ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Με fast track διαδικασίες!!! Ολοκληρώνεται το ισλαμικό «τόξο» μέσα στην Ελλάδα, vid

ΕΘΝΙΚΑ. - 1 Απρ 2021 - 7:38
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
«Μετανάστες» από τον Βορρά μέχρι τον Νότο των συνόρων…

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Έβρου, με fast track διαδικασίες και “κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής πολεοδομικής ή άλλης διάταξης”, ξεκινάει η επέκταση των δομών Φυλακίου του Έβρου, στα 33,5 στρέμματα που έχουν ήδη νοικιαστεί δίπλα σε ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, σύμφωνα με νέα απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Την συγκεκριμένη απόφαση την υπογράφει ο ίδιος ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2021 και έχει τίτλο: «“Έγκριση δήλωσης υπαγωγής και υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του έργου «Αναβάθμιση Υφιστάμενης Δομής της παρ. 4. του Άρθρου 8 του Ν.4375/2016, στο Φυλάκιο στην Π.Ε. Έβρου».

Όπως σχολιάζουν οι Εβρίτες η φράση: «η κατασκευή του ανωτέρω έργου θα λάβει χώρα κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής πολεοδομικής ή άλλης διάταξης κατά τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 16 του ν. 4375/2016», δεν είναι τυχαία, καθώς δείχνει την πρόθεση να μην “κολλήσει” η επέκταση σε γραφειοκρατικά ή νομικά εμπόδια.

 

 

 

ΟΛΗΚΛΗΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

 

Χθες διαβάσατε πως 276 εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για την κατασκευή νέων δομών στα νησιά που ενδέχεται να αποτελέσουν τους οικισμούς, οι οποίοι θα τα αλλοιώσουν πληθυσμιακά.

Αυτό αποφασίστηκε , κατά την διάρκεια της συνάντησης, στο πλαίσιο του νέου Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο, μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ευρωπαία Επίτροπο, αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις, Ιλβα Γιόχανσον (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ανακοινώθηκε επίσης πως οι δομές θα είναι ανοιχτές και όχι κλειστές, όπως ευαγγελιζόταν η κυβέρνηση, κατά τη συνάντηση της Επιτρόπου με τον υπουργό κ. Νότη Μηταράκη, όπως διαβάσατε στο el.gr, όπου η Ιλβα Γιόχανσον ανέφερε ότι: «Δεν μπορεί να είναι κλειστές δομές γιατί δεν μπορούμε να κρατάμε ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή είναι μετανάστες. Θα βγαίνουν, όποτε θέλουν και θα επιστρέφουν», για να έρθει αμέσως μετά ο Υπουργός Μετανάστευσης και να επιβεβαιώσει και επίσημα πλέον ότι δεν μιλάμε για κλειστές δομές αλλά για ελεγχόμενες με την έννοια του ελέγχου των ατόμων κατά την είσοδό τους στα σχεδιαζόμενα κέντρα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό δείχνουν πως το «ισλαμικό τόξο» από τον Έβρο μέχρι τα νησιά ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς.

 

 

Δημιουργείται λοιπόν από την Ρόδο μέχρι την Θράκη, αν συμπεριλάβουμε και την τουρκική παρουσία σε νευραλγικά σημεία (Θράκη, Ρόδος, Κως κτλ.), μία ζώνη ισλαμικών πληθυσμών, η οποία θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή:

Σε όλα δηλαδή τα σημεία, όπου σύμφωνα με σχέδιο, το οποίο είναι εκπονημένο εδώ και πολλά χρόνια, θα αποτελέσουν δύο ξεχωριστές περιφέρειες, αυτήν των παραλίων της Μικράς Ασίας και των ανατολικών νησιών μας με πρωτεύουσα την Σμύρνη (ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ) και αυτή της Θράκης (ένωση ανατολικής με την ελεύθερη δυτική) και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Το εν λόγω σχέδιο του ΝΑΤΟ έχει αποκαλύψει στο βιβλίο του «ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ο Δημοσθένης Λιακόπουλος από το 2001 και κάνει λόγο για αλλαγή συνόρων και διαμελισμό της περιοχής μας σε περιφέρειες (μεταξύ των άλλων και στην Ήπειρο, την Κρήτη κοκ.)

ΠΗΓΗ: Δημοσθένης Λιακόπουλος, Απόρρητος Φάκελος Τσαμουριά

 

Με πληροφορίες από evrosnews

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…