ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαύρη σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία τα εμβόλια Covid: Γνώριζαν 7 από τους 10 χειρότερους κινδύνους πριν τα επιβάλλουν

ΔΙΕΘΝΗ. - 5 Μαρ 2023 - 19:30
Και οι 10 κίνδυνοι αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα
Σειρά μελετών αποκαλούπτουν πως 7 από 10 τους χειρότερους κινδύνους ήταν γνωστοί στους επιστήμονες πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID.
Οποιοσδήποτε από αυτούς, υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ένα σήμα να διακοπεί η πορεία προς την έγκριση γιατί και οι 10 αφορούν την ασφάλεια και όχι την αποτελεσματικότητα.
Ως εκ τούτου, απαιτείται πλήρως ενημέρωση του δέκτη και χωρίς τον παραμικρό εξαναγκασμό συγκατάθεση πριν από τη χρήση.

Εν συνόψει, γνωρίζουμε μέχρι τώρα πως:

1. Τα εννέα κριτήρια του Bradford Hill υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια για τον COVID ευθύνονται για αυξημένο αριθμό παρενεργειών και θανάτων, από τον πρώτο εμβολιασμό το 2020, γεγονός επιβεβαιωμένο σε όλο τον κόσμο.
Μια πληθώρα δεδομένων από πολύ διαφορετικές πηγές επιβεβαιώνει αυτή την αιτιότητα.

2. Όταν ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να δημοσιοποιήσει τη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν από την Pfizer στη σύντομη κλινική δοκιμή της, ο κατάλογος έφτασε σε 1290 διαφορετικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων πολύ σοβαρών και καταστροφικών αφού πολλές από αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.

3. Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα στην εποχή του COVID δείχνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπουν τη δημιουργία νέων καρκίνων, λόγω καταστροφικών παρεμβολών στις οδούς σηματοδότησης ιντερφερόνης τύπου Ι.

4. Είναι πιο επικίνδυνος ο εμβολιασμός κατά του SARS-CoV-2/COVID παρά έναντι άλλων ιών.

5. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

6.  Το mRNA μπορεί να επηρεάσει το DNA

7. Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή απόσπαση της προσοχής του ανοσοποιητικού σας συστήματος στην παρουσία παθογόνων ή καρκινικών κυττάρων, επειδή παραμορφώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, μπορεί να γίνει όπλο του ανοσοποιητικού σας συστήματος εναντίον σας.

8. Τα κατιονικά λιπίδια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα παροχής νανοσωματιδίων λιπιδίων των εμβολίων mRNA δεν φτάνουν ποτέ καλά στις μεμβράνες των ανθρώπινων κυττάρων.

9. Επηρεάζει αρνητικά την γονιμότητα ανδρών και γυναικών: έχει μειωθεί και τα ποσοστά γεννήσεων έχουν μειωθεί, λόγω μηχανισμών γνωστών πριν από τη μέγιστη πρόσληψη αυτών των εμβολίων.

10. Οι πρωτεΐνες ακίδας διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προσκολλώνται στους νευρώνες και δημιουργούν φλεγμονή του εγκεφάλου και «λανθασμένες» πρωτεΐνες (όπως οι πρίον).
Kείμενο σε εξέλιξη…

www.bankingnews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr