΙΚΌΝΑ του Θεού …Βλέπεται τον Αδάμ και την Εύα πριν υποκύψουν στα ‘πάθη’ τους και έτρεχαν να κρυφτούν στον παράδεισο ,γεμάτοι ντροπή για την “γύμνια” τους .
Τα “παιδιά “στην ψυχή είχαν υπακούσει στους πειρασμούς ,ικανοποίησαν τα πάθη που τους κυρίευσαν. Οι “απαθείς” είχαν γίνει “εμπαθείς” ,τα παιδιά έγιναν ενήλικες και εκδιώχθηκαν απο τον Παράδεισο για να αγωνιστούν εναντίον των “παθών ” τους των δαιμόνων .Στον παράδεισο εισέρχονται μόνο οι “απαθείς οι καθαροί τη Καρδία ,τα παιδιά στην καρδιά και την ψυχή ..

Για όσους δεν έχουν ή δεν μεγάλωσαν παιδιά άγνωστη εικόνα ,αλλά “θέλημα θεού ” .Το “θέλημα θεού ” , είναι πάντα για καλό του ανθρώπου ,για την σωτηρία της ψυχής μας .
θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τον άνθρωπο και αυτό είναι που φέρνει την ευτυχία .Με ή χωρίς παιδιά .με ή χωρίς σύντροφο .Με τον Θεό παρέα θα καταλάβεις ότι έχεις κάποια “αποστολή ” που αγνοείς και θα την καταλάβεις σύντομα .
Χωρίς Θεό όμως , χωρίς παιδιά ,χωρίς σύντροφο θα πάθεις κατάθλιψη ,φάρμακα ,αυτοκτονικές τάσεις ,άγνοια του θελήματος του Θεού ,λήθη του Θεού..
Μήπως εκτρώσεις ,μήπως άσωτη νεαρά ζωή, μήπως υπέρμετρα πάθη ,άγνωστες οι βουλές του κυρίου μα δίκαιες..
Ο “πνευματικός ‘ θα σε βοηθήσει και όχι η ψυχίατροι .
θα ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με τους σατανιστές άθεους Γιούγκ ,Φρόιντ .το ‘σκυλολόι..

Ο Θεός σου στέλνει μια “κατ’εικόνα του ” για να πας με αυτήν στο “καθ’ομοίωσην ” και εσύ την” μουτζουρώνεις ” την τσαλακώνεις ,την καταστρέφεις .
Παίξε με το παιδί σου σαν παιδί ,μην μεγαλώσεις ποτέ μέσα σου ,μόνο “εξωτερικά ” . Μην αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει φορτώνοντας το ,μάθε του να ζει με πίστη στον Θεό και όχι στις δυνάμεις του ,αφού το μάθεις πρώτα εσύ για τον εαυτό σου .αυτό είναι το μυστικό της ζωής
Η Προσευχή και η τήρηση αυτών που λέγονται στο “Πάτερ ημών ” στην ζωή μας είναι το μεγάλο και συνάμα μικρό μυστικό της ευτυχίας μας .Η ανάλυση του θα σας “καταπλήξει όπως και οι “μακαρισμοί ” ερευνήστε το..

Απόλυτη πίστη στον Θεό ,μηδενική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ,αγώνας συνεχής για διατήρηση αυτών των αρχών και προσευχή για συνεχή επικοινωνία ,βοήθεια και σύνδεση της καρδιάς μας με τον Θεό .
Λίγο πολύ οι αρχές όλων των καθαγιασμένων ανθρώπων έτσι απλά .

Οι δαίμονες δεν κοιμούνται,δεν τρώνε ,δεν κουράζονται και κυνηγούν ανελέητα ψυχές στον Πνευματικό αόρατο κόσμο
Το άσχημο είναι ότι λόγω άγνοιας ,λήθης ,τεμπελιάς ,ραθυμίας ,δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά παραδινόμαστε μόνοι μας…

Αν “τα μωρά ” και τα ‘παιδιά ” για εσάς φαίνονται απλά ,χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία ,τότε γιατί απο παντού μαθαίνουμε και διαρρέει ,για περίεργες τελετές με θυσίες μικρών παιδιών ,
τα παιδιά είναι η ζωντανή εικόνα του Θεού και αυτήν ‘”σημαδεύουν ” οι Θεομάχοι .Δεν μπορούν να φτάσουν να ακουμπήσουν τον Θεό ,αλλά αυτό που καταφέρνουν είναι ,την γρηγορότερη είσοδο τους στην άβυσσο με την συντέλεια αυτού του κόσμου ,μαζί με τον άρχοντα τους .

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη: Aυτή είναι η μεγαλύτερη θυσία παιδιών στην ιστορία

Αιματηρές θυσίες και μαύρη μαγεία: Δέκα νεκρά παιδιά στην Τανζανία

Για οποίον φοβήθηκε για το παιδί του ,ας μείνει πιστός στον τριαδικό Θεό ,ας εισέλθει στην εκκλησία αν έχει φύγει και να μην πιστέψει ότι μπορεί εκείνος να προστατέψει το παιδί του από το κακό .
Κι αυτός “παιδί ” ενός άπειρου αγάπης Πατέρα είναι .

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας 

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…