ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 9 Φεβ 2019 - 18:50

Ένας επιπλέον λόγος που βάλλονται κατά της Μακεδονίας και δεν θέλουν να γίνει αντιληπτός, είναι το μίσος που έχουν για τον Μέγα Αλέξανδρο οι υποχθόνιοι, αυτοί που τους καταδίωξε ο Μέγας των Ελλήνων μέχρι τα βάθη της Κίνας και τους έκλεισε στα έγκατα της γης, στην έρημο Τάκλα Μακάν.

Πίσω από τους Σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες, βρίσκονται αυτοί οι απόγονοι των μοχθηρών ανθρωποειδών, που έχουν το όνομα Νεφελίμ. Αόρατοι στους ανθρώπους, μοχθηροί, με την μαεστρία που έχει ο πατέρας τους ο διάβολος να πείθουν ότι δεν υπάρχουν.

Τα θύματα όλης αυτής της σατανικής πλεκτάνης που θέλει να αφανίσει την ανθρωπότητα είναι οι απλοί άνθρωποι, κυρίως όμως εμείς οι Έλληνες. Διότι μόνο εμείς μπορούμε να τους αντισταθούμε, όπως και στο παρελθόν, και να προσφέρουμε ξανά στο κόσμο, ανθρωπισμό, πολιτισμό, σοφία, ειρήνη, το Φως του Χριστού.

Ο Κύριος σε πρόσφατη αποκάλυψη που έχει βγάλει ο μοναχός της Β.Δ. Ελλάδος είπε ότι, τρείς μεγάλους ηγέτες έστειλε στο κόσμο, τον Προφήτη Μωυσή, τον Μέγα Αλέξανδρο και αυτόν που θα έρθει και ήδη έχει έρθει και βρίσκεται σε αναμονή. Εννοώ τον Βασιλιά Ιωάννη, τον από πολλούς Αγίους προφητευόμενο.

Κατ΄ εντολή Θεού ο Μέγας Αλέξανδρος, εκλεγμένος από κοιλίας μητρός, πήγε να προετοιμάσει τον δύστροπο και βυθισμένο στο σκότος κόσμο της Ανατολής, να δεχθεί μετέπειτα το Φως του Ευαγγελίου από τους Έλληνες Αποστόλους.

Μετέδωσε πολιτισμό, Ελληνική γραμματεία, τέχνες, Ελληνική γλώσσα. Αυτή την γλώσσα θα μιλούσαν οι μετέπειτα Απόστολοι του Χριστού. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε κάποιους από τους δώδεκα όπως ήταν ο Θωμάς που έφτασε έως τις Ινδίες, αλλά και εκ των Εβδομήκοντα που ήταν όλοι Έλληνες (κοιτάξτε τα ονόματά τους στο συναξάρι της 4 Ιανουαρίου και θα πειστείτε) και αργότερα άλλων, γιατί οι Έλληνες δεν έπαψαν ποτέ να ευαγγελίζουν τον κόσμο.

Επιπλέον ο μονοθεϊστής και λάτρης του Ενός Θεού, που τον προσκύνησε στον Ναό του Σολομώντα, αποδεικνύοντας ότι γνώριζε τον Τριαδικό Θεό, είχε πάρει την εντολή να κλείσει τα ρυπαρά γένη (Νεφελίμ-υποχθονίους), στα Τάρταρα από όπου και κάποιοι είχαν ξεφύγει ύστερα από το κλείσιμο που τους είχε κάνει ο Διόνυσος το 3000 π.χ

Τους οδήγησε στις «Πύλες» της Τάκλα Μακάν μέσω των οποίων επέστρεψαν στην υποχθόνια πατρίδα τους τα Τάρταρα. Και σφράγισε τις «Πύλες» με χαλκό και ασύγκριτον ύαλον, ώστε να μην είναι δυνατόν να ανοίξουν ούτε δια πυρός, ούτε δια σιδήρου. (Προφητεία Αγίου Ανδρέα, κείμενο Αγίου Όρους).

Αυτό το μίσος για τους απογόνους Μακεδόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου το κρατάνε έως σήμερα και διαχρονικά το έχουν δείξει. Δεν είναι απλά και μόνο γιατί θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο κράτος (Μακεδονίας, πολλών εθνοτήτων) κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.

Αυτοί σε κάθε τους βήμα στοχεύουν σε πολλούς σκοπούς και ότι τους βγει, πάντοτε κατά παραχώρηση Θεού.

Ας δούμε όμως τι λέει ο μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας ο Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός, περί αυτού. Φυσικά αυτά δεν πρόκειται να τα ακούσετε ποτέ από μισθωτούς ρασοφόρους.

Στο φερέγγυο βιβλίο της Ιεράς Μονής Παρακλήτου, στη σελίδα 266 αναφέρονται τα εξής: «Τη χρονιά εκείνη ο Κύριος θα ανοίξει τις πύλες των Ινδιών, που τις είχε κλείσει ο Βασιλιάς των

Μακεδόνων Αλέξανδρος και θα ξεχυθούν από ΄κει εβδομήκοντα δύο βασιλιάδες με τους λαούς τους, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, που δεν έχουν τα όμοιά τους σε αηδία και δυσοσμία. Θα σκορπιστούν σ΄όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ωμές σάρκες ανθρώπων και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν ακόμα με μεγάλη ηδονή σκυλιά, ποντίκια, βατράχια, μύγες και κάθε ακαθαρσία. Αλίμονο στις περιοχές από τις οποίες θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε χριστιανοί! Γνωρίζω, όμως, ότι θα υπάρχουν…….

Όλα αυτά θα γίνουν στα χρόνια λίγο πριν τον Αντίχριστο που αργεί ακόμα.

Λένε πολλοί ότι εκεί κοντά στις ΄πύλες΄ που τους έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος, εδράζει η Λευκή αδελφότητα που κινεί τα νήματα του κόσμου.

Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βάαλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τάνε.

Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Όρους γνωρίζουν. Είναι ένα 12μελές συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελίμ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στο κακό του τότε κόσμου που, αν δεν το είχε κάνει ο κόσμος σήμερα θα ήταν κατά πολύ χειρότερος. Το δικό του έργο σε μεγαλύτερη έκταση θα συνεχίσει ο Βασιλιάς Ιωάννης, που και αυτός θα κονταροχτυπηθεί με τον υπόκοσμο που κυβερνάει τον πλανήτη και θα τους νικήσει.

Ένα είναι σίγουρο ότι μας κρύβουν πάρα πολλά, τόσα που θα τολμούσα να πω ότι δεν μάθαμε ούτε το 1%100 της πανάρχαιας Ιστορίας των προγόνων μας καθώς και της ξεχωριστής και

ένδοξης καταγωγής μας. Απόδειξη γι΄αυτό είναι ότι και επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι το Ελληνικό D.N.A. είναι διαφορετικό και μοναδικό σε σχέση με των άλλων ανθρώπων. Επίσης δεν αλλοιώνεται ούτε εξαφανίζεται, όταν έρθει σε επαφή με άλλες εθνότητες ένας Έλληνας ή μια Ελληνίδα. Το δικό μας, υπερνικά τα άλλα D.N.A και διαιωνίζεται.

Ματαίως προσπαθούν να μας εξαφανίσουν!! Δεν γίνεται.

Είμαστε ο μόνος λαός στον κόσμο που έχουμε δύο ονόματα. Greece για το εξωτερικό και Ελλάς για το εσωτερικό. Επειδή θέλησαν να μας αποκόψουν από τους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες, και γιατί μισούνε και το άκουσμα μόνο αυτής της λέξης ΕΛΛΑΣ, δοσμένη από το Θεό καθώς φέρει το όνομα Του (ΕΛ)-ΦΩΣ.

Η πρώτη μεγάλη ευλογία του Θεού στην ύπαρξή μας είναι ότι μας γέννησε Έλληνες. Σκεφτείτε να γεννιόμασταν στην Μογγολία ή στη Τανζανία! Αυτομάτως δεν θα είμασταν και Ορθόδοξοι. Όταν γνωρίζεις πόσο μεγάλη καταγωγή έχεις, αισθάνεσαι την ανάγκη, να περπατήσεις στα χνάρια των προγόνων.

Η κρυμμένη και εξαφανισμένη Ιστορία των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας θα ξαναγραφεί από την αρχή από τον Βασιλιά Ιωάννη και τους εκλεκτούς αυτού, κατ΄εντολή Θεού και η ώρα αυτή πλησιάζει.

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος είχε προφητέψει χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, ότι στην εποχή του Σιδήρου την οποία ζούμε, θα αποκαλυφθεί η χαμένη και κρυμμένη γνώση και ο κόσμος θα επανελληνιστεί.

Ο Κύριος μας έχει δώσει εντολή να παρηγορούμε τον λαό του, όταν αυτός απεγνωσμένος ψάχνει μια ηλιαχτίδα φωτός στο σκότος που μας επιβάλανε. Εννοείτε μόνο με αλήθειες.

Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter