ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μελλοντικό Σοκ : Τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την περόδο 2018-2020.Η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά(Βίνεο).

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 25 Νοέ 2017 - 8:00
Loading...

Ετοιμαστείτε … ο κόσμος θα αλλάξει προς το χειρότερο.  
Ο αμερικανικός λαός έχει κουραστεί από τα ψέματα.
Οι Παγκόσμιιποιητές είναι εντελώς άνομοι και ετοιμάζονται να συλλάβουν και να ρίξουν στη φυλακή όποιον αντιδράσει στα σχέδιά τους.

Πατριωτικές φωνές και θρησκευτικοί «εξτρεμιστές» που αντιτίθενται στην επίσημη αφήγηση της κυβέρνησης, θα λογοκρίνονται και θα σιωπούν. Κάθε δημοσιογράφος που προσπαθεί να διεξαγάγει ειλικρινή έρευνα θα συλληφθεί και θα πεταχτεί στη φυλακή. Όλα αυτά θα προηγηθούν από μια σταδιακή μαζική επίθεση FALSE FLAG που θα περιλαμβάνει είτε χημικά, βιολογικά και / ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ όπλα. Το 2018, μπορείτε να πείτε «αντίο» στα πυροβόλα όπλα σας.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το συνολικό χάος και την αναστάτωση στην Αμερική. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας, συνεχίστε να διαβάζετε …
Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα είναι επερχόμενη μαζί με την καταστροφή του δολαρίου των ΗΠΑ σαν παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος. Ο «θάνατος του δολαρίου» έχει συζητηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί.
Μην ανησυχείτε, η κηδεία του δολαρίου έρχεται καθώς θα βγει το ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Πρώτα θα είναι το 2018 – μια εποχή απίστευτου σκοταδιού που θα κατέβει στον αμερικανικό λαό και μάλιστα στον κόσμο!
Οι συνέπειες του τι έρχεται για τον μέσο Αμερικανό δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικό, αλλά πολλοί ακόμα δεν έχουν καθόλου ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Κλείσιμο τραπεζών, ταραχές, πόλεμοι, πείνα, χάος, πολεμικό δίκαιο, κατάσχεση πυροβόλων όπλων, στρατόπεδα FEMA, διαγραφή συνταγματικών δικαιωμάτων, εξαγορές παγκοσμιοποίησης, ασθένειες, απελπισία, συμμορίες, ανομία, εγκληματικότητα.
Προσθέτοντας τη βεβαιότητα των προσεχών περιφερειακών / μεσοπολιτευτικών πολέμων που περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Βόρειο Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την
Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στο γκρεμό του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Και πάλι, δυστυχώς, ο πληθυσμός αγνοεί τελείως το τι πρόκειται να συμβεί, επειδή σχετικά λίγοι άνθρωποι ακολουθούν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Παίρνουν τη νυχτερινή τους δόση από την κυβερνητική προπαγάνδα από το NBC, το ABC, το CBS, το FOX και το CNN.
Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ο οικονομικός κύκλος και οι πολεμικοί κύκλοι έρχονται σε αποκορύφωση το 2018 – 2019. Οι τιμές των ατυχημάτων θα είναι αστρονομικές. Η μείωση του πληθυσμού μόνο στην Αμερική προβλέπεται να είναι εκπληκτική κατά 80%. Αυτό σημαίνει ότι μόνο 20% ποσοστό επιβίωσης ή περίπου 65 εκατομμύρια Αμερικανοί θα είναι ζωντανό μέχρι το έτος 2025. Αν ζείτε στην Αμερική σήμερα, οι πιθανότητές σας να επιβιώσετε για να δείτε το έτος 2025 είναι ακριβώς 1 στα 5!
Συγκλονιστικό! Αλλά μην κουνάτε το κεφάλι σας και μην είστε πολύ γρήγοροι για να απορρίψετε αυτό που μόλις διαβάσατε … .
Θυμάστε τους Ναζί;
Προσευχηθείτε, εμπιστευθείτε τον Θεό για τη ζωή σας, προετοιμαστείτε, χρησιμοποιήστε τη σοφία, αποκτήστε εξειδίκευση στα απαιτούμενα επαγγέλματα, αποθηκεύστε μερικά τρόφιμα, νερό, μετρητά, όπλα, χρυσάφι, προϊόντα μπάνιου, μπαταρίες, βιβλία, φάρμακα και κάντε συλλογή αληθινών πληροφοριών. .
Προσευχήσου για ένα υπόλοιπο πιστών, πατριωτών και πολεμιστών που θα σηκωθούν και θα πάρουν τη χώρα μας πίσω από τους άθλιους ανόητους Παγκοσμιοποιητές και θα επιβεβαιώσουν την αμερικανική μας χριστιανική κληρονομιά. Προσευχήσου για μια γνήσια αναγέννηση για να ξυπνήσεις τις σκοτεινές καρδιές που έχουν καταλάβει αυτή τη κακή γενεά.

http://www.mydailyinformer.com/futureshock-the-new-world-order-plans-for-2018-2020-your-life-is-about-to-change-part-1-2-3/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MY DAILY INFORMER : Corfiatiko

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter