ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Με το σκάνδαλο της Novartis International οι ΗΠΑ βοηθούν για να υπάρξει αμνησία στον Ελληνικό λαό απο το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 7 Φεβ 2018 - 22:40
Loading...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

 

  ΝΟΟΡ-1, KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ ΜΜΕ, ΜΑΡΕΒΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΠΛΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ NOVARTIS!!!

Η διαπλοκή και το παρακράτος συνεχίζουν να κάνουν επικοινωνιακά κόλπα για να αποσυντονίσουν τιςοργανωμένες αντιδράσεις του κόσμου που καθημερινά αυξάνουν και προσανατολίζονται αλλά και για να λησμονηθούν άλλα σκάνδαλα, πολιτικά, οικονομικά και ποινικά καθώς ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών και προστασίας διοικητικών αποφάσεων των τραπεζιών και των μελών του Υπερταμείου καλά κρατεί.

Το σκάνδαλο της Novartis είναι ένα απο τα πολλά σκάνδαλα, που “ανακαλύπτονται” επί Σύριζα, χωρίς οι ένοχοι να πηγαίνουν στη δικαιοσύνη, λόγω παραγραφής. Το Μαρέβα Gate, τα ναρκωτικά του ΝΟΟΡ-1, οι πωλήσεις Καμμένου σε Σαουδική Αραβία ξεχάστηκαν σε μια εβδομάδα ενώ το χάρισμα κάθε τόσο των κόκκινων δανείων στα ΜΜΕ απο τη κυβέρνηση, τη σιωπηλή αντιπολίτευση και τη δικαιοσύνη δεν τα προσέχει κανένας.

Στην κατοχική Ελλάδα σπάνια η δικαιοσύνη ακουμπά κάτι σοβαρό απο μόνη της. Πάντα θέλει σπρώξιμο απο πάνω και μετά αργεί, αργεί, αργεί και στο τέλος αθωώνει τους ενόχους με ποινές – χάδια. Μετά ακολουθούν και αλλαγές στις ηγεσίες των ανωτάτων δικαστηρίων. Δουλειά καλά στημένη.

Η σημερινή κυβέρνηση φέρνει σκάνδαλα κάθε τόσο στην επικαιρότητα για τα οποία είτε σπάνια δίνει τα ονόματα είτε τα αφήνει επι μήνες να αιωρούνται για μια δικαιοσύνη γεμάτη βιβλιοθήκες ή για να εκβιάζει την ησυχία της και να κάνει τα δικά της. Η σημερινή κυβέρνηση θέλει να δουλεύει μόνη χωρίς να ελέγχεται απο την αντιπολίτευση, που είναι μια απο τα ίδια.

Η Novartis International, με έδρα τις ΗΠΑ, ήθελε να ανεβάσει τις τιμές των φαρμάκων της στην Ελλάδα, κάτι που θα ανέβαζε τις τιμές της και σε όλη την ΕΕ με κέρδη εκ ευρώ. Για να το πετύχει χρειαζόταν κάποιες “υπογραφές” οι οποίες σύμφωνα με τις καταγγελίες αφορούν τους εξής: Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο, Βενιζέλο, Πικραμένο, Λυκουρέντζο, Σαλμά, Λοβέρδο και Κουτρουμάνη. Δεν αποκλείω τίποτα.

Δύο πράγματα όμως πρέπει να τα παρατηρήσει κανείς! Το timing του ανοίγματος του θέματος και ότι οι πληροφορίες για το θέμα προέρχονται από τις ΗΠΑ. Για μένα το πράγμα μιλάει.

Έχω εντυπωσιασθεί και απο το γεγονός, ότι ο Donald Trump διαολόστειλε τον Σόρος στο Νταβός! Το timing μετράει. Μασάει η κατσίκα ταραμά όμως; E; Δεν μασάει…

  ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ NOVARTIS ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

Το σκάνδαλο της Novartis που δείχνει πολλά εκατομμύρια ευρώ να μοιράζονται σε τόσα άτομα (πλήρωνε προστασία), είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των ποινικών που συμβαίνουν διαχρονικά στο Μαξίμου που λόγω μνημονίων λειτουργεί με σύνθημα προς τους επενδυτές “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε”.

  • Eπί xρόνια όσοι πέρασαν απο Μαξίμου και Συνεργάτες έφαγαν καλά. Πολύς κόσμος… Τους κρατάνε…
  • Σε λίγο θα αρχίσουν και οι άλλοι απο τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να μιλάνε μαζί με επιχειρηματίες. Μετά θα έλθει ξαφνικά σιωπή…
  • Τώρα που η αξία της γής πέφτει στην Ελλάδα, Ζαβός και Σόρος που ασχολούνται με το Real Estate όπως ο Donald Trump θα έχουν δουλίτσες…

  ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ

Ο λαός χωρίς ηγέτες ομονόησε και καταδίκασε την απόφαση της κυβέρνησης να δωρίσει τα Ελληνικά σύμβολα και την Ελληνική ιστορία στο αναδυόμενο κράτος του Σόρος, δημιουργώντας προπύργια κατά της Ελληνικής ταυτότητας και της κρατικής μας συνοχής αλλά και στηρίζοντας την πολιτική Ερντογάν, που θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

Το να υπερασπιστεί κάποιος την ιστορία του δεν είναι ούτε πολιτική ούτε εθνικιστική θέση, αλλά συνταγματική επιταγή. Το έχουν σβύσει και αυτό απο τα βιβλία του Γυμνασίου…

Με τη μεγάλη του συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ο Ελληνικός λαός έδειξε ότι “βγήκε” περισσότερο υγιής από τα μνημόνια και ότι το πολιτικό σύστημα επιμένει να είναι ακόμη “μέσα” για να κλέβει. Τα συνθήματα που επικράτησαν στο συλλαλητήριο έδειξαν λογική και όχι συναίσθημα, κάτι που δίνει το μήνυμα προς τα έξω πως κάτι αλλάζει. Ίσως να είναι και το πρώτο αυτής της σειράς μηνυμάτων. Λογικό το επίσημο παρακράτος να πέσει σε πανικό και να προσπαθεί να το υποβαθμίσει.

Τσίπρας και Καμμένος ξέρουν ότι δεν τους έχουν μείνει πολλά να κάνουν στην πολιτική, έτσι αρκούνται στην εκτέλεση των “συμβολαίων”, που έχουν αναλάβει πριν ανέβουν στην εξουσία. Ελληνικό, κοιτάσματα και όνομα της ΠΓΔΜ είναι ανάμεσα σ’ αυτά. Παράλληλα, ισχυρίζονται ότι την ονομασία της Μακεδονίας την παρέδωσαν οι προηγούμενοι, κάτι που δεν αποκλείεται, αλλά την τελική ευθύνη την έχει αυτός που φέρνει τη συμφωνία στην Βουλή.

Ο Κοτζιάς θαύμασε μέχρι και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που σύστησε για το θέμα των Σκοπίων “αυτοσυγκράτηση” και “νηφαλιότητα”, ξεχνώντας ότι αυτός ευλόγησε την παράνομη εισβολή της φιλοευρωπαϊκής Τουρκίας στη Συρία και την Κουρδική εθνοκτονία. Ξέχασε ακόμη ποιός ήταν ο φίλος του πατριαρχείου που πούλησε την εξέδρα για την εξόρρυξη φυσικού αερίου στον Ερντογάν (μήπως ήταν ο Αγγελόπουλος;).

Ο Τόσκας ξεχνάει τα χάλια του με τα Σικόρσκι που δεν πετάνε τη νύχτα να σβύνουν φωτιές χωρίς μέχρι τώρα να έχει την ευαισθησία ένας εισαγγελέας να παρέμβει.

Ο Ιερώνυμος είναι ντροπή ιεράρχη. Απών στα μνημόνια, απών στα PSI, απών στο θέμα της Μακεδονίας. Από κοντά και ο Άγριος Πειραιώς, που θέλει να τον διαδεχθεί (τον έχουν ετοιμάσει). Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και ο ρόλος κανενός δεν κρύβεται για πολύ.

Ένα κράτος πρέπει να έχει συνέχεια. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν ανακαλύφθηκε σήμερα για να κάνει το παρακράτος με τους πολιτικούς δουλίτσες. Η ιστορία δεν πουλιέται ούτε μεταβιβάζεται. Αν γίνει και αυτό, τότε θα είναι πολλά τα λεφτά. Πάαααρα πολλά.

  ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Υπενθυμίζω ότι διεθνείς συμφωνίες για να περάσουν απο την Βουλή απαιτούν την ψήφιση απο τα 2/3 των βουλευτών. Ο Κοτζιάς μάλλον δεν το πρόσεξε…

Που θα τις βρούνε τις ψήφους; Ο Μητσοτάκης για ποιό λόγο θα την ψηφίσει τη συμφωνία; H συμφωνία θα περάσει νύχτα απο τη Βουλή όπως τα μνημόνια με 151 ψήφους;

Αν η FYROM κάνει  δημοψήφισμα πρέπει καi η Ελλάδα να κάνει δημοψήφισμα. Γιατί το αρνείται η Χούντα Τσίπρα και ΑΝΕΛ;

zcode-gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter