ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μεντβέντεφ για DAVOS: Υπανάπτυκτοι πολιτικοί χωρίς ίχνος ευφυΐας

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Ιαν 2023 - 11:00

Τα “πυρά” του προς το συνέδριο του WEF στο Davos αλλά και ειδικότερα προς τους πολιτικούς των νατοϊκών χωρών εξαπέλυσε ο Μεντβέντεφ.

Ο ίδιος σχολίασε τη σταθερή αντιρωσική ρητορική που ακολουθείται πιστά αυτές τις μέρες από κάθε δουλικό πολιτικό και οικονομικό παράγοντα της Δύσης.

Ακολουθεί η τοποθέτησή του:

«Αύριο, στη βάση Ramstein του ΝΑΤΟ, οι μεγάλοι στρατιωτικοί ηγέτες θα συζητήσουν νέες τακτικές και στρατηγικές, καθώς και την προμήθεια νέων βαρέων όπλων και συστημάτων κρούσης στην Ουκρανία.

Και αυτό έγινε αμέσως μετά το φόρουμ στο Νταβός, όπου οι υπανάπτυκτοι θαμώνες των πολιτικών κομμάτων επαναλάμβαναν: «Για να επιτευχθεί ειρήνη, η Ρωσία πρέπει να χάσει».

Και ποτέ δεν περνάει από το μυαλό κανενός από τους φτωχούς να βγάλει το εξής στοιχειώδες συμπέρασμα από αυτό: η απώλεια μιας πυρηνικής ενέργειας σε έναν συμβατικό πόλεμο μπορεί να προκαλέσει το ξέσπασμα ενός πυρηνικού πολέμου.

Οι πυρηνικές δυνάμεις δεν έχασαν μεγάλες συγκρούσεις από τις οποίες εξαρτάται η μοίρα τους.

Αλλά αυτό πρέπει να είναι προφανές σε οποιονδήποτε. Ακόμη και σε έναν δυτικό πολιτικό που έχει διατηρήσει τουλάχιστον κάποιο ίχνος ευφυΐας».

(φωτο:eurokinissi)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr