ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Με ποιό ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;; Χατζημάρκος/Γκάγκα: «Να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις ‘αρνητών’ – Να τιμωρούνται ακριβά οι παραβάτες», vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 28 Ιούλ 2021 - 12:26

Ακούει κανείς;;;;;;;;

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, και η Διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ να τιμωρούνται αυστηρά όσοι δεν τηρούν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών αλλά και να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις των ανεμβολίαστων, «αρνητών», όπως τους ονομάζουν.

Μεταξύ άλλων δήλωσαν:

Μίνα Γκάγκα:

«Θα πρέπει όταν βρίσκονται παραβάτες να τιμωρούνται πάρα πολύ.

Τα μέτρα είναι γνωστά σε όλους, Όποιος τα τηρεί θα πρέπει να επιβραβεύεται. Όποιος δεν τα τηρεί θα πρέπει να τιμωρείται ακριβά (σ.σ. να το πληρώνει ακριβά ήθελε να πει η κα Γκάγκα;;;).

Πρέπει να έχουμε το μοντέλο της έντονης τιμωρίας στους παραβάτες για να μπορέσει να λειτουργήσει η κοινωνία».

Γιώργος Χατζημάρκος:

«Συμφωνώ με την κα Γκάγκα. Τι είναι αυτό που μας απαγορεύει να απαγορεύσουμε τις διαδηλώσεις των ‘αρνητών’»

Δείτε το βίντεο με όσα ανήκουστα ειπώθηκαν! Μάλιστα, η κα Γκάγκα, παρότι ιατρός, ασχολήθηκε με τιμωρητικά μέτρα κατά πολιτών!!!

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr