ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Τα «μαρμαρωμένα » εικονίσματα….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 28 Μαΐ 2019 - 19:57
Loading...

Παρατηρήστε γύρω σας με μία πιο διερευνητική ματιά και θα διαπιστώσετε την «εν κρυπτώ » πίστη μας κάτι σαν την λανθάνουσα και «μαρμαρωμένη » πίστη μας .

Εξηγώ λοιπόν ,όχι επειδή είμαι πιο έξυπνος από εσάς ,αλλά πιθανότερο ο πιο «ανόητος» από όλους σας ,που με τιμάτε διαβάζοντας τα «κείμενα » μου και σας ευχαριστώ πολύ .Κάτι που δεν είχα κάνει έως τώρα ,ίσως και δεν είχα καταλάβει τι «όμορφο » είναι να διαβάζουν αυτά που γράφεις .

Σας ευχαριστώ από καρδιάς λοιπόν ,ειλικρινά και προχωρώ ,για τον Θεό και για εσάς .Ευχόμενος με την χάρη του Θεού ,να σας ειρηνεύω ,να σας ηρεμώ και να σας οδηγώ προς την σκέψη και μόνο του Θεού .
Για τα άλλα αναζητήστε «Πνευματικό Πατέρα » μην αφήνετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο , στο πνευματικό ναρκοπέδιο της κοινωνίας.

Όταν υπάρχει «τυρί » αναζητήστε την φάκα του «πονηρού «…

Παρατηρώντας λοιπόν διαπίστωσα ,ότι παντού ,στα περισσότερα αυτοκίνητα στον καθρέφτη κρέμεται ένα «σταυρουδάκι » ,πάμπολλες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ,σε κάποια γωνία ,σε κάποιο ράφι έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο εικόνισμα .Πολλά σπίτια έχουν εικονίσματα έστω και σε κάποια κρυφή γωνία .Εσείς οι ίδιοι πάνω σας ,μέσα στο πορτοφόλι σας μπορεί να έχετε μια ξεχασμένη «εικονίτσα » .

Θα πείτε ο ‘φόβος » πέστε το όπως θέλετε ,αυτή την στιγμή στην Ελλάδα μας συμβαίνει . Μα πιστεύω και σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες ,πιστεύω ότι γίνεται κάτι αντίστοιχο .
Η κατάσταση μοιάζει σαν μία «κρυμμένη » αποθήκη πυρομαχικών και πίστης που διατηρείτε ,παρά τον ανελέητο αγώνα που γίνεται ενάντια στην Ορθόδοξη πίστη .Την μόνη πίστη που παρέμεινε αναλλοίωτη και στηριγμένη στα λόγια του Χριστού και μετέπειτα των Αποστόλων

Ο Θεός λοιπόν γνωρίζει τα πάντα ,βλέπει την «ελπίδα » που υπάρχει και για αυτό δεν έχει αφήσει ακόμα την αλλοίωση της Ορθοδοξίας και εξηγώ .

Δεν «εκμοντερνίστηκε » η Ορθοδοξία λοιπόν ,γιατί ένα ρόλο είχε ,έχει και θα έχει έως την «συντέλεια » την σωτηρία της ανθρώπινης ψυχής . Μέσα απο μία συγκεκριμένη Θεραπευτική συνταγή και διαδικασία.

Ο Χριστός έδειξε και δίδαξε τον τρόπο της Αγάπης που πρέπει να βρεί μέσα του ο άνθρωπος για να «σωθεί » και όχι μόνος του αλλά «Εν Χριστώ » και με την βοήθεια του .

Όταν κάποιος πάει να  το αλλάξει αυτό ,με «αιρέσεις » αλλαγές και διάφορα ,καθιερώνοντας την λέξη  » MODE»  δηλαδή «μόδα «  ουσιαστικά την εναλλαγή «νέων ειδώλων » και αποβλάκωσης του ανθρώπου .
Επί της ουσίας σου βάζει ένα  » κουμπί » και σου αλλάζει λειτουργία ,γιατί η λέξη  «MODE »  σημαίνει λειτουργία..
 
  «MODE  »  σημαίνει λειτουργία στα εγγλέζικα ,καταλαβαίνετε  ότι η λέξη  «μόδα »  σημαίνει αλλαγή λειτουργίας . .Γιατί να αλλάζουν οι «μόδες » συνέχεια και να πηγαινοερχόμαστε σαν «προβατάκια» σε νέες λειτουργίες κυνηγώντας τα νέα «είδωλα » αποβλακωμένοι . Χάνοντας την αρχική μας αποστολή ,της  σωτηρίας της ψυχής μας .
 
Σαν κάποιος να θέλει να σε βγάλει από την «ασφάλεια» από το «κάστρο» να ξεμυτίσεις για να σε καταστρέψει …τάζοντας σου «διάφορα» και πάνω από όλα στην δική σου δύναμη .
Λες και είσαι «αυτοδημιούργητος » δεν έχεις κατασκευαστή ,πατέρα που σε υπέρ αγαπά !!!
 
Γινόμαστε «προβατάκια »  με τηλεχειριστήριο «MODE» την μόδα ,νομίζουμε ότι κάνουμε το σωστό . Αλλά τι κάνουμε  ;  Αντιγράφουμε συνεχώς «υπνωτισμένοι » εναλλασσόμενα είδωλα  και απομακρυνόμαστε από τον  Θεό ,προσκυνώντας  τα «υλικά » σκοτώνοντας το πνεύμα που «ποθεί » την ένωση με τον Θεό και την πνευματική άπειρη ηδονή την αντικαθιστούμε με «σαρκικές»  και «εμπαθής » ηδονές .
 
Ενίοτε » αυτολατρευόματε »  και δεν το καταλαβαίνουμε ,μετρώντας   «like «…
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο μας αγαπά ο Θεός ,γιατί και εμείς διατηρούμε έστω και λίγο την «σπίθα » του μέσα μας .
Αλλά και διατήρησε την Ορθοδοξία ,μέσα στην Ελλάδα σαν μία «κρυμμένη » πνευματική πυριτιδαποθήκη .
Είμαι σίγουρος πως αυτά που έρχονται ,γιατί πιστεύω ότι έρχονται ,θα αναδείξουν παρά πολλούς από εσάς σε περισσότερο πιστούς στην Ορθοδοξία από ότι κάποιοι σημερινοί κληρικοί…
Τα «μαρμαρωμένα εικονίσματα »  στα σπίτια μας ,στις δουλείες μας ,στα αυτοκίνητα μας ,πάνω μας , κάποιοι στιγμή θα ξυπνήσουν .
Επειδή όλα γίνονται από τον Θεό ,μην τρομάξετε  ,σε αυτά που έρχονται ,στρέψτε με πίστη το βλέμμα σας , στο «εικόνισμα»
έτσι όπως κάναμε εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες από παιδιά .
τότε θα καταλάβετε ότι σας κοιτούσε και σας πρόσεχε  καιρό τώρα  .
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός«
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter