ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μεθόδευση κατά του πολιτεύματος και της δικαιοσύνης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Απρ 2023 - 6:59
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Με αιχμή του δόρατος τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Η πρωτοφανής παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που καταγγέλλει ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος, εξελίσσεται σε πραξικοπηματική μεθόδευση με τεράστιο παρασκήνιο.

Ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου αναφερόμενος στην τροπολογία για τον Κασιδιάρη, έκανε λόγο για «πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά ρύθμιση, που θεσμοθετεί την ολομέλεια πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου» αλλά και φωτογραφική διάταξη που έχει στο «στόχαστρο» τον ίδιο. Και έχει απόλυτο δίκιο, αφού ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το παρασκηνίου αυτής της σκοτεινής υπόθεσης. Διότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, είχαν προηγηθεί οχλήσεις και βολιδοσκόπηση από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, και στον ίδιο τον αντιπρόεδρο!

Ο οποίος επιθυμούσε να πάρει την «διαβεβαίωση» ότι όλα θα γίνουν όπως επιθυμεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όπως φαίνεται όμως, δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που θα ήθελε, γι’ αυτό και ενεργοποιήθηκε η «μεθόδευση Βορίδη».

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν ο αντιπρόεδρος Τζανερίκος υποβάλει ακόμα και την παραίτησή του…

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr