ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Το “Αντιχάραγμα”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 4 Μαΐ 2019 - 22:29
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αν καταλαβαίναμε γιατί μας κυνηγάνε ανελέητα εμάς τους Έλληνες ,θα στήναμαι μία σκηνή έξω από την κοντινότερη Εκκλησία στο σπίτι μας ,θα κοιμόμαστε μέσα .Θα περιμέναμε σε κάθε λειτουργία να μπουκάρουμε μέσα ,να πιάσουμε θέση .

Σε κάθε λειτουργία θα είμασταν “πρώτοι ” οικογενειακώς και Εθνικός , θα φεύγαμε τελευταίοι και θα μας τράβαγαν να μας βγάλουν από την Εκκλησία ,όπως στο super market όταν κλείνει.

Θα τρέχαμε πίσω από τον παπά να μας κάνει παπαδάκια στα γεράματα και θα τσακωνόμασταν με τα

πιτσιρίκια για να πάρουμε το “εξαπτέρυγο ” και να φορέσουμε την στολή που φορούν τα “παπαδάκια” με καμάρι .

Θα κοινωνούσαμε μέχρι σκασμού ,μέχρι να μας πει ο Πάτερ ” όχι πάλι εσύ σήμερα ,αύριο πάλι “

Θα ρωτάγαμε ,θα ψάχναμε για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε ,για να πλησιάσουμε περισσότερο και με ποιο τρόπο τον Θεό . Θα τρέμαμε μην μείνουμε εκτός ,αφού έχουμε αυτό που δεν έχουν οι άλλοι και μας φυλάει.. με τον φόβο μην “ξεβάψει ” θα το ανανεώναμε συνεχώς .

Θυμηθείτε το αυτό είναι το μέλλον μας ,προδιαγεγραμμένο και όχι λόγω “προφητειών ” αλλά γιατί εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε το “αντιχάραγμα ” απλά ξεχάσαμε να το φρεσκάρουμε ,όταν το καταλάβουμε ….

Το ‘πνευματικό ” όπλο που εξουδετερώνει τον “αντίθετο ” με την σωστή χρήση και την διαρκή και αδιάλειπτη “ανανέωση ‘” και πνευματική διατροφή του, είναι όπλο που αν φορτίσει πολύ γίνεται “πυρηνικό “

Εάν γνωρίζαμε ότι κατά την διάρκεια του θείου μυστηρίου της Βάπτισης την ‘Πνευματική ” ασπίδα και δύναμη που παίρνουμε ,ότι μετά δεν μπορεί να μας πλησιάσει τίποτα “κακό “. Απλά δεν το τροφοδοτούμε πνευματικά και ατροφεί.

Όσο υπάρχει το “Αντιχάραγμα” και τρέφεται σωστά δεν μπορεί να επικρατήσει “το χάραγμα ” καταλάβετε το .

το “χρίσμα” του βαπτίσματος ,που γίνεται μετά το βάπτισμα μας !!!

Αναλυτικότερα
Χρίσμα αποκαλείται το μυστήριο της Ορθόδοξης Εκκλησίας το οποίο τελείται ευθύς αμέσως μετά το βάπτισμα και δια καθαγιασμένου μύρου και σημειώσεως του σταυρού στα νεοφώτιστα μέλη. Έτσι Χρίσμα είναι το μυστήριο κατά το οποίο δίδεται η μεταβίβαση της χαρισματικής εξουσίας από το Άγιο Πνεύμα στα βαπτισμένα μέλη της εκκλησίας και σαν στόχο έχει την ενίσχυση του μέλους κατά των δαιμονικών δυνάμεων.

ο “Πόλεμος” γίνεται να ξεχάσουμε την δύναμη του ,να ατονίσει πάνω μας και να επικαλυφτεί το “αντιχάραγμα” με το “χάραγμα” και να είμαστε απροστάτευτοι ‘πνευματικά ” .Δεξί χέρι ή μέτωπο ..

Ο πόλεμος γίνεται με διάφορους τρόπους
https://www.athensmagazine.gr/ η βάπτιση είναι βιασμός..

Όταν θα κάνετε παιδιά κύριε και εάν ,να αποφασίζετε για τα δικά σας ,έως τα 18 αποφασίζουν οι “γονείς ” .
Κάπως έτσι θα προσπαθήσουν να απελευθερώσουν τα παιδιά , από τα “δεσμά “των γονέων ,με δικαιολογία την “σεξουαλική ελευθερία ” .Βλέπετε τι γίνεται με την επιλογή φίλου στην παιδική ηλικία ,σε κάποιες προοδευτικές χώρες .
.
έτσι θα βάλουν την παιδική σεξουαλική ελευθερία ύπουλα στην συζήτηση ,για να δρουν ανενόχλητοι για παράδειγμα τα σιχάματα ” οι παιδόφιλοι ” σε κάποια χρόνια ,αν θα προλάβουν .

Χρίσμα λοιπόν ,συνεχώς και αδιαλείπτως και με κάθε ευκαιρία ,γιατί από ότι φαίνεται μας “οχυρώνει” ενάντια στο “αόρατο ” εν αγνοία μας και με πλήρη γνώση από κάποιον που μας μισεί,αφού μας κάνει “απλησίαστους” ..
Το “ευχέλαιο” είναι ο “θάνατος ” των δαιμόνων …

Ενάντια στο “χάραγμα” ο “Ορθόδοξος Χριστιανός ” έχει το “Αντιχάραγμα ” και δεν πρέπει να φοβάται τίποτα ,απλά θα του δοθεί η ευκαιρία να το καταλάβει σύντομα ..

Όταν θα κατανοήσει ότι το “καλό ” και το “κακό ” βρίσκονται στο Αόρατο πεδίο αυτή την ώρα και μάχονται και αυτός είναι “οπλισμένος ” με βαρύ οπλισμό που ο Θεός θα τον “εξαναγκάσει” να τον χρησιμοποιήσει για την σωτηρία του.

Αφήστε τον “προφητοχαρτοπόλεμο ” που απλά σας αποσπά ,και προετοιμαστείτε “Πνευματικά” για τα επερχόμενα .

” ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΙΝΑ ΜΗ ΕΙΣΕΛΘΗΤΕ ΕΙ Σ ΠΕΙΡΑΣΜΟΝ “

” Χριστός Ανέστη”

” Οσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…