ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

+++ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ +++

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 23 Φεβ 2022 - 20:12

Με συγχωρείτε αδἐρφια μου, δε θυμάμαι από πού και πότε αντέγραψα το παρακάτω, αλλά η Ανάσα του Θεού (την οποία έχουμε όλοι μέσα μας) με οδήγησε να ανασύρω το παρακάτω κείμενο από το ηλικίας 15 ετών αρχείο μου

Παρακάτω, θα σας παραθέσω ένα κείμενο “πληροφορία” από τα πολλά τα οποία λαμβάνει περιοδικά από τον Θεό μια ευσεβής ψυχή.Επειδή, πολλοί θα δυσανασχετήσουν ή θα απιστήσουν κατά πόσο όλα αυτά είναι αποτέλεσμα πλάνης ή αλήθειας, θέλω να πω ότι η πηγή είναι έγκυρη, δεν αποτελεί προϊόν νοσηρής φαντασίας αλλά καθ ομολογίαν αγιασμένης ψυχής και βεβαίως το καθετί το οποίο αναφέρεται στο παρακάτω κείμενο σε μορφή ποιήματος, είναι στην ελεύθερη βούληση του καθενός να το αποδεχτεί ή όχι.

Το πιο κάτω κείμενο “παραδόθηκε” την 15η Μαΐου.

Στη δύναμη της Αγίας Τριάδας (τρις)

Παιδιά μου αγαπημένα, το Πνεύμα μου το Πανάγιο σας έδωσα για να σας φωτίζει,να σας στηρίζει και πάντα να σας διδάσκει ότι σας έχω μάθει μέσα από την Αγ. Γραφή Μου.Με λόγια απλά, σωστά, με ταπείνωση, με αγάπη, την αλήθεια να τη φωνάζετεκαι να δοξάζετε τον Πλάστη και Δημιουργό, τον αληθινό Θεό.

Πατήρ, Υιός και Πνεύμα Άγιο. Παιδιά μου να έχετε αγάπη·είστε αδέλφια δικά μου, δε θέλω να σας χωρίζουν λάθη και πάθη.

Θέλω να βάζετε, ευλογημένα Μου, σαν υπογραφή την ταπείνωσή σας,την πίστη σας, την αγάπη σας σε κάθε πράξη της επίγειας ζωή σας.

Να δημιουργείτε πάντοτε το καλό, ή σε λόγο ή σε πράξη και μην αμφιβάλετεότι μεγάλος θα είναι ο μισθός από Εμένα τον Ιησού Χριστό.

Μεγάλα, πολύ μεγάλα γεγονότα θα γίνουν παντού, μα και στα εδάφητα Ελληνικά παιδιά Μου αγαπημένα, λατρευτά, κρατηθείτε με αγάπη και να κάνετε την προσφορά σας στον αδελφό γιατί θα σας χρειάζεταιαυτός (σ.σ να βοηθάμε το συνάθρωπό μας αλλά και να του δίνουμε τρόφιμα).

Ακολουθείτε σωστά ότι γράφω στο Ευαγγέλιό μου, ευθεία γραμμή σωστήούτε από ‘δώ, ούτε από ‘κεί μην ποτέ ταλαντευθείτε.

Να Μου κτυπάς διαρκώς την πόρτα Μου για κάθε πρόβλημά σου που έχειςμαζί θα βρούμε τη λύση, εσύ θέλω να Μου έχεις πλήρη εμπιστοσύνη, και Εγώ ο Άναρχος Θεός η αρχή και το τέλος

θα σου λύνω κάθε πρόβλημά σου αρκεί με πίστη να μου το ζητήσεις, ν΄ ακούς να μ΄ εμπιστεύεσαι,

τελείως ν’ αφεθείς σ’ εμένα το Σωτήρα τον καλό και αγαθό Ποιμένα.

O στρατός θα ξεσηκωθεί, τα πάντα τα έχουν ετοιμάσει Έλληνες και ξένοι.Ο πόλεμος δεν είναι μακριά, μα ο ταπεινός και πονεμένος θα δικαιωθεί και θα είναι νικητής.

Έχετε πίστη Έλληνες, σηκώστε τις σημαίες και το σταυρό, θα φύγει τότε ο εχθρός.Στα σύνορα άγγελοι υμνούν δοξάζουν το Θεό, η Μάνα η Σεμνή στέκει προσεύχεταισας αγαπά, θυμίαμα να βάζετε παιδιά.

Αχ! Κωνσταντινούπολη βασιλεύουσα θα ξαναγίνεις και η γαλήνη στις καρδιές των πιστώνθα είναι φάρμακο αγιασμένο στο θρόνο του Θεού.

Έχετε αγάπη μεταξύ σας, θέλουν να σας σκορπίσουν να σας διαβάλουννα σας κομματιάσουν, μα δε θα προφτάσουν κακό για να σας κάνουν.

Όλα θα διορθωθούν, αγάπη στο Θεό στη Μητέρα στους Αγίους που μαρτύρησαν για Μένα

σας ευλογώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά, προσευχηθείτε· όπλο το σταυρό,με ασπίδα την πίστη, όποιος έχει ελπίδα στην Τριάδα την Αγία θα πάρει μεγάλο βαθμό.

Μη φοβάστε, μόνο να Με πιστεύσετε, να Μ΄ αγαπάτε,ο Πατήρ, ο Υιός το Πνεύμα, η Τρισυπόστατη Αγάπη

Αμήν, Αμήν, Αμήν.>>

Κοινοποιεί ο Ηλίας Σκουντριάνος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr