ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ποιος και γιατί σε θέλει α-λογο ον ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 6 Μαΐ 2019 - 21:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με ποιους τρόπους επιτυγχάνετε ο “κοινωνικός σκοτισμός ” του πνεύματος και της ψυχής ,αλλά και πόσο αυτή την στιγμή έχει πετύχει τους σκοπούς του .Θα αναφέρουμε κάποια παραδείγματα και οποίος θέλει ας καταλάβει ,όποιος θέλει ας τα αγνοήσει ..

Ποιος ο λόγος ένα μικρό παιδί να παίζει με φιγούρες που “προσομοιάζουν ” με δαίμονες , που είναι δαιμονικές αλλά είναι έτσι σχεδιασμένες να μοιάζουν άκακες. Τόσες και τόσες ευφάνταστες “φιγούρες ” υπάρχουν ,με τους “δαίμονες” πρέπει να χαίρονται τα παιδιά μας Τι επιτυγχάνετε με αυτό ;

Σαν να ακούω ορισμένους να λέτε ” έλα μωρέ τώρα υπερβολικός γίνεσαι …” Όταν ωραιοποιείς την πραγματική εικόνα του “κακού ” ,το αποδέχεσαι , επί της ουσίας δεν δέχεσαι την ‘ύπαρξη ” του.
Δεν καταλαβαίνεις την “πονηρία ” του την “υποκριτική στάση ” του και το πόσο “δόλια ” κινείται ,τότε απλά στερούμαστε “διάκρισης ” των πραγμάτων ,ζούμε “σκοτισμένοι “..δεν θα σε υποτάξει απευθείας ,αλλά χωρίς καν να το καταλάβεις κινείται γύρω σου…
Κάνουμε κάτι “κακό ” να φαίνεται φυσιολογικό και άκακο … διαστροφή λέγεται και γίνεται από “διαβολή ‘”..

Απόδειξη της ύπαρξης δαιμόνων ,κατ οικονομία του Θεού .
Οι εξορκισμοί και η είσοδος δαιμόνων σε ανθρώπους είναι η “οικονομία ” του Θεού για να καταλάβουν ακόμα και οι πλέον “άπιστοι ‘ την ύπαρξη τους .Αφού δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε στον “κόσμο ‘” μας .
Επιτρέπει ο Θεός αυτά τα κακόβουλα πνεύματα να ‘σωματοποιηθούν ” μπαίνοντας σε σώματα ανθρώπων και έτσι γίνεται αντιληπτή και “φυσικά” η παρουσία τους,αλλά και το πως λειτουργούν .

Η τεχνολογία έχει τεράστιες δυνατότητες πλέον και καθημερινά κάνει άλματα .Το “κινητό ” είναι η συσκευή που αποτελεί πλέον την “αιχμή ” της καθημερινότητας όλων και το “απόλυτο εργαλείο ” νομίζουμε…Είναι ο ‘εύκολος ‘” τρόπος ελέγχου της συνείδησης σου
τραγική εικόνα ,κάποιοι χαίρονται…

Ενσωματωμένη εικόνα


Περιέχει όλες μας τις πληροφορίες και μέσω των social media αλλά και όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων μας .Είναι πλέον ένας φορητός υπολογιστής,φωτογραφική μηχανή ,τράπεζα ,πιστωτική κάρτα ,δημιουργώντας ηλεκτρονικά ίχνη και δημιουργώντας στο” Θηρίο ” των Βρυξελλών στο άψε σβήσε το ‘προφίλ” μας και μαντεύοντας ακόμα και τις μελλοντικές κινήσεις μας ..

B.E.A.S.T. (Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal)
Τα έλεγε ο άγιος Παίσιος !!!

https://www.pronews.gr/thriskeia/184036_gerontas-paisios-ta-panta-tha-eleghontai-apo-thirio-stis-vryxelles-vid

Και όχι μόνο αυτό ,είναι η “συσκευή διακοπής ροής σκέψης ” δηλαδή ο δολοφόνος του ” θησαυρού” της λειτουργίας ψυχής του ανθρώπου ,του ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ !!!

Ο δολοφόνος της βαθύτερης σκέψης του ανθρώπου που έρχεται από την καρδιά .Παίρνουμε τον έλεγχο από την ‘καρδιά ” και κάνουμε την ‘συσκευή” απόλυτο οδηγό ,ελεγκτή και καθοδηγητή της λογικής μας και της σκέψης μας .Δημιουργώντας μία επιφανειακή, ανθρώπινη, ψεύτικη επικοινωνία.

Πόσα από τα μηνύματα που δέχεσαι ή στέλνεις είναι αληθινά ; μήπως απλά ικανοποιούν την ανάγκη σου πλέον να είσαι και εσύ μέσα σε αυτή την ‘τρέλα ” ,στο ψέμα ,στο “σκοτάδι ” …..

Ο Στοχασμός γεννά την αγάπη για την σοφία ,την φιλοσοφία ,την ανάγκη εξεύρεσης του ίδιου μας του εαυτού ,των ανωτέρων ιδεών ,όπως η ύπαρξη του Θεού και του ερωτήματος που πρέπει να έχει ο καθένας μας .

Ποιος είμαι ,ποιος με έφτιαξε , και γιατί υπάρχω ; ποία η διαφορά μου από ένα ά-λογο ζώο ,αν δεν έχω τέτοια ερωτήματα ,μήπως όμως έχω γίνει τελικά ά-λογο ζώο ή μήπως κάποιοι με έκαναν ά-λογο ζώο ,γιατί έτσι εξυπηρετούν τους σκοπούς του .

Πρέπει συνεχώς να ανανεώνουμε μέσα μας τις πληροφορίες τέτοιου είδους .Ειδικά στις μέρες μας που τις βλέπουμε να πραγματοποιούνται ,να τις φρεσκάρουμε .Είναι απαραίτητη η “πνευματική ” μας ενδυνάμωση για όσους ακόμα έχουν “πίστη ” μέσα τους . Πριν οδηγηθούμε να χάσουμε αυτό που μας κρατά λογικούς ,συνειδητοποιημένους και πραγματικά “ζωντανούς ” σε αυτή και την “άλλη ζωή “
Αν υπάρχει άλλη “ζωή ” θυμηθείτε τι δηλώνετε όταν λέτε το “Πιστεύω ” στους τελευταίους στίχους…
Τι σημαίνει πραγματικά λοιπόν “Θάνατος ” και τι “Πνευματικός Θάνατος ” ;

«προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος».

” Χριστός Ανέστη”

” Οσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…