ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετά την «ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ», έρχεται η «ΛΙΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ»: Νέα ΛΕΦΤΑ στα ΜΜΕ για την προώθηση των ΕΜΒΟΛΙΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ. - 1 Δεκ 2022 - 12:39

Αμετανόητος…

Μετά τις «λίστες Πέτσα» και την «λίστα Κικίλια», η κυβέρνηση φαίνεται πως ετοιμάζει «λίστα Πλεύρη»!!!

Η εν λόγω λίστα θα παρουσιαστεί ως πρόσχημα για να πείσει όσους αρνούνται να εμβολιαστούν ενάντια στον κορωνοϊό, όπως εξυφαίνεται από όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν από το Σάββατο για όσους είναι… ανεμβολίαστοι, την ώρα που η όποια επίδραση των εμβολίων έχει λήξει για όλους…

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας η καμπάνια για τον εμβολιασμό θα επεκταθεί «με αποστολή επιστολών, μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, με συνεχείς ενημερώσεις που θα γίνονται και με διαδραστικό τρόπο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και με σποτ τα οποία θα υπάρξουν και θα αναφέρονται σε επιστημονικά στοιχεία, προκειμένου να πειστούν οι συμπολίτες μας να εμβολιαστούν».

Όπως φαίνεται η κυβέρνηση θα προσφέρει νέο πακτωλό χρημάτων για τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ καθώς τα 40 εκατ. ευρώ που μοίρασε συνολικά τα δύο χρόνια της πανδημίας, φαίνεται ότι δεν έφτασαν.

Η ίδια κυβέρνηση που αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ, προχωρά σε νέα εκστρατεία μέσω των ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2020, η κυβέρνηση έδωσε 11 εκατ. ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε σπίτι» και, λίγες μέρες μετά, το ποσό αυξάνεται κατά 9 εκατ. ευρώ και φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Λίγους μήνες αργότερα, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην έγκριση επιπλέον κονδυλίων. Τον Οκτώβριο 2020 θα εγκρίνει ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ αποκλειστικά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου θα εγκρίνει νέα μεγάλη καμπάνια για τον εμβολιασμό, ύψους 18,5 εκατ. ευρώ. Συνολικά, την ώρα που η οικονομία στέναζε, εν μέσω πανδημίας, δόθηκαν περί τα 40 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ.

photo intime

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr