ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πότε θα γίνει η επίθεση στο Ιράν

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 20 Ιούλ 2019 - 12:35
Loading...

Την αλήθεια δεν θα μας την πει κανένας δημοσιογράφος, κανένα κανάλι «συσκότισης» ,στην αλήθεια φτάνουμε μόνο με αναζήτηση .

Είναι γνωστές οι «προφητείες » που μιλούν για την επίθεση στο πυρηνικό πρόγραμμα του «ανυπάκουου» Ιράν ,που βρίσκεται σε διαμάχη εδώ και χρόνια με τον συνασπισμό ΗΠΑ-Ισραήλ .
Επειδή έχει τολμήσει να σηκώσει «κεφάλι » στον οικονομικό του «στραγγαλισμό » ,από τους σιωνιστές και άκουσον άκουσον τολμά να πουλά το πετρέλαιο του ..

Η επίθεση θα πρέπει να γίνει με την Αμερικανικής τεχνολογίας αεροπορία .από αέρος δηλαδή ,με τα αεροσκάφη που φέρουν stealth τεχνολογία .
Πόσο αόρατα είναι όμως τα stealth ,στην Ρώσικη τεχνολογία που διαθέτει το Ιράν και πόσο θα διακινδυνεύσουν οι Αμερικανοεβραίοι μια επίθεση , με άγνωστα αποτελέσματα ,να καταρριφθεί έστω και ένα F35 , F16 F,22 κλπ
Εμπορική αποτυχία, πανωλεθρία ..

Ο φόβος τους αλλά και η προσπάθεια τους είναι να «μετρήσουν » τις ικανότητες των αντιαεροπορικών συστημάτων του Ιράν ,μέσω άλλων συστημάτων

ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν τους ελληνικούς S-300 για να «θωρακίσουν» το F-35 που μάλλον δεν είναι τόσο αόρατο!

Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν τους S300 που βρίσκονται στην Κρήτη

Πρόσφατα έφτασαν μέχρι την Κρήτη ,σε δοκιμαστική πτήση από το Ισραήλ , αναφέρθηκε ότι είναι η ίδια απόσταση με τις εγκαταστάσεις του Ιράν που θέλουν να πλήξουν ,υπάρχει και κάτι άλλο όμως κοινό και η Κρήτη άλλα και οι Πυρηνικές εγκαταστάσεις έχουν κάτι κοινό …. S 300 !!!

Βίντεο: Ρωσικοί πύραυλοι S-300 σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Καταλαβαίνετε τώρα ότι ο «φόβος » των Αμερικανοεβραίων ,είναι η Ρωσική άγνωστη για αυτούς τεχνολογία και κατά πόσο ασφαλής θα είναι μία «επίσκεψη » ,στους Ιρανικούς ουρανούς και γιατί αναβλήθηκε οι προ ημερών επίθεση τους ,
το Ιράν δεν είναι Ιράκ …

Καταλαβαίνετε ότι οι Τούρκοι, που δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι ,ίσως έχουν κλείσει ήδη συμφωνία με τους Αμερικανούς για να «πουλήσουν» την τεχνολογία των S 400 ,που διακαώς θέλουν να κάνουν οι Αμερικανοί «φίλο και φτερό » στα «μουλωχτά» .
Εξάλλου δεν καίγονται όπως διαπιστώνετε και για κυρώσεις …Μάρτιο 2020 και βλέπουμε.
Το ζήτημα είναι ,πως τον «σουλτάνο » κάποιος θα τον φάει με τις » μπαμπεσιές » του …

Αν καταφέρουν και διασφαλίσουν ,ότι δεν θα τους «καταστρέψουν » τα Ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα του Ιράν τότε μόνο θα επιτεθούν …

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter