ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μεντβέντεφ: Η ΛΥΣΣΑ σας δεν έχει θεραπεία – Αυξάνουμε την παραγωγή των ισχυρότερων ΟΠΛΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ. - 11 Δεκ 2022 - 12:35

Θα τους την κάτσει ο “αρκούδος”!

“Ο εχθρός μας δεν βρίσκεται μόνο στην επαρχία του Κιέβου, είναι σε πολλά άλλα μέρη ορκισμένος στους σύγχρονους Ναζί”.

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή των πιο ισχυρών όπλων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που «βασίζονται σε νέες αρχές».

Ακολουθεί το μήνυμά του με αποδέκτες όλα τα εχθρικά κράτη πάνω στη Γη αλλά και τους εχθρούς εντός Ρωσίας:

«Ψευδο-Ουκρανοί λυσσασμένοι μιγάδες με ρωσικά επώνυμα, πνιγμένοι στο τοξικό τους σάλιο, δηλώνουν ότι ο εχθρός τους βρίσκεται εντός των συνόρων της Ρωσίας, από τη Δύση μέχρι το Βλαδιβοστόκ. Η λύσσα δεν έχει θεραπεία.

Είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Ο εχθρός μας έχει σκάψει όχι μόνο στην επαρχία Κιέβου της πατρίδας μας Μικρής Ρωσίας. Βρίσκεται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και μια ολόκληρη σειρά από άλλα σύγχρονα μέρη που έχουν ορκιστεί από τους Ναζί.

Επομένως, αυξάνουμε την παραγωγή των πιο ισχυρών μέσων καταστροφής. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται σε νέες αρχές».

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr