ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Που βρίσκεται ο » Μαρμαρωμένος Βασιλιάς » ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 25 Απρ 2019 - 12:53
Loading...

Πείτε ότι αύριο γίνονται εκλογές και βγαίνει ο «διάδοχος» της οικογένειας ,μιας ακόμη «οικογένειας » , πιθανόν «κρυπτοεβραίων » .

Όπως κυκλοφορεί σαν σενάριο «συνωμοσίας » στο διαδίκτυο ,με προπάππο ονόματι Μωυσή..

Διάδοχος ενός ακόμη «κρυπτοεβραίου » Αξελ Τσίπρα,χωρίς τάφους συγγενών του ,στα υποτιθέμενα πάτρια εδάφη της Άρτας ,που και αυτό κυκλοφορεί σαν σενάριο συνωμοσίας .

Αλλά ήταν συνέχεια ενός «αβάπτιστου» ονόματι «Γκοδεφρίγου» Τζέφρι.. με το ψευδώνυμο Γιωργάκης και αυτό σενάριο συνωμοσίας .

Τώρα αν ισχύει εσείς θα κρίνετε ,βάζοντας σαν συνισταμένη και την «αγάπη «τους για την Ορθοδοξία..δεν αποκλείεται να αληθεύει ότι τα δύο τρίτα του κοινοβουλίου είναι «κρυπροεβραίοι » και αυτό κυκλοφορεί σαν σενάριο συνωμοσίας .

Άντε να σταθεί «Ορθόδοξος » εκεί μέσα ..

Επί της ουσίας τι κάνουμε ,περιμένουμε κάτι ανέφικτο ,όπως είπε και ο Γκάντι
Με την ίδια ,τακτική ,τρόπο και αιτία δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα …

Αλλά τι κάνουμε ; δεν έχουμε επιλογή χανόμαστε ,μας έχουνε κάνει να νομίζουμε ότι χανόμαστε χωρίς τον «σωτήρα » της επόμενης οικογένειας …

Κάτι πρέπει να αλλάξουμε ,τακτική ,σύστημα ,σκέψη ΠΝΕΥΜΑ…να «ψαχτούμε » περισσότερο έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε ,πρέπει να γίνουμε πολίτες .Να συμμετάσχουμε στα κοινά ,να παρατηρούμε και να ψάχνουμε .

Το ότι δεν υπάρχει στα υπό όψη μας αυτή την στιγμή κάτι ή κάποιος που αντικειμενικά θα μπορούσε να μας βγάλει από το «πολιτικό » αδιέξοδο είναι δική μας ευθύνη και προέρχεται από την απραξία μας και από την μη συμμετοχή μας στα κοινά .

Ποιος μας λέει αν ξυπνούσανε λίγο έστω και λίγο από την συσκότιση και τον αποπροσανατολισμό .
Αυτό δεν θα μας οδηγούσε στο να ανακαλύψουμε τα «πολιτικά» πρόσωπα που λάμπουν και είναι διαμάντια στον πολιτικό βούρκο της χώρας .
Τα οποία και φιμώνονται από τα κατευθυνόμενα ,χρηματοδοτούμενα και επίσης επιπλέοντα στην «ακαθαρσία » μέσα μαζικής ενημέρωσης .

Υπάρχει μέσα μας το ένστικτο και περιμένει να αναγεννηθεί ,μέσα μας ζει ένας «μαρμαρωμένος Βασιλιάς»

Εμείς είμαστε ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς » εμείς θα τον εκλέξουμε , εμείς θα τον βρούμε εμείς θα τον αναδείξουμε .

Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξουμε πρώτα μέσα μας ,με το άδειασμα της ψυχής μας απο κάθε «ακαθαρσία» που μας φόρτωσαν ,να βρούμε τον Θεό που μας «αφαιρούν » χειρουργικά λίγο λίγο .

Να τον βάλουμε στην Θέση του ,σαν ένα εικόνισμα που επέστρεψε στο σπίτι του και σαν ένα καντήλι σβηστό που επιτέλους άναψε και φώτισε τον «χώρο » για να φανεί ο » Μαρμαρωμένος Βασιλιάς «,που έχει ο κάθε ένας από εμάς μέσα του ,να «φωτίσει » και να ζωντανέψει πραγματικά .
Μακάρι από ‘ελπίδα» στις καρδιές όλων μας να γίνει «πραγματικότητα» στις ζωές μας …

«Καλή Ανάσταση» σε όλους

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

«Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός»

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter