ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ; ΠΓΔΜ Ή ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

ΕΘΝΙΚΑ. - 12 Ιούλ 2018 - 9:58
Loading...

Γράφαμε χθες, πως «Είτε κυρωθεί είτε όχι από την Ελλάδα η Συμφωνία των Πρεσπών, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ». Βάσει την Συμφωνίας των Πρεσπών, βεβαίως-βεβαίως!

Μας επιβεβαίωσε και το ΝΑΤΟ και ο Γ.Γ. του, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ιδού η δήλωση Στόλτενμπεργκ:

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία για το λαό της πΓΔΜ και είναι δική τους η απόφαση», εννοώντας βεβαίως το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί.

Το δε ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε ότι: «Σύμφωνα με την πολιτική μας, αποφασίσαμε να απευθύνουμε πρόσκληση στην ΠΓΔΜ για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ώστε να γίνει μέλος της Συμμαχίας. Για την επιτυχή ολοκλήρωση της ενταξιακής διαδικασίας είναι όρος η πλήρης υλοποίηση όλων των προβλεπόμενων εσωτερικών διαδικασιών σε σχέση με την συμφωνία για το όνομα». Δηλαδή, πάλι τίθεται ως απαραίτητη προϋπόθεση το «Ναι» των Σκοπιανών στο δημοψήφισμα – και μόνον αυτό.

Πουθενά δεν αναφέρεται ως όρος η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Διόλου τυχαία! Διότι, σε κάθε περίπτωση, τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ με «Ναι» στο δημοψήφισμα και αναθεώρηση του Συντάγματός τους. Είτε ως «Βόρεια Μακεδονία» (εάν η κυρωθεί η Συμφωνία από την ελληνική βουλή), είτε ως πΓΔΜ (εάν δεν κυρωθεί)! Υπενθυμίζουμε, πως η αίτηση για να γίνουν δεκτοί στο ΝΑΤΟ οι Σκοπιανοί, υπεβλήθη με το όνομα πΓΔΜ – εξ’ ου και αυτό αναφέρεται στις παραπάνω επίσημες ανακοινώσεις. Αυτά είναι τα τετελεσμένα που επέβαλλαν με τις υπογραφές τους οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter