ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μεντβέντεφ για 2023: ΔΙΑΛΥΣΗ της Ε.Ε., ΕΜΦΥΛΙΟΣ στις ΗΠΑ και διχοτόμηση της Ουκρανίας;

ΔΙΕΘΝΗ. - 27 Δεκ 2022 - 8:11

«Δημιουργία 4ου Ράιχ και παράλληλη διχοτόμηση της Ευρώπης».

Με μία αρκετή δόση σαρκασμού, αλλά και βασιζόμενος στην φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας αλλά πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος της Δύσης, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις σχετικά με τα μεγάλα γεγονότα που θα μπορούσαν να σημαδέψουν το 2023.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμά του:

Πριν από το νέο έτος, σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις

Πολλοί ασκούνται σε φουτουριστικές υποθέσεις, συναγωνιζόμενοι στην πρόταση του πιο απροσδόκητου και μάλιστα παράλογου. Θα κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας.

Τι θα μπορούσε να συμβεί το 2023:

  1. Αύξηση των τιμών του πετρελαίου στα 150 δολάρια το βαρέλι και των τιμών του φυσικού αερίου στα 5.000 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.
  2. Η επιστροφή του ΗΒ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  3. Η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την επιστροφή του ΗΒ και η κατάργηση της κυκλοφορίας του ευρώ ως νομίσματος της πρώην Ε.Ε.
  4. Κατάληψη από την Πολωνία και την Ουγγαρία των δυτικών περιοχών της πρώην Ουκρανίας.
  1. Δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ με βάση τη Γερμανία και τους δορυφόρους που εντάχθηκαν σε αυτήν (Πολωνία, χώρες της Βαλτικής, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Δημοκρατία του Κιέβου και άλλοι απόκληροι).
  2. Πόλεμος μεταξύ Γαλλίας και Τέταρτου Ράιχ. Διχοτόμηση της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας διχοτόμησης της Πολωνίας.
  3. Διαχωρισμός της Βόρειας Ιρλανδίας από το Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας και ένταξη στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
  4. Ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος, ο διαχωρισμός της Καλιφόρνια και του Τέξας σε ανεξάρτητες πολιτείες. Δημιουργία του ενωσιακού κράτους του Τέξας και του Μεξικού. Η μετέπειτα νίκη του Έλον Μασκ κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ σε ορισμένες από τις πολιτείες που ανατέθηκαν στους Ρεπουμπλικάνους μετά τον εμφύλιο πόλεμο.
  1. Μεταφορά όλων των μεγάλων χρηματιστηρίων και χρηματοοικονομικής δραστηριότητας από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη στην Ασία.
  2. Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος του Μπρέτον Γουντς, συμπεριλαμβανομένης της κατάρρευσης του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Απόρριψη του ευρώ και του δολαρίου ως παγκόσμιων αποθεματικών νομισμάτων. Η επιστροφή του κανόνα του χρυσού. Μετάβαση στην ενεργή χρήση ψηφιακών νομισμάτων fiat.

Καλή χρονιά σε εσάς, Αγγλοσάξονες φίλοι και στα χαρούμενα γρυλίσματα σας!

 

(φωτο:pixabay)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr