ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετά τους Γερμανούς, μας «ξεβρακώνουν» και οι Βέλγοι.

ΕΛΛΑΔΑ. - 6 Δεκ 2017 - 15:00
Loading...

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Η ηγεσία κάθε λαού αντικατοπτρίζει αυτόν τον ίδιο τον λαό βεβαίως-βεβαίως …

Ο κύριος Τσίπρας είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν η χώρα θα είναι ή όχι στη συνθήκη Σένγκεν…
«Μικρό το κακό» αν μας βγάλουν,  είχε πει επί λέξει…

Τώρα κανείς δεν δικαιούται να γκρινιάζει για τους ελέγχους που γίνονται εφόσον ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έφερε στην κυβέρνηση αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τέτοια «μενουμεευρωπαικά » κόλπα…
Απ’ τη μεριά τους οι ευρωπαίοι φυσικά κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν για να προστατέψουν τους λαούς τους απο τους κατσαπλιάδες και καλώς – απο τη μεριά τους – πράττουν…
Οπότε ο κύκλος κλείνει και όλα καλά. Υπό τον φόβο δήθεν εισόδου στην χώρα ισλαμιστών με πλαστά ελληνικά έγγραφα και λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα με τις αρχές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να βρίσκονται σε συναγερμό για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, οι έλεγχοι των επιβατών στις πτήσεις από την Ελλάδα, γίνονται σιγά – σιγά καθεστώς.

Μετά τη Γερμανία, αυστηροί έλεγχοι πραγματοποιούνται και σε άλλα κεντρικά αεροδρόμια της Ευρώπης σε επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, προφανώς υπό τον φόβο εισόδου παράτυπων μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε ευρωπαϊκές χώρες.
Το γεγονός καυτηρίασε ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Κύρτσος μέσω ανάρτησής του στο Twitter, όπου κάνει λόγο για συνέχιση του «ευρωπαϊκού διασυρμού» της χώρας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να ελέγξει «τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα».

@GiorgosKyrtsosΣυνεχίζεται ο ευρωπαϊκός διασυρμός μας εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα. Χθες είχαμε ελέγχους διαβατηρίων των επιβατών της Aegean και στις Βρυξέλλες, καρδιά της Ε.Ε.

 

ixnos

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter