ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : «τεχνητή πολιτική νοημοσύνη»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 8 Ιούν 2019 - 22:20
Loading...

Το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερος πολιτικός ή καλύτερή πολιτική παράταξη να κυβερνήσει την χώρα .Αλλά αν υπάρχει χειρότερη από την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ,μάλλον δεν υπάρχει .

Ακούγοντας κατά καιρούς της διάσπαρτες δηλώσεις του ,συμπεραίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ,δεν έρχεται για να μας «αναστήσει » αλλά να μας τελειώσει .
Μία χώρα που καταρρέει και οδηγείτε στην «καταστροφή » και τον διαμελισμό σε όλα τα επίπεδα ,καθοδηγούμενη από «ξένες» δυνάμεις .Οι οποίες για κάποιος λόγους μας θέλουν διαλυμένους .

Ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με την κατώτερη ή μεσαία τάξη ,παρά μόνο με την ελίτ ,τι σχέση μπορεί να έχει με τον Ελληνικό λαό ; καμία …
Δεν ξύπνησε ποτέ ξημερώματα να πάει για το «μεροκάματο » με το λεωφορείο ,δεν ένοιωσε ποτέ τον τρόμο της «ανεργίας » (θα το καταλάβετε με τις απολύσεις ,για να φέρει τα απαραίτητα νούμερα στα «αφεντικά » του..)

Το μόνο που γνωρίζει είναι ,την πλουσιοπάροχη ζωή που του πρόσφερε η οικογένεια του ,με τα χρήματα του Ελληνικού λαού και την τεράστια περιουσία εκ του μηδενός που απέκτησαν .

Το μόνο που γνωρίζει είναι να «τρώει » τα χρήματα του Ελληνικού δημοσίου ,τα χρήματα αυτά τον «σπούδασαν» και μας το παίζει περισπούδαστος ,σπουδαγμένος και φυτευτό «στέλεχος » τραπεζών » που όπως λέει διετέλεσε .

Ποιος και με τι λεφτά σε σπούδασε ρε Κυριάκο ; άξιζες αυτές τις σπουδές ; τις κέρδισες με το σπαθί σου ; ,δουλεύοντας για παράδειγμα «γκαρσόνι» ή στις οικοδομές παράλληλα με τις σπουδές για να τις ξεπληρώσεις και να τρως.

Νισάφι πια με την «τεχνητή πολιτική νοημοσύνη » ,αυτή που τους τοποθετούν στα ξένα πανεπιστήμια, με τα λεφτά των συστημικών μπαμπάδων τους , για να γίνεται η συνέχεια τους .
Ξύλινη γλώσσα ,κανένα σχέδιο ,καμία γνώση των πραγματικών αναγκών του λαού ,καμία επικοινωνία με τα κατώτερα στρώματα ..

Οι ολιγάρχες για τους ολιγάρχες ,το πρόβλημα που είχαν στην αρχαία Αθήνα και πάλευαν με νύχια και με δόντια να αποφύγουν .Όποτε τους έδιωχναν από την εξουσία ,υπήρχε άνθηση του πολιτισμού και της οικονομίας .Αλλά αυτοί σας τα «σκυλιά » γυρνούσαν γύρω γύρω να κατασπαράξουν τον λαό ,όποτε αναλάμβαναν την εξουσία .

Αυτά όμως ποιος τα επιτρέπει να γίνονται ;

Εμείς και η κατάσταση που έχουμε τώρα ,η «συσκότιση » μας ,η πετυχημένη πλύση εγκεφάλου τους , δεν μας επιτρέπει να δούμε το πραγματικό πρόσωπο αυτού του ανθρώπου , τις αλαζονείας ,της έπαρσης των «πτυχίων » του . Παρά μόνο την «μάσκα » που φορά .

Ο άνθρωπος είναι αλαζόνας ,λίγος και επικίνδυνος , θα το δείτε αν προλάβει να κυβερνήσει ,αλλά είναι ακριβώς αυτός που μας αξίζει ο «χειρότερος»…

αυτός που μας αξίζει αλλά και χρειαζόμαστε τώρα ,πόσες φορές πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε ;

Σε έναν σχεδόν Άθεο λαό ,με μηδενική πίστη ,παραδομένο μόνο στα προσωπικά του συμφέροντα ,αδιαφορώντας για τον διπλανό του ,που δεν έχει κανέναν φόβο Θεού πλέον .
Προσχωρεί «τρέχοντας» προς το «σκοτάδι » εγκαταλείποντας το «φως » , για να διατηρήσει τα υλικά του αγαθά ,εγκαταλείποντας τον Θεό και προσκυνώντας το «είδωλο » οικογένεια Μητσοτάκη για να τον σώσει .
Απλά θα χάσει και αυτά τα λίγα που του έχουν μείνει ..

Έψαξα για καλύτερους και βρήκα ,αλλά χειρότερο δεν βρήκα…θα προλάβει όμως ;

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter