ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΝΗ..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 9 Μαρ 2020 - 20:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

                                                              -ΑΜΗΝ- 

  1. 2. 2020  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΝΗ… 

+++ Οι Αρχιστράτηγοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, με την ρομφαία του Αγίου Πνεύματος, επισκιάζουμε την ώρα αυτή της προσευχής, χείρα ανθρωπίνη, αμαρτωλή, μήνυμα ίνα σε σας τεκνία δοθή. Θείο Ουράνιο ρητό, προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Φωνή Κυρίου ηκούσθηήγγικεν η ώρα, στης Ελλάδος την Χώρα, σάλπιγξ να ηχήση και ο καθαρισμός αυτής ν’ αρχίση. Μέγας θε να γενή καθαρισμός εν τη γη, παν το κακόν, το σαπρόν θα εκμηδενιστή. Μήπως η κοιμωμένη ανθρωπίνη ψυχή εγερθή, μήπως την οδό της αδιαφορίας, αυτή αφήση και τα άνω εκζητήση. Μήπως κατανοήση πως έσχατοι οι χρόνοι διά εσάς, έληξαν πλέον της Θεϊκής μακροθυμίας τα σταθμά. «Στώμεν καλώς» μήπως ο άνθρωπος αναφωνήση, μήπως τον προορισμό τον υψηλό του γνωρίση. Έστω και στο παρά ένα, διά να αποφύγη όλα τα επερχόμενα. Σκότος παντού απλώθη, η ανθρωπίνη διανοία επωρώθη, η απιστία ψηλά ορθώθη, κάθε ευγενές, κάθε ιερό εξουθενώθη. Μωροί άνθρωποι, πώς περιπατήτε; σε νάρκη φοβερή πατείτε, θα ανατιναχθήτε. Ο Κύριός μας εξοργίσθη, διά εσάς απόφαση στη γη σας ερίφθη. Παν το σαπρό να αφανισθή, ίνα καθαριστή. Ο σπόρος ο καλός να αφεθή. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ο Ουρανός σας προειδοποιεί, σας χορηγεί Θεία ρητά, διδόμενα χάριν οικονομίας, υπό Θεού αυτά. Στην ψυχή του καθενός, δια να αφυπνισθή πνευματικώς. Λίγοι όμως που θα τα εγκολπωθούν, οι πιο πολλοί, απλά θα τα ειρωνευθούν. Ίσως με απιστία ειπούν: ε! πώς είναι δυνατόν; Πώς γίνεται να μιλά ο Θεός, και στους χρόνους αυτούς; Ναι σας απαντώ. Μιλά όπως μιλούσε από τα πρώτα τα χρόνια τα παλιά, μέσα στου Παραδείσου την χαρά, δεν μιλούσε πρόσωπο προς πρόσωπο με τον Αδάμ; Γιατί μωρέ άνθρωπε αμφισβητείς; Γιατί λες ,πώς; Ίσως . γιατί; Γιατί απορείς; Γιατί απιστείς; Γιατί γόνυ ψυχής, δεν κλίνεις εσύ; Σημεία των καιρών, στα μάτια σου εμπρός, εκπληρώνονται σαφώς. Τι άλλο θες να ιδής; Πόσο ακόμα θα αδρανής; Σπεύσον να σωθής. Γιατί ακόμα κωφεύεις; Γιατί τα πιστά Μου παιδιά ασυστόλως ειρωνεύεσαι, εμπαίζεις; Γιατί δεν πείθεσαι στα άγια Μου ρητά; Γιατί ασύνετα τα προσπερνάς; Μάθε πως θα τρέμης, θα ριγής, όπως ένα φύλλο συκής. ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΙΟΙ έχουν ήδη πέσει στην γη. Γιατί εσύ ακόμη δεν συγκινείσαι; Γιατί στα ίδια παραμένεις και είσαι; Γιατί την αμαρτία σου δεν απαρνείσαι; Γιατί χωρίς σύνεση στα πνευματικά τοποθετείσαι; θα είναι, ναι, αργά, όταν κατανοήσης, τρέξε τώρα όσο ακόμα χρόνος, διά να καθαρίσης  τον ρύπο της ψυχής σου, ιδού σε προειδοποιεί ο Λυτρωτής σου. Αγγελικό μήνυμα, Ουράνιο σάλπισμα σου αποστέλνει, πρέπει νάσαι ψυχή προετοιμασμένη. Πρέπει να εγερθής, όταν η δίνη των δεινών, του κοπετού πλησιάση, μην σε παρασύρη, μην σε αρπάξη. 

Ταξιάρχαι ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ σου μιλάμε, με θείο ρητό σε ακουμπάμε. Διαταγή ναι μας εδόθη, μήπως η έγερση, η αφύπνιση σας σώση. Εξ Ουρανού μάννα θείο, προς σωτηρίαν στο εσωτερικό ψυχικό σας πεδίο. Όμως οι πιστοί οπαδοί ως κόρη οφθαλμού, υπό Κυρίου θα διαφυλαχθούνε, όσοι τον λόγον Του τον Θείον δεχθούνε, όσοι εκ των αμαρτιών τους καθαριστούνε, όσοι με συντριβή ταπεινώσεως «ήμαρτον» με συναίσθηση αυτογνωσίας στον Κύριό μας ειπούνε, αυτοί θα βοηθηθούνε. Θαύματα διά της πίστεώς τους μείζονα θα ποιούνε, απόστολοι στον θείο λόγο Του θα γενούνε. 

ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ιδού Αρχαγγέλων προς εσάς φωνή. Ουχί, δεν είναι ταύτα τα ρητά, λόγια απλά, ανθρωπινά και ας γράφονται από χέρια αμαρτωλά. Αυτά ναι έχουν ανθρωπίνης αμαρτίας σκουριά , όμως ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ  καθαρίζει και μένει η ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΙΕΡΑ. Όσοι τα λόγια ταύτα δεχθούνε, αυτοί με επίγνωση αληθείας θα καθαριστούνε και την δίνη των δοκιμασιών δεν θα γευθούνε. ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ, ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ Ο ΛΑΛΩΝ, πίστευσον σε αυτό. Το χέρι όπου γράφει εστί ανθρωπινό, μα η ουσία των λόγων ΔΩΡΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΙΕΡΟ. Γράψτε το εις της καρδιάς σας τον βυθό, κρατήστε το ωσάν Θείο Μαργαρίτη χρυσό, κάνετέ το βίωμα μετά στης ζωής σας τον βωμό. Συνέπεια ζωής, καθαρίσου, άνθρωπε της γης τοποθετήσου. Κλείσε το κείμενο, εσύ που γράφεις το μάθημα το ιερό, δοξολόγησον Θεόνεχρησιμοποιήθης σε αυτό. Οι Αρχάγγελοι από το γραπτό αποχωρούμε, τους πιστούς ευλογούμε, τον Κύριον, τον Θεό μας υπηρετούμε, με δέος ευχαριστούμε, διά την Θείαν οικονομίαν ταύτην, που δια εσάς εδόθη, ίνα στο ψυχικό σας πεδίο ριζώση. Δώσετε δοξολογίαν, στην ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑΝ. 

Υ. Γ. Ο ΚΟΠΕΤΟΣ θε νάναι φοβερός. Ωσάν τους Νινευίτες , ζητήσατε τώρα έλεος δια να σωθήτε, δια της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Αμήν και δόξα τω Τριαδικώ Θεώ.+++  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…