ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ο «σκύλος» ξανά στην πόρτα μας ,αλλά » «Μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 28 Ιούλ 2019 - 21:26
Loading...

Ας καταλάβουμε καλά ότι ο Θεός «παραχωρεί » στο «πονηρό «πνεύμα που κατοικεί σε άνθρωπο ή σε έθνη να «πειράξει » άλλους ανθρώπους ή έθνη , αποσύροντας την «Πνευματική » προστασία ,προς «παιδαγωγία» και επιστροφή στην αγκαλιά του .
Διαβλέπει στο Έθνος μας την «λανθάνουσα » πίστη και θα την ξυπνήσει με τον τρόπο του..

Αν ο «Πατέρας » θέλει να κάνει το αγαπημένο του «παιδί «. να καταλάβει ,όταν αυτό έχει απομακρυνθεί από κοντά του και κινδυνεύει να πάει να πέσει στα «δόντια » του δεμένου σκύλου ,απο απροσεξία .
Τότε ο «Πατέρας » χαλαρώνει λίγο την αλυσίδα του «σκύλου «, για να τρομάξει το «παιδί» ,να καταλάβει την αδυναμία του ,μπροστά στον άγριο «σκύλο » και να επιστρέψει στην προστατευτική αγκαλιά του » Πατέρα » .

Άγριος «σκύλος» ,κακό και πονηρό «πνεύμα » είναι η Τουρκία ,»παιδί «είμαστε εμείς οι απομακρυσμένοι από την «Πνευματική » προστασία του Θεού και από τις εντολές του ,τους νόμους του ,τον κανονισμό λειτουργίας του οίκου του Πατρός μας .

Με αυτές τις εντολές και την «ευλογία » φωτίστηκαν και μας απελευθέρωσαν από τον «σκύλο» οι προπάτορες μας το 1821…
Γνωρίζετε τα συγκλονιστικά παρακάτω ,η αρχή βέβαια έγινε τότε με το «Εν τούτω Νίκα » ,
Στις ημέρες μας ο » σκύλος» ετοιμάζεται » πάλι για επίθεση ,χάσαμε την προστασία ,αποστατήσαμε αυτό θα φέρει τον «σκύλο» στην πόστα μας ….

Πολεμικές κινήσεις από την Τουρκία στο Αιγαίο: Σχεδιάζει έρευνες νότια του Καστελόριζου – Αθήνα: «Προετοιμαζόμαστε για όλα»

Για την ιστορία του «Εν τούτω νίκα» που τον έκανε από ειδωλολάτρη Χριστιανό και απαρχή της αυτοκρατορίας της Ρωμανιάς και όχι Βυζαντίου ,που διαστρέβλωσαν οι Φράγκοι και λεηλάτησαν (Ρωμιοί…) αμέτρητα κειμήλια μας βρίσκονται στα χέρια τους, σε ρωμαιοκαθολικές εκκλησίες.

«Εν τούτω νίκα». Το όραμα του Μ. Κωνσταντίνου, πριν την κρισιμότερη μάχη της ζωής του. Αν και πίστευε στο θεό Ήλιο, υποσχέθηκε ότι άμα νικήσει θα ασπαστεί το χριστιανισμό. Πως τήρησε την υπόσχεσή του – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

το 1821 ήταν η επιστροφή στον Θεό ,από μια μακρά περίοδο αποστασίας και φαίνεται από τα παρακάτω ότι φωτισμένοι θεοσεβείς «πολεμιστές» δυναμωμένο από την χάρη του ,τα έβαλαν με τον «σκύλο » και τον έδιωξαν

Οι αρματολοί και οι κλέφτες όπως ο Καραϊσκάκης και τα παλληκάρια του ,νύστευαν την «σαρακοστή » και το Μοναστήρι που τους βοήθαγε ,ήξερε την «σαρακοστή » θα τους έστελνε νηστίσιμα ,ελιές ,ψωμί κλπ ,ενώ είχαν αρνιά και κατσίκια δεν τους έστελναν ,τυρί ,κρέας κλπ .

Ο Κανάρης με τα παλληκάρια στο σκοτάδι όταν πήγαιναν να ανατινάξουν τον στόλο των «σκύλων » έψελναν την παράκληση της Παναγίας ,δεν χρειαζόταν να την διαβάσουν την ήξεραν απ’έξω …

Ακόμα οι στρατιωτικοί στις ακαδημίες όλου του κόσμου ,ψάχνουν την «τακτική» που χρησιμοποιούσε στις μάχες ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και νικούσε τους συντριπτικά υπεράριθμους «σκύλους «..

Εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες όμως, ξέρουμε ότι το μόνο που χρειάζεται αυτή την στιγμή που πλησιάζει ο «σκύλος «, είναι η «μετάνοια » που θα έρθει να είσαστε σίγουροι ,το Άγιο Πνεύμα της βαπτίσεως μας ,σιγοκαίει μέσα μας .
.
Τότε ,το Αγαπημένο Έθνος του Θεού ,με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεομάνας Παναγίας, γίνεται ανίκητο γιατί …

«Μεθ ημών ο Θεός «

Αγαπητοί μου αδελφοί .

όσοι με παρακολουθείται και με διαβάζετε αρχικά σας ευχαριστώ ,ο λόγος που κάνω αυτό το «διακόνημα » είναι ότι .

Πριν σχεδόν ένα χρόνο ,παρακολουθούσα και διάβαζα μαθήματα «Θεοσοφίας» και οικουμενισμού,,μέσα στην πλάνη ,στην ταραχή που μου προκαλούσε η «επαφή » με «δαιμονικές » δυνάμεις ,μέσω του διαλογισμού ,γιόγκα ,καταστρέφοντας σιγά ,σιγά και ύπουλα την δική μου ψυχή και των πολύ δικών μου ανθρώπων ,αλλά και όποιου ελκούσα και με πλησίαζε .

Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ δημόσια σε όποιον έβλαψα ,ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΘΕΟ που με τράβηξε από αυτή την «πλάνη» και την πνευματική καταστροφή ,που συντελείται ύπουλα και υπόγεια και το μόνο που είναι διακριτό ,είναι η εξωτερική φαινομενική γαλήνη αλλά η εσωτερική «φουρτούνα » απογοήτευση ,κατάθλιψη και απελπισία και τελικά «καταστροφή » που σε οδηγεί η ολοκληρωτική αποστροφή και απομάκρυνση από την Ορθόδοξη πίστη .

Με τα κείμενα μου ,προσπαθώ να σας αποτρέψω από την «αποστασία » ,την «αποστροφή » και την ολοκληρωτική «απομάκρυνση» από τον Χριστό μας ,πίστεψτε με το έζησα και δεν θα ήθελα να το ζήσει ή να το ζει κάποιος άλλος εν αγνοία του .

Σας ευχαριστώ που με διαβάζετε και πάλι ,βοηθήστε τον διπλανό σας ,τον δικό σας άνθρωπο να βγει από το σκοτάδι την άγνοια ,μία ,δύο φορές προσπαθήστε ,μετά παραιτού.

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter