ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ο λάκκος που μας σκάβουν ,θα είναι ο τάφος τους…..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 29 Ιούλ 2019 - 21:13
Loading...

Με ποιες » πλάτες » και που στηρίζεσαι Κυριάκο και ποια «χέρια» σε σπρώχνουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις ,λες και είμαστε υπερδύναμη και μπορούμε να «Απειλούμαι» έστω και έμμεσα .

Με ποια παρότρυνση στηρίζεις μία φίλη και γείτονα χώρα ενάντια σε μία τρελά εξοπλισμένη χώρα ,που έχει κάποιες χιλιάδες «μπαρουτοκαπνισμένους » σε πραγματικές πολεμικές συνθήκες στρατιώτες και εξοπλισμό ,που πιθανόν να έχουν σκοτώσει ανθρώπους σε αληθινό πεδίο μάχης και όχι στόχους από άχυρο σε πεδίο βολής ασκήσεων ή στίβο μάχης σχολής ….

Kυριάκος Μητσοτάκης προς Κύπρο: «Θα σας στηρίξουμε έναντι οποιασδήποτε τουρκικής πρόκλησης»

Είσαι σίγουρος πως αυτές οι «πλάτες» θα παραμείνουν δίπλα σου στα δύσκολα ή μήπως θέλουν να σε φέρουν στα δύσκολα για να επιταχύνουν τα σχέδια τους ,την «μοιρασιά » από τον φόβο που θα μας προκαλέσει η «μοναχική » εν τέλει αντιπαράθεση με τον άγριο «σκύλο » λυτό και αφύλακτο και να επιταχύνουν την «δική» μας κατά τα άλλα απόφαση για
«μοιρασιά ….

Αν προχωρούσαμε στην «μοιρασιά » απευθείας ,χωρίς εκφοβισμό , δεν θα ήταν αποδεκτό ή θα έφερνε κοινωνική αναστάτωση ,απογοήτευση και ίσως έκρηξη της Εθνικής μας υπερηφάνειας με απρόβλεπτα αποτελέσματα .
Ανά πάσα στιγμή είναι όλα μετρήσιμα και ίσως αυτή την στιγμή ο Έλληνας όσο και να «πατήθηκε» στον σβέρκο να σκύψει ,από τους Σιωνιστές ,δεν αντέχει ο Τράχηλος του την μοιρασιά ,τι θα πρέπει να γίνει λοιπόν ;

Να μας πατήσουν το σβέρκο ,να μας υποτάξουν πλήρως ,να μας τρομοκρατήσουν να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την «μοιρασιά «τις «ηλεκτρονικές ταυτότητες» και ότι άλλο μας ζητήσουν .

Για αυτό ετοιμαστείτε Έλληνες και ξυπνήστε ,η νέα κυβέρνηση ,αυτοί που σας «εκθειάζουν » καθημερινά τα ΜΜΕ ότι είναι οι σωτήρες μας ,μας καθοδηγούν σε «αδιέξοδο » σε «ολοκληρωτική ταπείνωση και τρομοκράτηση μας και θα σας πείσουν ότι φταίνε όλοι οι άλλοι ,εκτός από αυτούς …. οδηγούμενοι στην Εθνική ταπείνωση.

θα ζήσουμε καταστάσεις που δεν θα ξέρουμε που να στραφούμε ,με τον φόβο της επερχόμενης σύρραξης με την «γείτονα» .
Καταστάσεις που είχαμε ζήσει οι μεγαλύτεροι βλέποντας τους πατεράδες μας να φεύγουν για «πόλεμο» και αργότερα επί «Σισμίκ» ζήσαμε σαν έφεδροι επί Ανδρέα Παπανδρέου ,έτοιμοι για πόλεμο ..

Πόσο δύσκολο θα είναι, αν έρθουν εκείνες οι στιγμές ,θα είναι σαν να ξυπνάς από μια ονειρική φαντασίωση (θα βρεθείς στο «πουθενά » ) σε μία εφιαλτική πραγματικότητα ….
Τότε θα σκεφτούμε και θα αναθεωρήσουμε τις αξίες στην ζωή μας .

ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ..

Για αυτούς που σχεδιάζουν την ταπείνωση και καταστροφή μας ,να ξέρουν ότι ο «λάκκος» που σκάβουν θα είναι ο τάφος τους …

ὁ κατοικῶν ἐν οὐρανοῖς ἐκγελάσεται αὐτούς, καὶ ὁ Κύριος ἐκμυκτηριεῖ αὐτούς
τοῦ Κυρίου ἡ σωτηρία, καὶ ἐπὶ τὸν λαόν σου ἡ εὐλογία σου.

Οι Έλληνες είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και την κατάλληλη στιγμή θα μας το Θυμίσει ο Κύριος .

Κάποιοι δεν είμαστε «προφήτες » απλά σκεφτόμαστε λογικά …

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter