ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετα τις τελευταίες δηλώσεις του Κοτζιά- Τζανακόπουλου πάμε για ένα νέο Συλλαλητήριο !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 6 Φεβ 2018 - 9:13
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Κωνσταντινιά Ντέμου

Μας ξεπούλησαν ως Μακεδόνες !

Δεν θα αφήσουμε ούτε βρέφος πίσω μας ! Ξανά στο Σύνταγμα ώσπου να υποχωρήσουν !! “Η ΤΑΝ “Η ΕΠΙ ΤΑΣ ! Ο λαός στην εξουσία !

Για να σε κατακτήσουν θα πρέπει να σε βρουν σκυμμένο !

Αν στέκεσαι όρθιος με δύναμη ,όραμα, ελπίδα και αυτοπεποίθηση , κανένας δεν μπορεί να σε γονατίσει !!

Ένας λαός σκλαβώνεται μόνος του, κόβει τον ίδιο του το λαιμό, έχοντας επιλέξει ανάμεσα στο να είναι υποτελής και στο να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος.

Όταν ο λαός ,εγκαταλείπει τις ελευθερίες και μπαίνει στο ζυγό, συναινώντας την ίδια του την δυστυχία ή μάλλον,καλοσωρίζοντας την, είναι υποχρεωμένος να ζήσει μέσα στην φτώχεια την ανωνυμία και στην αναξιοπρέπεια .

Εάν κοστίζει κάτι στους ανθρώπους δηλ. η ανάκτηση τής ελευθερίας του, δεν θα τονίσω την επείγουσα και άκρως αναγκαία δράση προς την κατεύθυνση της επανάστασις για το Μακεδονικό Ζήτημα , αυτή είναι δεδομένη.

Όταν ένα ανθρώπινο ον θα μπορούσε να αγαπήσει περισσότερο από την αποκατάσταση τού δικού του φυσικού ανθρωπίνου δικαιώματος της επωνυμίας του, τότε , θα πρέπει να μεταμορφωθεί πρώτα ο ίδιος, από ένα κτήνος με κυρτή πλάτη, σε άνθρωπο με αξίες και ιδανικά , για να το πούμε έτσι.

Δεν απαιτώ απ’ αυτό το κτήνος τόλμη, αφήστε τον να προτιμά την αμφίβολη ασφάλεια της άθλιας ζωής του όπως την επιθυμεί.

Προκειμένου να έχει την ελευθερία του, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο και αρκείται , μόνο στό να την ονειρεύεται και απλά μόνο να την επιθυμεί .

Δεν υπάρχει κανένα έθνος στον κόσμο ,πόσο μάλλον οι σημερινοί Ελληνες Μακεδόνες , που να θεωρεί πως μια απλή επιθυμία για την ελευθερία του, έχει τόσο υψηλό τίμημα, προκειμένου να ανακτήσει δικαιώματα, για τα οποία οφείλει να είναι έτοιμος να τα υπερασπιστεί με κόστος και θυσιάζοντας το ίδιο του το αίμα.

Η αδράνεια και ο ραγιαδισμος μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων , υποβιβάζει όλους τους τίμιους αγωνιστές , σε σημείο να νιώθουν την ζωή αφόρητη και φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν τον θάνατο σαν σωτηρία και ως λύτρωση !

Δεν υπάρχει Μακεδονικό ζήτημα αλλα Σκοπιανο ας το λύσουν .

Ήρθε η ώρα της επανάστασις το καταλαβαίνεις ; τέρμα τα χαρτιά και τα λόγια στην προκειμένη περίπτωση είπαμε πολλά με Νίμιτς με Ζάεφ και όλο το κακό συναπάντεμα .

Και πάλι ένα νέο συλλαλητήριο, ώσπου να καταλάβουν ότι δεν υποχωρούμε και δεν θα υπακούσουμε στις αποφάσεις της παράνομης μειοψηφούσας Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία !

Πάμε Λοιπόν Όλοι Μαζί Για Μια Ελευθερη Ελλάδα Οι Ελληνες Θα Γράψουν και Πάλι Ιστορια τους !

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα” ₪₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…